Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
MDCCLXXVI se nalaze na dolaru ispod piramide.
MDCCLXXVI = 1776 = USA: Declaration of Independence
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MDCCLXXVI se nalaze na dolaru ispod piramide.
zalosno...

Da, tada su se (ako se dobro secam) Frenklin i Wasington pomocu francuske loze odvojili od Britanije.![]()
Nenamerno bi se dobili koriscenjem flexibilnijeg drevnog numerickog sistema kome je osnova 60.Koristili su ga sumerani,egipcani pri gradnji piramida..
Broj 666 je u hebrejskoj mitologiji znak za Sunce i znak za Lucifera takodje,u grckoj je broj 6. Zasto onoliki egipatski monumenti u Vatikanu ,sta im je zajednicko..Koja prica povezuje sve drevne narode.Uek svi trabunjaju o Suncu.
Sunce je dalo zivot i odnece ga.Simple.
rimski carevi su imali obicaj da prenose egipatska obelezja u rim i time ponize sam egipat, na primer taj obelisk je trebao sluziti kao suncani sat. a sto se vasingtona i obeliska tice, sam vasington je podignut po uzoru na grad rim. simple.
Procitaj TALISMAN, Grejem Henkok i Robert Boval, na 500 stranica se ljudi upljuvaše o tome što ti tako lagano konstatujes. Mislim da nisi u pravu

ae ti to malo pojasni leba ti![]()
rimski carevi su imali obicaj da prenose egipatska obelezja u rim i time ponize sam egipat, na primer taj obelisk je trebao sluziti kao suncani sat. a sto se vasingtona i obeliska tice, sam vasington je podignut po uzoru na grad rim. simple.
uhh... tesko je pojasniti knjigu, iz koje bezmalo svaku recenicu mozes izvuci za citat...
ako hoces, vidi http://www.mojakritika.com/f033ab37c30201f73f142449d037028d.htm

@Peter, jako zanimljiva knjiga! Poceo sam je ali je nikada nisam zavrsio. Henkok je zanimljiv istrazivac, a Bovel vrsni arhitekta! Ubitacan tandem. Moram da je procitam uskoro.![]()
ej, ja sam je čitao mesecima... i opet mi je na stolu, planiram da počnem ponovo
a sto idiJotsko kad su oni dve strane jedne iste medalje.Simboli sa klipa su verovatno vecinom masonski i tu je posao lepo odradjen. Samo mi ide na k ono idiJotsko ubacivanje satanizma na sred klipa...

pa sta je u tome novo??
ljudi su ocito vredni...![]()
Nisam rekao da je novo vec da 1776. na dolaru ne ukazuje samo na Dan nezavisnosti.
pa to nije nikakva misterija...cela SAD i dolar vriste o masoneriji...
Odavno nisu vise "tajno drustvo". Nego je problem sto ovdje neki brane Crkvu sa svevidecim okom. Jos gore... Brane masoneriju kao da je to organizacija za zastitu prava zivotinja.
Vrhunac je odredjivanje uglova trougla oko svevideceg oka Antihrista i navodno svevideceg Bozijeg oka. Vrhunac gluposti!