Masne fote i da li reći devojci ?

Zdravo ljudi, upao sam u mnogo glupu situaciju sopstvenom glupošću, nisam siguran šta je najbolje uraditi, pogotovo bi mi ženski savet dobro došao.
Izvinite što sam možda malo konfuzan.

Ništa, preksinoć sam bio na jednom rođendanu u obližnjem gradiću kod rođaka koji je 10+ godina mlađi. Prošle godine nisam mogao, a znam tu neke ljude (uglavnom devojke) iz njegovog društva pa sam malo bio i u centru pažnje.
Od 11 smo gledali košarku, pili smo (i duvali jbg), i malo me je uhvatilo pošto u poslednje vreme slabo pijem.

E sad, posle košarke me ovi što su ostali nabediše da igramo masne fote, ja to nisam igrao sigurno od srednje škole, kao mator si, treba da se opustiš blabla, ma kome vi klinci da je mator fazon.
Pre početka rekoh ljubim samo u obraz.
I sad, okrenu se flaša da treba da poljubim jednu klinku tu, i ja krenem da je poljubim u obraz kad se ona namerno okrenu i poljubili smo se u usta.
Smejali smo se svi posle, ja kao hvala, hvala vidi stvarno se piletina lepi za prste pa čak i za lice.
U retrospektivi mnogo glup potez sa moje strane, imam curu i baš mi je lepo sa njom i ne trebaju mi ovakve stvari, ali piće mi isključi inhibicije.
Ništa, ja popio, dunuo, ne ide da vozim pa reših da ostanem da prespavam kod rođaka, ostade tu još par ljudi pa i ova klinka.
U sobi sam trebao da budem sa još jednim drugom od mog rođaka i taman da legnemo ova klinka dođe i pita me jel možeš da izađem malo da te nešto pitam, i ja kao OK, može.

Izašli smo tu ispred kuće i jedino što se desilo je da mi se nudila međutim odbio sam je na finjaka, kao popio sam ali mlada si ti za mene i treba ti neko tvojih godina a i zauzet sam, nemoj nikad da ulaziš u priče sa zauzetima. Možda smo tu nekih pola sata pričali, zezali se malo. Vraćam se u sobu, ovaj cimer iz sobe me pitao jel bilo nešto, ja kratko rekoh ne, oko medicinskih stvari me je pitala nešto (doktor sam po struci).

Budim se jutros, i pre nego što sam pošao pogledah šta je moj rođak okačio na FB, i skrolovanjem slika sam video da ovaj moj "cimer" iz sobe zna moju devojku, zajedno su na par slika.
Plus sam se i ljubio (na kvarno naravno) sa ovom klinkom, rekoh rođaku da obavezno nikom ne priča za to, što mi je za sebe i obećao.

Strah me je da neka nepovoljna verzija priče ne dođe do moje devojke, da li da joj nešto kažem o celom događaju i šta ?

Večeras treba da se vidimo prvi put od tada, baš glupo se osećam...
tojeste problem, a delujes ko intelektualac pa i nije neki problem.. Ako si dobrog izgleda a cini se da jesi dobro sto nisi podlego carima mladog mesa..e sad ti reci to svojoj curi dok nije cula od drugog jer verujem da si u cvrstoj vezi i nema tajni medju vama..ako te i posle toga drzi za jaja..onda te ne zasluzuje..
 
Pa ništa nije bilo, ako je istina, ako ne trolaš, nema šta da pričaš. Ispašće da se pravdaš pa će ona da misli ko zna šta. A priča nema šsnse da dodje do nje, tvoj rodjak 2000 godište. OMG koliko smo matori. :(

A i to muškarci rešavaju tako što kažu za svakog da laže, da su ljubomorni na vašu vezu, nikad nre priznaju istinu, žena je ofc luda i ljubomorna
Hahahahahahahahahahaha
 
Ako joj kažeš možda ti i poveruje u tu verziju koju si nama izneo a ako sazna od nekog drugog pa nema te vode koja će te oprati.
Nema fotke, nema video snimka, prosto negiraš
Evo ja sam žensko, malo kasnim i vidim već si odlučio da NE kažeš što bih ti i ja savetovala.
Nisam ovim htela da kažem da bi generalno trebalo kriti, ali kako dalje reče Zoe:
A obzirom na to koliko deluješ nezrelo
Da, deluje kao da si jako nezreo i/ili nesiguran u sebe ili šta god, uglavnom ako je priča uopšte istinita, ti definitivno nisi igrač
Zato to nemoj ponoviti
Moram da se složim da sam se i ja zaprepastila ženskom zlobom između redova, ovog puta poslušaj muškarce i mene haha
Mada me čudi, imala sam predrasude da su baš doktori svalercine 😂
 

Back
Top