Masovna hapšenja u Srbiji: U pritvoru i maloletnici zbog veličanja zločina i pozivanja na nova ubistva!

Hiljadu puta sam pomislila da je mozda bolje onim plemenima koja nemaju pojma o civilizaciji.
Успут, пар занимљивости.

Испитивали су животни стандард мјерен радним сатима који су потребни да би се обезбиједило оно што се у дотичном окружењу сматра основним ћивотним потребама. Првих 10-ак мјеста заузимају нека племена која живе у природно релативно богатом окружењу, њима треба 2-3 сата рада дневно да задовоље своје основне потребе. Остатак дана проводе дружећи се, играјући се, бавећи се некаквим културним радом (огрлице и сл.)

Енглески студенти, правили неко истраживање... Испитивали су црначку дјечицу и сва су на тесту интелигенције испала дебили. Онда су узели други тест. У прашини исцртају 9 поља (3х3), ставе по каменчић на свако поље, дјеца гледају минут... онда им поруше те каменчиће и они треба да ставе сваки каменчић на мјесто на ком је био. Мали црнчићи испадоше генијалци, а енглеска дјеца дебили.

Neka hapse vucica on non stop krsi i zakone i Ustav.
Релативно брзо након убиства појавио се на ТВ-у и изнео податке за које не знам одакле му а и да је добио од ДБ.а није смео да их објављује. Пресек здравственог стања актера пуцњаве као и имовинско стање оца дечака који је усмртио ову децу са све платом и месечним приходима.
Ако је то сазнао из потребних разлога то нека задржи за себе.
Значи да он има извештај шта и колико свако од нас зарађује, какво му је здравствено стање.....

Neka hapse vucica on non stop krsi i zakone i Ustav.
Нека хапсе шиптаре који упадају у српска села у пограничним подручјима са КИМ-ом и краду шуму. Српски мештани када их виде у шуми и викну на њих шиптари пуцају и нешто не видех да је један ухапшен или да је неко из полиције припуцао на њих.

p0djv8h9.jpg

Мигранти код Хоргоша.

Prijedor: Nastavnik pronašao spisak učenika za "likvidaciju"​

Kod jednog učenika koji pohađa srednju Ugostiteljsko-ekonomsku školu u Prijedoru, pronađen je papir, na kojem su bila imena đaka, kako uznemireni učenici prepričavaju, onih koji su za ,,likvidaciju,,."
REPUBLIKA SRPSKA10.05.2023 | 17:52
Prijedor: Nastavnik pronašao spisak učenika za likvidaciju

O cijelom slučaju Policijska uprava Prijedor šturo je za BN potvrdila navode prijave, a više informacija ne žele otkrivati.
Kako smo saznali, sumnjivi spisak kod učenika je uočio nastavnik pomenute škole koji je odmah alarmirao policiju.
Učenik i njegov otac sprovedeni su na informativni razgovor u prostorije Policijske uprave Prijedor.
Više informacija nije poznato budući da je radno vrijeme direktora ove škole završeno.
05102023065917.jpg

Uznemireni učenici prepričavaju današnju dramu navodeći da je učenik prvog razreda Ugostiteljsko-ekonomske škole spremio sumnjivi spisak sa imenima učenika .
"Čula sam da su popisivali neka imena da će ih pobiti. Tako sam čula od svojih drugara. Neko je to uradio iz prvog razreda. Uznemirena sam, uplašena kao i ostali. Ne znam sad kad je tačno to bilo ali mislim da je negdje danas oko tri pola četiri“- kaže učenica ove škole. Bobar.
Slučaj policiji prijavljen je od strane jednog nastavnika koji je i pronašao spisak.
Današnja drama uznemirila je učenike škole, zaposlene ali i građana. Iz Policijske uprave Prijedor šturo su nam potvrdili ovaj slučaj ne otkrivajući više informacija.

Prijedor: Nastavnik pronašao spisak učenika za "likvidaciju"​

Kod jednog učenika koji pohađa srednju Ugostiteljsko-ekonomsku školu u Prijedoru, pronađen je papir, na kojem su bila imena đaka, kako uznemireni učenici prepričavaju, onih koji su za ,,likvidaciju,,."
REPUBLIKA SRPSKA10.05.2023 | 17:52
Prijedor: Nastavnik pronašao spisak učenika za likvidaciju

O cijelom slučaju Policijska uprava Prijedor šturo je za BN potvrdila navode prijave, a više informacija ne žele otkrivati.
Kako smo saznali, sumnjivi spisak kod učenika je uočio nastavnik pomenute škole koji je odmah alarmirao policiju.
Učenik i njegov otac sprovedeni su na informativni razgovor u prostorije Policijske uprave Prijedor.
Više informacija nije poznato budući da je radno vrijeme direktora ove škole završeno.
05102023065917.jpg

Uznemireni učenici prepričavaju današnju dramu navodeći da je učenik prvog razreda Ugostiteljsko-ekonomske škole spremio sumnjivi spisak sa imenima učenika .
"Čula sam da su popisivali neka imena da će ih pobiti. Tako sam čula od svojih drugara. Neko je to uradio iz prvog razreda. Uznemirena sam, uplašena kao i ostali. Ne znam sad kad je tačno to bilo ali mislim da je negdje danas oko tri pola četiri“- kaže učenica ove škole. Bobar.
Slučaj policiji prijavljen je od strane jednog nastavnika koji je i pronašao spisak.
Današnja drama uznemirila je učenike škole, zaposlene ali i građana. Iz Policijske uprave Prijedor šturo su nam potvrdili ovaj slučaj ne otkrivajući više informacija.
Odmah su sprovodeni, a ovaj ciji sin ubijao njega sproveli posle 10 dana pre toga pokusali da laziraju smrt.

Sumnja se da je on na jednoj društvenoj mreži pretio da će doći u školu sa automatom, što je i usmeno ponovio. Policija je, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Somboru, izvršila pretres stana u kojem živi osumnjičeni i pronašla osam metaka, saopštila je policija.

Osamnaestogodišnjaku je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru.

https://www.novosti.rs/hronika/zloc...tm_campaign=push-date-2023-05-10-vest-1236818

Nije ovo lepo ali to je kršenje prava govora maskirano kroz frazu "izazivanje panike i nereda".

Zakon samo donesen sačuvaj bože koliko širok i nedorečen da služi režimu u gušenju slobode govora i mišljenja.

Daj ne zaebavaj pa cela ova ujdurma i povika na klince koji pišu gluposti po internetu je skretanje pažnje sa pravog krivca a to je onaj koji namerno gura idiotske rijalitije, kretenizuje naciju kroz novine i ostale medije, uništio vaspitanje dece, ugled prosvetnih radnika doveo na 0. Jel neko primetio da su novine Belivukovu bandu zvale "Belivukova ekipa". Nije ekipa nego banda idioti jedni. Ovo izraz ekipa ispada onako IN
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...asadama-slala-dopis-o-malverzacijama-u-eps-u/

Evo kako se koristi clan zakona "izazivanje nereda i panike". Krajnji stupanj krsenja prava govora i izrazavanja je staljinizacija

Tinejdžer (17) iz Mađarske uhapšen je zbog sumnje da je planirao masakr u bivšoj školi. Policija je pronašla dokaze da je "virtuelno već izvršio to ubistvo", s obzirom na to da je u jednoj igrici nacrtao savršenu skicu svoje bivše osnovne škole u virtuelnom svetu, u koju je ušao sa pištoljem i onda upucao svakog ko je živ i ko se pomera.

Kako prenosi mađarski Blikk, dečak iz grada Miškolca je govorio o svom planu da puca u školi na nekoliko društvenih mreža. Planirao je da kupi pištolj kada napuni 18 godina i bio je u potpunosti svestan procedure odobrenja koja je potrebna za ovo.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Za krivično delo izazivanje panika i nereda putem društvenih mreža ili sredstva javnog informisanja, po stavu 2. zaprećena je kazna i do pet godina zatvora, izjavio je danas stručnjak za sajber kriminal Saša Živanović, prenosi Tanjug.

On za Tanjug kaže da su izazivanje panike nereda ili krivična dela ugrožavanja sigurnosti krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti, za krivično delo izazivanje panika i nereda zaprećene su kazne u stavu 1, od tri meseca do tri godine i novčana kazna, a u stavu 2, ako je ta objava preko društvenih mreža ili preko sredstava javnog informisanja, zaprećena je kazna i do pet godina zatvora.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Back