bird again
Legenda
- Poruka
- 51.227
I čista zdrava plućaCudno! Svi pusaci imaju masnu jetru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I čista zdrava plućaCudno! Svi pusaci imaju masnu jetru.

Postojao je neki hormonski bisbalans.Imam iskustvo zene koja nije konzumirala alkohol, pretjerane masnoce i sl., i mene je naucila osnove zdrave prehrane...pa imala oboljenje jetre. Duh i tijelo moraju biti u ravnotezi.
A ti sam ne umeš da napraviš to?E bajo moj, jeo bih ja kuvano da oće žena da mi kuva domaće čorbice![]()

Netačno. Zašto ne bi smeo mlečne proizvode?Ma ok to, samo što ne smem mlečno jer imam i thyroidis autoimmunis.
Nađi koja oće.....E bajo moj, jeo bih ja kuvano da oće žena da mi kuva domaće čorbice![]()

Uzmi kiselo mleko, jogurt, kefir. To smeš.Endokrinolog mi je rekao da mlečno povećava inflamaciju i antitela.
Dobrodošao
Samo prave žene i samo koja je dobra.
Al to nije tema.![]()

Ово је, ја мислим, главни проблем. За целокупно здравље организма.Imam mnogo kilazu, to me zeza. Moram da smanjim bar 15-20kg.
E bajo moj, jeo bih ja kuvano da oće žena da mi kuva domaće čorbice![]()
Misliš li na ono što reklamira Neša Travka BioTeo?
Ima, ja....Ima li nekoga da nema "masnu jetru"?

I ja.Ima, ja....![]()

Meni doktorka na UZ rekla kako imam baš lepu jetru.I ja.
Pre 10 godina saznala da imam, i od tad nista.

Meni su rekli da imam malo masnu jetru, dali mi "Epri", pila ga neko vreme i toliko. Valjda sam zdrava, ni ne proveravam..Meni doktorka na UZ rekla kako imam baš lepu jetru.
Ja reko, hvala na komplimentu, a ona će , .....sa obzirom na to kako izgledate.....![]()
Ja idem jednom godišnje na UZ, pošto radim sa opasnim materijama, a pijem i dosta alkohola i to često.Meni su rekli da imam malo masnu jetru, dali mi "Epri", pila ga neko vreme i toliko. Valjda sam zdrava, ni ne proveravam..
Pa dobro onda je opravdano. Ja ne mogu vise s tim da se "majem" jer koliko god da pazis, opet je masna, bar "malo". Onda uzmem povremeno popijem "Epri" pa kako bude, ne kontrolisem se.Ja idem jednom godišnje na UZ, pošto radim sa opasnim materijama, a pijem i dosta alkohola i to često.
Valja pripaziti
Nama na poslu daju mleko kad radimo sa opasnim materijama.Pa dobro onda je opravdano. Ja ne mogu vise s tim da se "majem" jer koliko god da pazis, opet je masna, bar "malo". Onda uzmem povremeno popijem "Epri" pa kako bude, ne kontrolisem se.
Ja oduvek pijem jogurt, mleko iz tetrapaka ( jeste da je nikakvo, ali volim njegov ukus, ovo obicno za kuvanje ne mogu), zeolit povremeno i caj od cicka, on je dobar za ciscenje celog organizma.Nama na poslu daju mleko kad radimo sa opasnim materijama.
U poslednje vreme nema baš puno toga, ali imam naviku da često pijem jogurt.
Ima li dejstvo povremena upotreba?Onda uzmem povremeno popijem "Epri" pa kako bude, ne kontrolisem se.
Ne znam, ali na njemu ionako pise da ne sme da se pije dugo, valjda 3 meseca zaredom. Ja sam jednom pila "po propisu" 3 meseca, a zatim uzmem jednu, jednom godisnje i ne proveravam rezutate Pa ko ce samo za to da ide stalno kod doktora i da se stresira kakvi su mu drugi rezultati?Ima li dejstvo povremena upotreba?
Evo jaIma li nekoga da nema "masnu jetru"?