Ne kazem da nema casnih i postenih ljudi ali su u manjini.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa napisao si da nisu nikakvi specijalci.Ja spavam mirno i ne bojim se nikoga ali nemam poverenja u bezbednost ove zemlje.
Kršenje slobode govora? Prvo nikada i nigdje ne postoji neograničena sloboda. Drugo sloboda govora znači da možeš da kritikuješ koga god hoćeš. Da napišeš ili izgovoriš i ono što nije po volji vlasti, stranaka i slično. Da pričaš vic o nekome ili nečemu. Ne znači da možeš da prijetiš, pozivaš na fizički obračun, ubistvo. Probaj bilo gde napisati da ćeš nekoga ubiti.Nije ovo lepo ali to je kršenje prava govora maskirano kroz frazu "izazivanje panike i nereda".
Zakon samo donesen sačuvaj bože koliko širok i nedorečen da služi režimu u gušenju slobode govora i mišljenja.
Daj ne zaebavaj pa cela ova ujdurma i povika na klince koji pišu gluposti po internetu je skretanje pažnje sa pravog krivca a to je onaj koji namerno gura idiotske rijalitije, kretenizuje naciju kroz novine i ostale medije, uništio vaspitanje dece, ugled prosvetnih radnika doveo na 0. Jel neko primetio da su novine Belivukovu bandu zvale "Belivukova ekipa". Nije ekipa nego banda idioti jedni. Ovo izraz ekipa ispada onako IN
Kako to lako režimi zloupotrebe... Apsolutna sloboda govora jedina je prepreka diktaturi. Kad to čovek izgubi, izgubio je slobodu. Posle tome nema kraja. Vučić nije to prvi smislio nego ga na svoj bolestan način modifikovao. Izuzeci mogu da budu direktni pozivi na ubistvo, pedofiliju i najteža krivična dela ali opet treba da se razlikuje lupetanje tinejdžera na društvenim mrežama, koliko sam čitao nije ni svuda bilo direktnog poziva na ubistva nego kao neke podrške, lajkovanje i slične glupostiKršenje slobode govora? Prvo nikada i nigdje ne postoji neograničena sloboda. Drugo sloboda govora znači da možeš da kritikuješ koga god hoćeš. Da napišeš ili izgovoriš i ono što nije po volji vlasti, stranaka i slično. Da pričaš vic o nekome ili nečemu. Ne znači da možeš da prijetiš, pozivaš na fizički obračun, ubistvo. Probaj bilo gde napisati da ćeš nekoga ubiti.
Apsolutna sloboda govora ne postoji nikada i nigdje. A hapšenja one male "pametnice" kojoj je smiješno ubistvo ljudi apsolutno podržavam.Kako to lako režimi zloupotrebe... Apsolutna sloboda govora jedina je prepreka diktaturi. Kad to čovek izgubi, izgubio je slobodu. Posle tome nema kraja. Vučić nije to prvi smislio nego ga na svoj bolestan način modifikovao. Izuzeci mogu da budu direktni pozivi na ubistvo, pedofiliju i najteža krivična dela ali opet treba da se razlikuje lupetanje tinejdžera na društvenim mrežama, koliko sam čitao nije ni svuda bilo direktnog poziva na ubistva nego kao neke podrške, lajkovanje i slične gluposti
To i jeste problem! Ne postoji slobodan svet osim možda delimično negde u Americi. Svi polako tonemo u "1984."Apsolutna sloboda govora ne postoji nikada i nigdje.
I koje je to krivično delo "pametnjakoviću" ?A hapšenja one male "pametnice" kojoj je smiješno ubistvo ljudi apsolutno podržavam.
Bilo šta što je neograničeno i apsolutno nije dobro. Ali na stranu to. I sam si rekao neke izuzetke. Što znači da ni sam nisi za apsolutnu slobodu.Zašto mora biti krivično dijelo? Može biti i prekršaj. I ona je samo privedena na informativni razgovor. Neće joj ništa biti a možda malo i porazmisli o ponašanju.To i jeste problen! Ne postoji slobodan svet osim možda delimično negde u Americi. Svi polako tonemo u "1984."
I koje je to krivično delo "pametnjakoviću" ?
Da, tu si me ispravio, nisam za apsolutnu nego za skoro apsolutnu slobodu govora i mišljenja.Bilo šta što je neograničeno i apsolutno nije dobro. Ali na stranu to. I sam si rekao neke izuzetke. Što znači da ni sam nisi za apsolutnu slobodu
Kako kvalifikovati i kao prekršaj? Ma nije problem u tinejdžerima nego u sistemu.Zašto mora biti krivično dijelo? Može biti i prekršaj. I ona je samo privedena na informativni razgovor. Neće joj ništa biti a možda malo i porazmisli o ponašanju.
Možda je i ovaj mali psihopata nekad samo "lupetao"... dok nije uradio to što je "lupetao".Kako to lako režimi zloupotrebe... Apsolutna sloboda govora jedina je prepreka diktaturi. Kad to čovek izgubi, izgubio je slobodu. Posle tome nema kraja. Vučić nije to prvi smislio nego ga na svoj bolestan način modifikovao. Izuzeci mogu da budu direktni pozivi na ubistvo, pedofiliju i najteža krivična dela ali opet treba da se razlikuje lupetanje tinejdžera na društvenim mrežama, koliko sam čitao nije ni svuda bilo direktnog poziva na ubistva nego kao neke podrške, lajkovanje i slične gluposti
Koliko znam nije ništa "lupetao" ni pretio pre tragedije. Oni koji lupetaju nisu opasni nego oni koji ćute, valjda te je život naučio tome.Možda je i ovaj mali psihopata nekad samo "lupetao"... dok nije uradio to što je "lupetao".
Мислиш на резервате?To i jeste problem! Ne postoji slobodan svet osim možda delimično negde u Americi.
Ne znam za rezervate ali ima mesta gde narod direktno odlučuje kako će da živiМислиш на резервате?
Има, у неким домородачким племенима до којих још нису стигле цивилизацијске вриједности и људска права.Ne znam za rezervate ali ima mesta gde narod direktno odlučuje kako će da živi
I da znaš, onaj iz džungle sa Nove Gvineje odlučuje više o svojoj sudbini nego jedan NemacИма, у неким домородачким племенима до којих још нису стигле цивилизацијске вриједности и људска права.