Masonerija i skrivena simbolika u Blokovima Novog Beograda...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
36.978
...

Jasno je naravno da masonskih potpisa "slobodnih zidara" ima svuda sirom Beograda, Srbije, Sveta...

Ovde cemo se fokusirati na njihove potpise na blokovima Novog Beograda...
Ali...ne samo na potpise...od kojih oni i ne beze....vec i na skrivenu okultnu simboliku...koju vam pak nikad nece javmo reci ni priznati...

Neka lagani uvod budu sami brojevi blokova...tj za pocetak cemo se osvrnuti na blokove 11, 22, 33. pa i na blok 31. zbog jedne zgrade iz koje je u pohod na Srbiju krenuo AVtihrist...

Krenimo sa blokom 33. :kpozdrav:

Broj 33. u masoneriji vam je poznat...
33. najvisi stepen masonerije i sl.

E gle sad kakve li slucajnosti...da bas tzv "Zapadna kapija" Beograda i cuvena zgrada Kula GENEX...bude bas u tom...33. Bloku 🙂
"Slucajnost"...:ceka:⬇️

genex_kula_300816_tw10242.jpg

Screenshot-20260207-113310-Chrome.jpg

P.S.
Zbog ogranicenja broja slika cemo pricu nastaviti u sledecim postovima...

...

...

Jasno je naravno da masonskih potpisa "slobodnih zidara" ima svuda sirom Beograda, Srbije, Sveta...

Ali...ne samo na potpise...od kojih oni i ne beze....vec i na skrivenu okultnu simboliku...koju vam pak nikad nece javmo reci ni priznati...

Neka lagani uvod budu sami brojevi blokova...tj za pocetak cemo se osvrnuti na blokove 11, 22, 33. pa i na blok 31. zbog jedne zgrade iz koje je u pohod na Srbiju krenuo AVtihrist...

E gle sad kakve li slucajnosti...da bas tzv "Zapadna kapija" Beograda i cuvena zgrada Kula GENEX...bude bas u tom...33. Bloku 🙂

P.S.

...
Пропустио си очигледну симболику ове зграде. У облику је шестара.

Пропустио си очигледну симболику ове зграде. У облику је шестара.

Ne samo to...

Cela kula je u formi glavne masonske postavke svake masonske lože...stubova Joakim i Boaz...

A gle sad jos "slucajnosti"...
Izmedju stubova Joakim i Boaz u masonskoj "ikonografiji" je obicno slovo "G"

A kako nam se kula zove? 🙂🙂🙂

Pa bas na slovo "G" :ceka: po firmi Genex, koja btw u sebi sadrzi rec "GEN" 🙂🙂🙂

images

Vraticemo se jos na Kulu Genex...

...

...

Nego da nakratko skoknemo do Bloka 31. i zgrade tzv "Yu Biznis centra", a iz koje su nam samom simbolikom arhitelture iste...unapred prediktivno najavili "dolazak AVtihrista" bas iz dodeljenog stana u toj zgradi...
Zgrada sa crvenim djavoljim rogovima i neskriveno masonskim piramidicama...

kakokamino3-scaled.jpg

images

...
Crvenkapica cuvena...jel bese dok su nas nato satanisti ubijali, vucic dobio apartman u Crvenkapici.

I neonacista i mason :mrgreen:
Нацисти су ватиканска војска и ратовали су против масона.
По упаду Немаца у Београд масони су први похапшени.
Масони су учествовали у ослобађању Србије и стварању Југославије.
Након вековног непријатељства Ватикан и масонерија склапају пакт 1984-е чиме Југославија постаје непотребна.

...

Nego da nakratko skoknemo do Bloka 31. i zgrade tzv "Yu Biznis centra", a iz koje su nam samom simbolikom arhitelture iste...unapred prediktivno najavili "dolazak AVtihrista" bas iz dodeljenog stana u toj zgradi...
Zgrada sa crvenim djavoljim rogovima i neskriveno masonskim piramidicama...

kakokamino3-scaled.jpg

images

...

Au...yu biznis centar mora biti najgora zgrada ili kompleks zgrada u Evropi. Ajde što je šokantno ružna i nelogična, nego što je bukvalno kao lavirint bez ikakvog smisla.

...

P.S.

...
pa i ja sam nekada imao 33 godine a, evo, jos sam ziv.

Blokovi su imenovani onim redom kojim su građeni. Počeli su sa blokom 1, a poslednji koliko znam je 72.

Sledeći će biti 73.

Tako da je dodavanje masonske simbolike u nešto što ima sve brojeve redom od 1 do 72 jednako besmisleno kao dodavanje masonske simbolike u spisak studenata na nekom fakultetu.

Ali dokon Grom i jariće krsti.

Sad nešto gledam sušilicu za veš u mom dvorištu. Izgleda kao neki masonski simbol. A bila je crvena dok je ja prošle godine nisam ofarbao u zeleno.

Screenshot_20260207-132857~2.jpg

Koinsidens? Aj dont tink sou!

I to je istina...

Ocigledno je zloduh u njenoj kreaciji...

...

Zloduh ili neki tadašnji ćaci inženjer koji je verovatno bio i pijan koji ju je projektovao.
A to su ti sve neki tadašnji trendovi u visokogradnji. Geneks kao i ti stariji blokovi su zidani po tom tadašnjem istočnoevropskom trendu. Brutalizam, ili kako se već zove.

Sad nešto gledam sušilicu za veš u mom dvorištu. Izgleda kao neki masonski simbol. A bila je crvena dok je ja prošle godine nisam ofarbao u zeleno.

Pogledajte prilog 1856492

Koinsidens? Aj dont tink sou!
Presmešan je sa svojim ludim teorijama. Pazi ovo, "Genex kula se nalazi u bloku 33, a G na početku reči znači isto što i masonsko G... "

Koji urnebesni haos.

Genex kula se zove Genex po firmi koja ju je napravila, a ime firme je skraćenica od GEneral EXport. Ali on vidi tu skrivenu simboliku koju mi ne vidimo.

Presmešan je sa svojim ludim teorijama. Pazi ovo, "Genex kula se nalazi u bloku 33, a G na početku reči znači isto što i masonsko G... "

Koji urnebesni haos.

Genex kula se zove Genex po firmi koja ju je napravila, a ime firme je skraćenica od GEneral EXport. Ali on vidi tu skrivenu simboliku koju mi ne vidimo.

Polako...tek ce da se cudis kakvih jos sve "slucajnosti" ima...

Da bas u 33. Masonskom Bloku bude Zapadna kapija Beograda....tj Kula "G"enex je samo jedan detalj...

...

...

Idemo dalje...

O broju 13. u masoneriji se takodje vec dosta pricalo, što zbog americkih amblema i grbova koji su ukrojeni sa brojem 13., a znamo da je Amerika masonska tvorevina, a koja bas "slucajno"... ovog leta dobi Svetsko Prvenstvo u fudbalu da bi kroz masonsku fudbalsku igru obelezila 250. godina postojanja...
Takodje za Templare je bitan Petak 13. itd

I mogli bi citavu temu posvetiti broju 13.

Nego...
Da mi vidimo gde nam je Blok 13. na NBG 🙂
O pa da...
To je bas na ovde ranije pominjanoj temi o Kruznim tokovima...

⬇️ Land-art Falusoidni Blok 13. u kojem se "slucajno" nadje glavna Savezna institucija ex masonske drzave Jugoslavije tj Savezno Izvrsno Vece iliti "SIV" , a sada "Palata Srbija":

Screenshot-20260207-134441-Chrome.jpg

Sem ex SIV-a tu je postavljena i ona ritualna baklja itd itd...
Takodje sada upravo zavrsavaju i tek ce biti i dodatnih ritualnih kruznih tokova koji ce oiviciti "glavić" falusa...

Dakle u bloku 13. imamo land-art falus...kao muski princip pri uscu....kao zenskom principu vagine...

Inace ta dualnost musko-zenskog principa je u osnovi masonske "ikonografije" i ranije pominjanih stubova Joakima i Boaza...

Cesto cete u masonskoj arhitekturi u blizini npr nekih kula videti i neku kupolu susednog objekta...
Pa tako imate npr u masonskom "Beogradu na vodi" falusoidnu kulu i odmah pored kupolu TC Galerije....
U islamu je ta masonska dualnost sastavni deo arhitekture dzamija npr...a slicno je i kod religioznih objekata drugih religija...

...

ja sam se tamo namucio na kanalizacionoj vertikali kao nigde.

to mora da je neko starije prokletstvo nego novi beograd.

ne bih se iznenadio da je tamo bilo neko groblje onih koji su hiljadama godina nalazili spas od "vlasti" u mocvarama save,dunava,tise i tamisa

...

Idemo dalje..

Od masonskog i masovnog... ritualnog zrtvovanja ljudi u Njujorku 11.09.2001. pod skenerom nam je vec bivao broj 11.

Na Novom Beogradu Blok 11. je upravo blok na kojem do skora bese pa ga nedavno riitualno korupcionaski srusise...Hotel Jugoslavija

Sam Blok 11. ima i sebi prikljucene stambene blokove 11A i 11B i 11C
Ne znam sad, provericu...da li jos neki blok na NBG ima ovoliko podblokova (ABC...), ali ocigledno su dali na znacaju broju 11.

To što je odmah pored Bloka 11. i Blok 9.(dajuci "Njujorsku ritualnu kombinaciju" 9.11.), dok je Blok 10. nekako skrajnut kraj reke u prazan prostor...
To cemo zanemariti sada...verovatno i to ima ritualnu svrhu...(9.11. pa rusenje...pa ce graditi bas kule blizankinje tu...Khm Khm Khm...Njujork, Njujork...🎶), ali otom potom...

Kule od 43 i 34 sprata i još dve zgrade na mestu hotela Jugoslavija: Milenijum tim zatražio dozvolu za gradnju​

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...je-milenijum-tim-zatrazio-dozvolu-za-gradnju/
images

Bas 43 i 34 sprata...
ŠTO NAM U ZBIRU DAJE 77...

KULE BLIZNAKINJE...
Blok 11.
Rusenje...
Pa gradjenje...
77...
Njujork, Njujork...🎶

Masoni vole da se simbolikom osvrnu na svoja masovna ritualna zrtvovanja...nebitno da li to bio WW1, WW2, ili Njujork 11.09.2001., COVID...stagod...

Ti osvrti su u sluzbi satane kao i sama ritualna zrtvovanja im...

...

Poslednja izmena:
ja sam se tamo namucio na kanalizacionoj vertikali kao nigde.

to mora da je neko starije prokletstvo nego novi beograd.

ne bih se iznenadio da je tamo bilo neko groblje onih koji su hiljadama godina nalazili spas od "vlasti" u mocvarama save,dunava,tise i tamisa

Vozio sam se par puta davno sad vec...u liftu u stambenom delu i zaista je tada bio brz lift ono zeludac ti ostane u tacki...
Gledao sam neki ruinirani stan na nekom xy spratu 20. ili kojem vec...Spektakularan pogled na celi Beograd...i to je sve
O "kvalitetu" zivljenja u takvim objektima ne bih sada zatrpavao temu...taj stan oko skoro 100m2 je konkretno bio bas ruiniran, a kakve su instalacije i da li su sta menjali u medjuvrememu u samoj zgradi...ne znam...

...

Back