Gravital
Iskusan
- Poruka
- 5.503
Ok .Od njih strada žuč.Samo prave žene i samo koja je dobra.
Al to nije tema.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok .Od njih strada žuč.Samo prave žene i samo koja je dobra.
Al to nije tema.![]()
Pa biraj ukusnijeOk .Od njih strada žuč.
ja sam život proveo u alkoholu, travi, hašišu, veoma malo koke.., motorima, ratovima, rokenrolu...Imate li iskustvo sa masnom jetrom i NAFLD? Kako ste se borili protiv ovoga i kakvu hranu ste spremali? Imam savete lekara, ali me zanima kako je kod drugih i da li je problem lako rešiv kako govore ili nema poboljšanje?
Izbacio sam. Uplašili me da ću da popunim rupu.Baci kolu i gazirano.
Ne smem mlečne proizvode, zabranjeno mi je zbog aktivne upale. Plus imam upalu prostate.Mladi sir navodno obnavlja jetru!
Imam drugaricu koja ima hepatitis C. Svakodnevno jede mladi sir.
Imam mnogo kilazu, to me zeza. Moram da smanjim bar 15-20kg.Uglavnom treba izbaciti pekaru, grickalice, gazirana pića i žestinu.... generalno jesti umereno i malo fizičke aktivnosti.
jetra se brzo obnavlja , već posle 6 meseci bi trebalo da se vide rezultati.
To cepam masovno. Ribu jedem dvaput nedeljno a opet sam najebao.kazu - ribu
Misliš li na ono što reklamira Neša Travka BioTeo?I uzmeš neki kvalitetniji suplement šarenog čkalja (gujine trave, Silybum marianum)...
Kvalitetniji ne u smislu izvikanog brenda već da ima određeni % aktivne materije (silimarina) - nekih 280 -420 mg silimarina dnevno (jedno 2 meseca)
Imate li iskustvo sa masnom jetrom i NAFLD? Kako ste se borili protiv ovoga i kakvu hranu ste spremali? Imam savete lekara, ali me zanima kako je kod drugih i da li je problem lako rešiv kako govore ili nema poboljšanje?
E bajo moj, jeo bih ja kuvano da oće žena da mi kuva domaće čorbiceBatali fast fud i pređi na kuvano, povrće i drugo što se jede kašikom.
Imaš suplement Esentin Trio + u gornjim postovima dobijeni saveti za režim ishrane, hidriranje, kvalitetan san.Misliš li na ono što reklamira Neša Travka BioTeo?
Ma ok to, samo što ne smem mlečno jer imam i thyroidis autoimmunis.Imaš suplement Esentin Trio + u gornjim postovima dobijeni saveti za režim ishrane, hidriranje, kvalitetan san.
Što ne smeš mlečno?Ma ok to, samo što ne smem mlečno jer imam i thyroidis autoimmunis.
Nauči. To se bar lako i brzo kuva.E bajo moj, jeo bih ja kuvano da oće žena da mi kuva domaće čorbice![]()
Da piješ surutku što više, po mogućstvu domaću.Imate li iskustvo sa masnom jetrom i NAFLD? Kako ste se borili protiv ovoga i kakvu hranu ste spremali? Imam savete lekara, ali me zanima kako je kod drugih i da li je problem lako rešiv kako govore ili nema poboljšanje?
Endokrinolog mi je rekao da mlečno povećava inflamaciju i antitela.Što ne smeš mlečno?
Pripazi na štitnu, to može kod muških da se iskomplikuje češće nego kod žena
Surutku možešEndokrinolog mi je rekao da mlečno povećava inflamaciju i antitela.
Nisam to znala. Hvala.Endokrinolog mi je rekao da mlečno povećava inflamaciju i antitela.
Sad ću da vidim da uzmem ovde na pijac ako prodaju.Surutku možeš
Možeš i sam da napraviš.Sad ću da vidim da uzmem ovde na pijac ako prodaju.
Nemam domaće mleko, jbg. Morao bih da poručim od nekoga.Možeš i sam da napraviš.
Usiriš domaće mleko pa sir daš nekom ko može da ga jede, a tebi ostane surutka
Pa da.Nemam domaće mleko, jbg. Morao bih da poručim od nekoga.