Masoni kidisu na nasu decu

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.356
Полиција у Бечеју извршила препад на породицу Хорватски, из Бечеја којој смо неки дан били у посети, и ишли у суд да их питамо зашто дискриминишу мајку и породицу у којој је дете оштећено имунизацијом, зашто их кажњавају. Уместо да држава помогне деци оштећеној вакцином и њиховим родитељима, државни апарат их прогони и сатанизује. Они су дошли да приведу Биљаниног супруга Саву, наводно јер је убрао цветић из саксије испред канцеларије за младе!? Па овакве удбашке методе застрашивања нисмо имали ни у најгоре Титово време! Оставите породицу Хорватски на миру, даље руке од наше деце!

evo kako maltretiraju porodicu:

https://www.facebook.com/watch?v=345052968130190
 
Mogao bih da se opkladim u lijevu prijeponsku žlijezdu da 99% ljudi koji svakodnevno laprdaju o masonima nemaju blage veze šta su zapravo masoni i čime se bave. 😃
Масони су окултна секта која тежи светској доминацији. Зна се ко су и шта су масони. Зло и наопако.
 
Боље бежи ти од масона да те не увуку у своју заблуду. ;)
Ma, lud sam da glumim zidara, niti sam bogat niti sam prefinjen niti sam filantrop niti me zanimaju bratstva, boli me baš uvce za masone, samo mi je komično kad vidim kako ih neznalice spominju u raznoraznim kontekstima i to obavezno uz navođenje okultnog, satanističkog, luciferijanskog, mističnog, tralala. Veze s vezom.
 
Ево послушај ово Предавање, биће ти неке ствари јасније:
Mani me... Prvo nauči šta znači termin "predavanje", a ne da mi poturaš ovakve bezvredne gluposti. Svaka budala može da snimi video i nazove to predavanjem, još si od svih mogućih izabrao ovog pokvarenog prevaranta Petrovića. Kao da si kucao na Jutjubu "masonerija satanizam" i kliknuo prvo što ti je izbacilo. Lik je debil par excellence, u životu nije prevalio istinu preko usana, iskreno mi je žao njegove dece, ali najiskrenije. Bolje ti je da odeš u biblioteku ako te zaista interesuju ove teme umesto što slušaš neproverene bljuvotine ovakvih degenerika. Predstavlja Pajka "najvećim autoritetom masonerije", što je totalna nebuloza, ali za razumeti, pošto protestanti obožavaju da ga citiraju, krivotvore njegove reči i predstavljaju njegove stavove kao sveto pismo. Ovde ništa originalno ne govori, samo prepričava tipične protestantske antimasonske nebuloze. Pajk nije bio nikakav autoritet, kamoli najveći, i čak unutar masonskih krugova nije bio univerzalno cenjen već izuzetno kontroverzna ličnost. Čak i on sam navodi u predgovoru svoje knjige da "učenja ovog štiva nisu svetotajinska, utoliko što izlaze iz domena morala i zalaze u područja drugih domena Misli i Istine. Drevni i prihvaćeni škotski obred koristi reč "Dogma" u njenom pravom smislu doktrine, ili učenja; i nije dogmatičan u odbojnom smislu tog pojma. Svako je potpuno slobodan da odbaci i ne složi se sa bilo čim što mu se ovde čini neistinitim ili neispravnim". Dakle, njegovo pisanje je predstavljalo samo njegovo lično mišljenje, i štaviše, mišljenje zasnovano na stavovima i shvatanjima samo južne masonerije SAD-a sa kraja 19. veka. Osim toga, Ovo kako Petrović tumači njegove reči nema blage veze s onim što je Pajk napisao i njegovo pisanje nema baš nikakve veze niti spominje išta okultno, satanističko i tome slično. Kao što rekoh već, protestanti obožavaju da izmišljaju, npr. većini sveta nije najpoznatiji podatak da su upravo protestanti odgovorni za širenje nebuloza o ravnoj Zemlji početkom 19. veka.

Sve u svemu, jako glup video uradak i potpuno za očekivati od jednog debila poput Miroljuba Petrovića.
 
Osim toga, Ovo kako Petrović tumači njegove reči nema blage veze s onim što je Pajk napisao i njegovo pisanje nema baš nikakve veze niti spominje išta okultno, satanističko i tome slično.
Књига ,,Морал и догма" препуна је окултних теза и ставова. Тамо пише да је ,,бог" у кога верују масони Луцифер насупрот Адонају, тј библијском Истинитом Богу Творцу.

И шта није тачно од онога што је изнео др. Мирољуб у овом клипу?
 
Књига ,,Морал и догма" препуна је окултних теза и ставова. Тамо пише да је ,,бог" у кога верују масони Луцифер насупрот Адонају, тј библијском Истинитом Богу Творцу.

И шта није тачно од онога што је изнео др. Мирољуб у овом клипу?
Hajde, citiraj, da vidimo gde piše to Pajk. :)
 
MORALI DOGMA
DREVNOG I PRIHVAĆENOG ŠKOTSKOG OBREDA SLOBODNOG ZIDARSTVA
Beograd 2015.
Pod Zaštitom i uz Saglasnost Regularne Velike Lože Srbije

NAPOMENE PREVODIOCA
Mnogim neprijateljima Masonerije ovo delo je služilo kao osnov za napade na Slobodno zi-darstvo.Pažljiv i studiozan um, u značajnoj meri, može se približiti masonskim suštinama, pogoto-vo ako je vešt isposoban u tumačenju alegorija, ali svako, kada pročita ceo tekst, sasvim sigurno ne može naći ništa odonoga zbog čega su objavljivane optužbe, a Masonerija razapeta na krst javnosti zbog navodnogsatanizma i obožavanja Lucifera. Postoje i drugi brojni proizvodi mašte, strasti i netrpeljivosti. Kao iuvek, u neprijateljstvu, zavisti i mržnji, a posebno u neznanju, lako je naći po-treban razlog i povod.

Licemerje je poštovanje koje poroci i greške odaju vrlini i pravdi. Ono je Satana koja pokušava da seobuče u anđeoske odore svetlosti. Ono je podjednako mrsko moralu, politici i religiji; čoveku i narodu.Učiniti nepravdu, pod izgovorom jednakosti i poštenja, ukoriti porok javno a činiti ga privatno, zastupatimišljenje milosrđa a oštro ga osuđivati, ispovedati principe masonskog dobro-činstva a zatvarati uši nakukanje nesrećnika i vapaj mučenika; hvaliti inteligenciju naroda a stvarati zaveru da bude prevaren iizdati ga zbog njegovog neznanja i prostote; blebetati o čistoti, poštenju i proneveriti; o časti, i odmahpodlo napustiti brod koji tone; o nezainteresovanosti, a prodati svoj glas za položaj i moć; sve su tolicemerja, učestala isto koliko su sramota i nečasnost. Ukrasti livreju Božjeg Suda a služiti Đavoluistovremeno; pretvarati se da se veruje u Boga milosrđa i Spasitelja ljubavi, a proganjati one koji sudrugačije vere; proždirati udovičke kuče i u sopstvenom pretvaranju izgovarati duge molitve; propovedatiuzdržavanje a valjati se u kaljuzi pohlepe i strasti; propovedati poniznost a u ponosu iznenaditi i samog Lucifera6; plačati desetinu a izbegavati plačanje radnicima dodatak na skupoću po zakonu, presudi,milosti i veri; ustezati se na komarcu a progutati kamilu; olizati spoljnu stranu čaše i tanjira, i puniti ih prisvakom nuđenju, preko svake mere i umerenosti; praviti se pravdoljubiv pred ljudima a u sebi biti punlicemerja i grešnosti, to je zaista biti kao bela grobnica koja izgleda lepo spolja, ali je iznutra punakostiju mrtvih, i prljavštine.
Ovde Autor po prvi put pominje Lucifera. Pogledajmo kako ga definiše Katolička Enciklopedija: ImeLucifer je prvo-bitno označavalo planetu Veneru, opisivanjem njenog sjaja. Vulgata koristi reč takođe i za'jutarnju svetlost' (Jov Gl. 11:17), znak zodijaka, kao i za jutro (Psalmi Gl. 109:3). Metaforički reč seodnosi na Kralja Vavilona (Isaija Gl. 14:12) kao naju-važenijeg vladara njegovog vremena, na VelikogSveštenika Simona sina Oniasa (K. Propovednička Gl. 50:6), na njegove nenadmašne vrline, na slavunebesku (Apokalipsa Gl. 2:28), zbog njenog sjaja; konačno na samog Isusa Hrista (2. Petar Gl. 1:19;Apokalipsa Gl. 22:16); uznetog na dan Svete Subote, pravu svetlost duhovnog života. Sirijska verzija iverzija Aquila izvode hebrejsku imenicu helel iz glagola yalal, oplakivati, žaliti; St. Jerom se slaže sanjima (Isaija Gl. 1:14), i Lucifer je ime za posrnulog glavnog anđeh koji mora da ožali gubitak prvobitneslave koja je sjajna kao jutarnja zvezda. U Hriščanskom predanju ovo značenje Lucifera je prevagnulo;Crkveni Oci smatraju da Lucifer nije pravilno ime đavola, več da samo ozna-čava stanje zbog kojeg je onposrnuo (Petavius, De Angelis, III, iii, 4). Izvor: The Catholic Encyclopedia. (1910), New York. Sličantekst se nalazi i u: New Catholic Dictionary, Ed. Van Rees, NY, 1910; str. 575.

Pravo ime Satane je, kažu Kabalisti, ono obrnuto od Yehveh; jer Satana nije crni bog, več nega-cija Boga.Đavo je personifikacija Ateizma i Idolatrije.Za Inicirane, on nije Persona, tj. Ličnost, več Sila, stvorena za uvek, ali koja može da služi zlu. I, onajeinstrument Slobode ili Slobodne volje. Oni predstavljaju tu Silu, koja predvodi fizičke gene-racije, krozmitološke i rogate oblike Boga Pana; otuda dolazi i jarac Šabata, brat Prastare Zmije i Lučonoša iliPhosphoP32, od koga su pesnici pogrešno stvorili Lucifera iz legende.
Lat. Lučonoša, gr. Phosphorus, ili Eosphoros, u klasičnoj mitologiji, jutarnja zvezda, (tj. planeta Venerau zoru); perso-nifikovan kao muški lik koji nosi baklju, Lucifer nije bio legenda, več je u poeziji bioglasnik zore. U hriščanskom dobu je smatran za ime Satane pre nego što je ovaj pao. Tako ga je upotrebioJohn Milton (1608-1674) u Paradise Lost, i ideja naglašava izreku ili frazu ponosan kao Lucifer. Izvor:Encyclopedia Britannica, El. Ed. 2006.

Za one koji dobijaju devetnaesti stepen, Apokalipsa je Apoteoza (obožavanje ili veličanje) te uzvišene Vere koja stremi ka samom Bogu i prezire svu pompu i radove Lucifera. Lucifer, Lučonošal Čudno i neobično ime dato Duhu Tame! Lucifer, Sin Jutra! Da li je on taj koji nosi Svetlost, čijim sjajem zaslepljuje slabe, osečajne ili sebične Duše? Ne sumnjajte, jer predanja su puna Božanskih Otkrovenja i Nadahnuča; i Nadahnuče nije iz jednog Vremena niti iz jedne Vere. Platon i Filo su, takođe, bili nadahnuti.

https://www.scribd.com/document/455619548/Albert-Pajk-Moral-i-Dogma-Srpska-Edicija

Ovo su svi delovi knjige gde Pajk piše o Luciferu. Pokaži mi ako sam koji propustio slučajno, a onda pokaži gde piše da je Lucifer "bog" u kog veruju masoni. Čekaću. 😃
 
Poslednja izmena:
Књига ,,Морал и догма" препуна је окултних теза и ставова. Тамо пише да је ,,бог" у кога верују масони Луцифер насупрот Адонају, тј библијском Истинитом Богу Творцу.

И шта није тачно од онога што је изнео др. Мирољуб у овом клипу?
okultisti veruju u 4 vrhovna demona: Satana, Lucifer, Belial i Leviatan. No to za njih nisu bogovi, daleko od toga...
 
okultisti veruju u 4 vrhovna demona: Satana, Lucifer, Belial i Leviatan. No to za njih nisu bogovi, daleko od toga...
To nisu nikakvi okultisti, samo "edgy" ateisti i pozeri. Pojam "okultisti" odnosi se na alhemičare, astrologe, magičare, mistike, ezoteričare, spiritualiste... Nikakve veze sa satanizmom, demonima i sličnim verskim glupostima nema. Samo pseudonauka. To što je njih crkva pokušavala da prikaže kao obožavatelje sotone i demona je nešto sasvim treće, pokušavala je to i sa legitimnim naučnicima. Okultno (od latinskog occultus) jednostavno znači "tajno", "skriveno", i odnosi se na znanje, veštinu.
 
To nisu nikakvi okultisti, samo "edgy" ateisti i pozeri. Pojam "okultisti" odnosi se na alhemičare, astrologe, magičare, mistike, ezoteričare, spiritualiste... Nikakve veze sa satanizmom, demonima i sličnim verskim glupostima nema. Samo pseudonauka. To što je njih crkva pokušavala da prikaže kao obožavatelje sotone i demona je nešto sasvim treće, pokušavala je to i sa legitimnim naučnicima. Okultno (od latinskog occultus) jednostavno znači "tajno", "skriveno", i odnosi se na znanje, veštinu.
У питању су тешки сатанисти и секташи. Треба бежати од њих.
 
To nisu nikakvi okultisti, samo "edgy" ateisti i pozeri. Pojam "okultisti" odnosi se na alhemičare, astrologe, magičare, mistike, ezoteričare, spiritualiste... Nikakve veze sa satanizmom, demonima i sličnim verskim glupostima nema. Samo pseudonauka. To što je njih crkva pokušavala da prikaže kao obožavatelje sotone i demona je nešto sasvim treće, pokušavala je to i sa legitimnim naučnicima. Okultno (od latinskog occultus) jednostavno znači "tajno", "skriveno", i odnosi se na znanje, veštinu.
To znaci, samo onda treba poznavati stvari, a ne napamet govoriti... pre svega okultisti se bave komparativnom religijom,
i najznacajnija knjiga u tom smislu je "Zlatna Grana", Frejzera... to sto je Hriscanstvo paranoicno, pa zamislja
da su svi Hriscani koji obozavaju hriscanske demone, to je druga prica....
 

Back
Top