Масовна туча путника на лету Рајанера из Марока за Лондон изазвала принудно слетање

Sensei

Master
Moderator
Poruka
72.939
Масовна туча избила је између путника на лету ирске нискотарифне авио-компаније "Рајанер" из Агадира у Мароку за Лондон због чега је пилот био принуђен да принудно слети, објавио је данас Њујорк пост.

Лист наводи да је инцидент, који се догодио 3. јула, почео још пре полетања када је један од путника тражио да промени седиште.

Туча се догодила на лету за лондонски аеродром Станстед, а путници су вриштали једни на друге, док је особље авио-компаније давало све од себе да умири путнике.

1720456052808.png
 
To se meni i detetu desilo u busu za grčko more. Idiot je spustio naslon sedišta na moje dete (sedeo je ispred), problem je bio u tome što mi nismo mogli da spustimo svoje naslone jer smo sedeli na zadnjim sedištima ...

Sve je prošlo bez tuče, sa povišenim tonovima ... De da se bijem, pošao na more ... Mada je tip bio zaista bezobrazan i zaslužio je neku ćušku.
 
ja bih uveo da nema obaranja sedišta (blokirao ih)

Ma nije loša fora to obaranje, obori ovaj napred - oboriš i ti, nego smo mi zaista bili na zadnjim sedištima na donjem spratu (iza nas WC), i to je skoro nerešiv problem.

E sad kad bi prevoznik hteo da se odrekne 2 zadnja sedišta ... To bi bilo dobro (sedišta su na šinama i lako se vade), ali kako ?

Celo letovanje sa prevozom 150 jura, pa gde to ima ?

To se desilo 2012. i ja od tad ne idem busom, mada je bilo dobro i jeftino, ali taj slučaj sa bezobraznim idiotom ... 🤗
 

Back
Top