masoni u srbiji...

Nenamerno bi se dobili koriscenjem flexibilnijeg drevnog numerickog sistema kome je osnova 60.Koristili su ga sumerani,egipcani pri gradnji piramida..
Broj 666 je u hebrejskoj mitologiji znak za Sunce i znak za Lucifera takodje,u grckoj je broj 6. Zasto onoliki egipatski monumenti u Vatikanu ,sta im je zajednicko..Koja prica povezuje sve drevne narode.Uek svi trabunjaju o Suncu.
Sunce je dalo zivot i odnece ga.Simple.

rimski carevi su imali obicaj da prenose egipatska obelezja u rim i time ponize sam egipat, na primer taj obelisk je trebao sluziti kao suncani sat. a sto se vasingtona i obeliska tice, sam vasington je podignut po uzoru na grad rim. simple.

rimski carevi su imali obicaj da prenose egipatska obelezja u rim i time ponize sam egipat, na primer taj obelisk je trebao sluziti kao suncani sat. a sto se vasingtona i obeliska tice, sam vasington je podignut po uzoru na grad rim. simple.

Procitaj TALISMAN, Grejem Henkok i Robert Boval, na 500 stranica se ljudi upljuvaše o tome što ti tako lagano konstatujes. Mislim da nisi u pravu

upravo, svi veliki gradovi koje pominjes, Rim, Pariz, Vašingon, su u nekom simboličnom smislu - spomenici, uspomena na stari Egipat
to mi se namece kao zakljucak iz knjige koju ti pomenuh

uhh... tesko je pojasniti knjigu, iz koje bezmalo svaku recenicu mozes izvuci za citat...
ako hoces, vidi http://www.mojakritika.com/f033ab37c30201f73f142449d037028d.htm

kritiku sam procitala, samo pazi, ne mora da znaci da je tacno ak knjiga ima 500 strana. vasington jeste gradjen po uzoru na stari rim, ameriku jesu stvorili masoni, ali isto tako na dolaru stoji recenica "in god we trust". masoni zakletve polazu na bibliji ili nekoj drugoj svetoj knjizi.

Simboli sa klipa su verovatno vecinom masonski i tu je posao lepo odradjen. Samo mi ide na k ono idiJotsko ubacivanje satanizma na sred klipa...
a sto idiJotsko kad su oni dve strane jedne iste medalje.

Mr. Ranko Mandić u knjizi »Kanibal u Srpskoj kući« kaže: »Delatnost masonerije i satanista bila je sinhronizovana kroz epohe, a kako i ne bi kad im je sve zajedničko: Mržnja prema Bogočoveku, ciljevi, metode i sredstva realizacije ciljeva, kultovi, ikonografija, rituali, amblemi, kreatori, vođe i izvršioci, itd. Istorija masonerije i satanizma nepogrešivo svedoči o njihovom zajedništvu.

Back