Mask predložio novo ime za Lamanš

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Atlantida je bila grupa ostrva ispred Centralne Amerike (tamo gde je sada Sargaško more), a po Srpskoj reči MRaK je i dobila ime MeRiKa (kontinent mraka, odnosno kontinent iza koga zalazi Sunce, zapadni kontinent).

(i ne zaboravi da udariš smajli, jer te gazde ovo nisu učile u školi).
Amerika nije postojala dok je nisu sazidali drevni Srbi prognani iz Atlantide

Atlantida je bila grupa ostrva ispred Centralne Amerike (tamo gde je sada Sargaško more), a po Srpskoj reči MRaK je i dobila ime MeRiKa (kontinent mraka, odnosno kontinent iza koga zalazi Sunce, zapadni kontinent).

(i ne zaboravi da udariš smajli, jer te gazde ovo nisu učile u školi).
Atlantida je zaista postojala. Kanarska ostrva su ostatak Atlantide. Nekada je tamo živro narod koji se zvao Guanči i koje su istrebili Španci. Prema istorijskim izvorima bili su svetle puti i smeđe ili crvenkaste boje kose i bilo je dosta plavookih. Kod Platona je izmešano više predanja u jednu priču. Izmešana je priča o realnoj Atlantidi koja je postojala zapadno i severno od Kanarskih ostrva sa predanjem o vulkanskoj erupciji na Santoriniju koja je dovela do pada minojske civilizacije.

Atlantida je zaista postojala.
Naravno da je postojala.
Kanarska ostrva su ostatak Atlantide.
Ne nisu, to je moderna izmišljotina.
Nekada je tamo živro narod koji se zvao Guanči i koje su istrebili Španci. Prema istorijskim izvorima bili su svetle puti i smeđe ili crvenkaste boje kose i bilo je dosta plavookih.
Ne trebaju nam za to samo istorijski izvori - postoje očuvane mumije Guančija, bili su divovskog rasta
1737901327268.jpeg

Kod Platona je izmešano više predanja u jednu priču. Izmešana je priča o realnoj Atlantidi koja je postojala zapadno i severno od Kanarskih ostrva sa predanjem o vulkanskoj erupciji na Santoriniju koja je dovela do pada minojske civilizacije.
To sa Santorinijem je besmislica.
Atlantida je bila tamo gde je danas Sargaško more.

Pogledajte prilog 1676697
Američki milijarder Ilon Mask danas je predložio da se Lamanš preimenuje u ''Kanal Džordža Vašingtona'', prema prvom predsedniku SAD.
''Novo ime za vode koje razdvajaju Englesku i Francusku“, napisao je Mask u objavi na mreži Iks, prilažući geografsku mapu moreuza preko koje piše predloženi naziv.
Predsednik SAD Donald Tramp prethodno je potpisao ukaz kojim nalaže početak procesa preimenovanja Meksičkog zaliva u ''Američki zaliv'' i naložio da se u narednih 30 dana preduzmu akcije za zvaničnu promenu naziva.link

Meni ovo lici na spin..samo ne znam iz kojih razloga ili je Mask toliki ekscentrik da mu se može šta hoce
Dokoni trolovi.

Pitaću te kad tvoj voljeni Vučić bude uskoro ulazio u maricu sa lisicama na rukama 😊
Ово се никад неће десити. Доста посла је урадио за Запад да би био одбачен на такав начин.
Најгоре што може да му се деси је да добије азил у Емиратима.

Ово се никад неће десити. Доста посла је урадио за Запад да би био одбачен на такав начин.
Најгоре што може да му се деси је да добије азил у Емиратима.
Mi ako ne podignemo optuznicu protiv Vucica, nikad necemo da budemo drzava, ostacemo plemenska zajednica za vjeki vjekov.

Američki milijarder Ilon Mask danas je predložio da se Lamanš preimenuje u ''Kanal Džordža Vašingtona'', prema prvom predsedniku SAD.
''Novo ime za vode koje razdvajaju Englesku i Francusku“, napisao je Mask u objavi na mreži Iks, prilažući geografsku mapu moreuza preko koje piše predloženi naziv.
Predsednik SAD Donald Tramp prethodno je potpisao ukaz kojim nalaže početak procesa preimenovanja Meksičkog zaliva u ''Američki zaliv'' i naložio da se u narednih 30 dana preduzmu akcije za zvaničnu promenu naziva.link

Meni ovo lici na spin..samo ne znam iz kojih razloga ili je Mask toliki ekscentrik da mu se može šta hoce
Zeza se covek.

Kao kad se mi ovde na Krsti zezamo, samo sto on ima veci domet.

On je lud

eto ti sad, najpametniji covjek se proedi sa bajdenom po izlapeloscu

jesi svestan budalstine izgovorene ?

pa nije ali si ga sa glupanom sa pantovcaka upario koji jes predsednik bio
"najpametniji čovek na svetu", gdje je popis i tablica da vidimo jel lažeš?
Nemaš ti pojma šta je pamet.
Najbogatiji je, vrlo sposoban, u jekim segmentima genijalan, i potpuno mentalno poremećen.
Zašto ti svom sinu nisi dao ime £56@/%*9?
Zato jer nisi dovoljno pametan kao Mask? :lol:

Nisam ja Maska upario s Tuđmanom, nego ako Lamanš ideš preimenovati u nešto potpuno besmisleno, kanal Džordž Vašington, zašto ga onda ne bi preimenovati i u Tuđman, jednako tako besmisleno.
Usput, Tuđman sigurno nije bio ni glupan ni budala.

Back