MASONSKO-SEKTAŠKE MEDIJSKE SIMBOLICKO SUBLIMATIVNE PORUKE/POJAVE

Музика везе с везом нема, нити песма одише квалитетом у било ком сегменту.
Ја не знам шта је са народом када ове и овакве у толикој мери слуша. :eek:

Али, када погледам телевизију, музику, па и политику у Србији... те све оно чиме је народ бомбардован свакодневно, онда ми постане сасвим јасно зашто је ово овако:
Pogledajte prilog 742029
Zvuk,ton,muzika ima neverovatan uticaj na coveka,stavove,razmisljanje,ubedjen sam i na samo zdravlje...
Sigurno stanje ljudi koji mogu da slusaju ovaj krs nije najbolje u svakom mogucem pogledu.
Licno ne prihvatam tu teoriju o `bombardovanju` raje glupostima,kada kupis tv dobijes i daljinski,na internetu imas neverovatnu slobodu izbora.Pa neka svako bira sta mu odgovara.
Ili raja to voli da slusa(broj pregleda)to joj prija i godi kao i gluposti koje se serviraju na tv.
...................................................
Primecujem da ni stanje u svetu nije mnogo bolje sve je vise krsa u ponudi sirokim narodnim masama a sve manje kvaliteta.
Valjda je tako vreme dosle,ko ce ga znati....

Масонске поруке, су упућене масонима и једно значење имају за њих саме, а друго за нас обичне људе који под тиме подразумевамо изругивање светињи и моралу тих qрвара, дрогираша и осталих њуејџера као КЛАСИЧНИМ ЗЛОМ.

За масоне ово није зло, јер увек постоји ''неко веће'' и тако се увек злом од зла камуфлирају.

Њихова поука увек има и значење иницијације тих који поручују, а исто тако и иницирање тј. започињање истог изругивања свих масона над оним што је у мултимедијском поруком упућено масонима... нпр. храмовима, чедности и самоконтроли жена и сл...

Порука је јасна масонима... увећајмо блуд, јер њиме се руши црква... рушевине цркве су уствари циљ ове поруке, што већ значи јако лоше по србију, јер је иницијација општа и пре свега уперена на људско схаватање...

Главни рушиоци старог поретка су темплари, они заузимају највеће степене у лествици до 30тог степена...

Дакле, порука је свим темпларима да управо преко својих робиња и бестидница крену у напад на све нас обичне, не би ли нас испровоцирали на реакцију... што би се рекло упецали...

Кад нас испровоцирају, онда нашим праведним гневом манипулишу, изврћу га и настављају да шире причу о овом злу, не би ли наше противљење довели до апсурда, јер смо чак и ми који нисмо масони грешници и тако нам зачепили уста да их не отварамо против зла... то се зове код амера ''псај ап опрејшн''

Кад нас, уколико успеју, ућуткају онда крећу са причом да су управо стари поредак нпр. лажна црква и морал за зло криви, а не они који ДАНАС чине зло и који га адвокатишу, јер су се они само шалом користили, и ''објаснили нам'' да ми ништа нисмо схватили, и да је то све морало тако да се деси ЈЕР ЈЕ ТО НОВА РЕАЛНОСТ И ПОРЕДАК...

Зато, морамо да пазимо да се не упецамо...

Što nije otišla tako da snima spot na ruševinama džamije?
Зато што су хашишарење и нападни блуд исламски метод за рушење Хришћанства... једна је тактика према нервирања православаца којима је у подсвести светост храмова... а друга према исламу... њих сатанисти провоцирају пљувањем по мухамеду...

Музика везе с везом нема, нити песма одише квалитетом у било ком сегменту.
Ја не знам шта је са народом када ове и овакве у толикој мери слуша. :eek:

Али, када погледам телевизију, музику, па и политику у Србији... те све оно чиме је народ бомбардован свакодневно, онда ми постане сасвим јасно зашто је ово овако:
Pogledajte prilog 742029
Pastetonje i odliv mozgova u ino nam kvare prosek .
Pola vlade je bilo sa laznim i falcifikovanim diplomama ,pa nije ni cudo ..magistar radi na trafici ,gde to ima na svetu ??

Bolje uzeti štrik i obesiti se nego ovo slušati... ili gledati uopšte... danas golotinje na sve strane...
Spot je samo dokaz kako smo otišli u q...c i nemamo više nikakvih moralnih vrednosti.
Nema to veze sa satanizmom već sa mentalnom retardiranošću našeg naroda koji zapravo uživa gledajući i slušajući ovakve poskakuše...
Брате, главу горе, сад нам очајање и депресија не требају ни под разно, мора ладна глава да буде и да се има вера да ће добро на крају победити, иначе убиће нам наду у отпор што и јесте циљ ових Борг трансхјуманаца и менталноретардираних гиикова, да се џаба опиремо и сл...

''Ризистнс из фјучл'', рече Борг краљица и попи нуклеарку од Вуојаџера, приликом привлачења гравита'ционим зраком... :D

satana je vasa sudbina.
bas nije nejasno. pisu o tome svi. cak i vecernje novostih.
pokorite se vise.
tenor.gif

...

SRPSKA PEVAČICA SNIMILA SPOT POLUGOLA U CRKVI I ZLOUPOTREBILA SPOMENIK KULTURE! Savršeno izgleda, ali izaziva bes!
https://www.espreso.rs/showbiz/zvez...enik-kulture-savrseno-izgleda-ali-izaziva-bes

Nebitno sad sto je crkva ruina iz 15-16 veka, stara katolicka i sl...

Bitno je da:

1) U spotu se pojavljuje lik sa majicom na kojoj je SVEVIDECE OKO - jasna poruka...
2) Likusa je u ulozi nekakve Whore of Babilon... sto je takodje poruka...i ne slucajno izabrana crkva radi masonsko-sektaskog skrnavljenja.

Dakle masonsko ritualno sektaska trula posla..
Kojih ova likusa kao obican pupet naravno nije ni svesna...
Pa kad muzika ne valja, mora da privuce publiku na drugi nacin. To je jos pocelo oda kada su umesto muzicara poceli da koriste elektroniku
za pravljenje muzike...

Back