Kastor
Primećen član
- Poruka
- 596
Masoni i religija,neraskidiva spona,Rimo-katolicka crkva,Vatikan,Jevreji,svi zajedno cine osnovu Masonerije!Sta mislite o tome?(ako se tema razvije imacu jos podpitanja)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Potpuno se slazem sa tobom,sta mislis koliko je to sve izopaceno i uvrnuto? Ali mogu ti reci da je (bar tako ispada) njihov Bog jedan a njegovo ime je novac.Virgo:Ruka ruku mije,o tome se radi.Crkve(mislim ovde na sve religije)vise rade kao uhodan bankarski sistem nego sto vode racuna o pravim osecanjima svojih sledbenika.Otuda ta neraskidiva vekovna veza - materijalni interes i moc su njihove zvezde vodilje i tacke spajanja.
...To je sve ista banda!Kastor:Masoni i religija,neraskidiva spona,Rimo-katolicka crkva,Vatikan,Jevreji,svi zajedno cine osnovu Masonerije!Sta mislite o tome?(ako se tema razvije imacu jos podpitanja)
....Pa to ti pricam,nisi bio pazljiv tj. nisi pazljivo procitao sta sam napisao,medjutim kad se malo vratis unazad videces da je medju njima bio i veliki broj komunista,kako to tumacis?Bandiera Negra:Sta ti sad to sa Jevrejim i masonima. To mi malo vuce na desno. Jedini "masoni" su kapitalisti. Oni vladaju novcem i stvaraju uslove da bi novac predstavljao moc. I tako ti oni vladaju, a okolo sire nekakve price o djavolima, masonima, vanzemaljcima, samo da sumnja ne padne na njih. Nije to nikakva zavera, vec jednostavno-kapitalizam (gde je religija jedan od kljucnih faktora). Eto to su ti moji "masoni". Ako te zanima, mogu da ti preporucim da procitas nesto![]()
Kastor:Masoni i religija,neraskidiva spona,Rimo-katolicka crkva,Vatikan,Jevreji,svi zajedno cine osnovu Masonerije!Sta mislite o tome?(ako se tema razvije imacu jos podpitanja)
Алjона:Kastor:Masoni i religija,neraskidiva spona,Rimo-katolicka crkva,Vatikan,Jevreji,svi zajedno cine osnovu Masonerije!Sta mislite o tome?(ako se tema razvije imacu jos podpitanja)
Pa ne svi ljudi - rimokatolici, jevreji i t.d. - su tako losi...Ima naravno i dobri ljudi.
Pozdrav.
Kastor:Алjона:Kastor:Masoni i religija,neraskidiva spona,Rimo-katolicka crkva,Vatikan,Jevreji,svi zajedno cine osnovu Masonerije!Sta mislite o tome?(ako se tema razvije imacu jos podpitanja)
Pa ne svi ljudi - rimokatolici, jevreji i t.d. - su tako losi...Ima naravno i dobri ljudi.
Pozdrav.
Naravno da ima ali ja mislim na one druge!