Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.402
Leci se.Bolestan si.Ti smrdiš preko monitora.
I nemoj vise da mi se obracas.Obrati se svom lekaru.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leci se.Bolestan si.Ti smrdiš preko monitora.
Zvuk,ton,muzika ima neverovatan uticaj na coveka,stavove,razmisljanje,ubedjen sam i na samo zdravlje...Музика везе с везом нема, нити песма одише квалитетом у било ком сегменту.
Ја не знам шта је са народом када ове и овакве у толикој мери слуша.
Али, када погледам телевизију, музику, па и политику у Србији... те све оно чиме је народ бомбардован свакодневно, онда ми постане сасвим јасно зашто је ово овако:
Pogledajte prilog 742029
Leci se.Bolestan si.
I nemoj vise da mi se obracas.Obrati se svom lekaru.
Otkaci se vise COVECE!Ako ikome treba lekar i sveštenik to si onda ti.
Мани лудака, не битан је то лик... провокатор...Otkaci se vise COVECE!
Опет црпиш енергију са нормалних људи, пијавице моја... што се качиш стално?Ako ikome treba lekar i sveštenik to si onda ti.
Зато што су хашишарење и нападни блуд исламски метод за рушење Хришћанства... једна је тактика према нервирања православаца којима је у подсвести светост храмова... а друга према исламу... њих сатанисти провоцирају пљувањем по мухамеду...Što nije otišla tako da snima spot na ruševinama džamije?
Pastetonje i odliv mozgova u ino nam kvare prosek .Музика везе с везом нема, нити песма одише квалитетом у било ком сегменту.
Ја не знам шта је са народом када ове и овакве у толикој мери слуша.
Али, када погледам телевизију, музику, па и политику у Србији... те све оно чиме је народ бомбардован свакодневно, онда ми постане сасвим јасно зашто је ово овако:
Pogledajte prilog 742029
Опет црпиш енергију са нормалних људи, пијавице моја... што се качиш стално?
Kako isterivač kad ne vidiš ispred sebe šta radiš? Ne vidiš dva dana ispred sebe. Samo reaguješ na tvoje nastalo neznanje reakcijom gluposti.Dokle god ima vas primitivaca tu sam ja. Ja sam isterivač primitivaca.
Kako isterivač kad ne vidiš ispred sebe šta radiš? Ne vidiš dva dana ispred sebe. Samo reaguješ na tvoje nastalo neznanje reakcijom gluposti.
Ne nisi,samo si našao sličnog.Ako sam jednoj osobi pomogao i otvorio oči sa svojim argumentom smatram da sam uradio dobar posao.
Ne nisi,samo si našao sličnog.
Ja imam.Mi nemamo uvid u to ko sve prati i čita naše poruke.
Брате, главу горе, сад нам очајање и депресија не требају ни под разно, мора ладна глава да буде и да се има вера да ће добро на крају победити, иначе убиће нам наду у отпор што и јесте циљ ових Борг трансхјуманаца и менталноретардираних гиикова, да се џаба опиремо и сл...Bolje uzeti štrik i obesiti se nego ovo slušati... ili gledati uopšte... danas golotinje na sve strane...
Spot je samo dokaz kako smo otišli u q...c i nemamo više nikakvih moralnih vrednosti.
Nema to veze sa satanizmom već sa mentalnom retardiranošću našeg naroda koji zapravo uživa gledajući i slušajući ovakve poskakuše...
Pa kad muzika ne valja, mora da privuce publiku na drugi nacin. To je jos pocelo oda kada su umesto muzicara poceli da koriste elektroniku...
SRPSKA PEVAČICA SNIMILA SPOT POLUGOLA U CRKVI I ZLOUPOTREBILA SPOMENIK KULTURE! Savršeno izgleda, ali izaziva bes!
https://www.espreso.rs/showbiz/zvez...enik-kulture-savrseno-izgleda-ali-izaziva-bes
Nebitno sad sto je crkva ruina iz 15-16 veka, stara katolicka i sl...
Bitno je da:
1) U spotu se pojavljuje lik sa majicom na kojoj je SVEVIDECE OKO - jasna poruka...
2) Likusa je u ulozi nekakve Whore of Babilon... sto je takodje poruka...i ne slucajno izabrana crkva radi masonsko-sektaskog skrnavljenja.
Dakle masonsko ritualno sektaska trula posla..
Kojih ova likusa kao obican pupet naravno nije ni svesna...
Satanisti, masoni, iluminati.. nismo mi Amerika.
Smešno. Baš u Srbiji u ovom trenutku ima više masona nego u drugim evropskim zemljama.