Blues Brothers Elita Poruka 19.117 24.12.2024. u 10:24 - Mask potvrdio da je Starlink aktivan na Kosovu, šta to znači? #26 Тихи: Bio sam ti onomad.na Kosovu Sve manje naroda odose ti braca put EU i Amerike Kliknite za proširenje... Pa neki idu rade, ulazu i tako to.
Тихи: Bio sam ti onomad.na Kosovu Sve manje naroda odose ti braca put EU i Amerike Kliknite za proširenje... Pa neki idu rade, ulazu i tako to.
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.198 24.12.2024. u 10:27 - Mask potvrdio da je Starlink aktivan na Kosovu, šta to znači? #27 Тихи: Bio sam ti onomad.na Kosovu Sve manje naroda odose ti braca put EU i Amerike Kliknite za proširenje... Sve manje *Srba mislis...
Тихи: Bio sam ti onomad.na Kosovu Sve manje naroda odose ti braca put EU i Amerike Kliknite za proširenje... Sve manje *Srba mislis...
Тихи Starosedelac Poruka 174.634 24.12.2024. u 11:15 - Mask potvrdio da je Starlink aktivan na Kosovu, šta to znači? #28 ZabranjeniLegenda: Sve manje *Srba mislis... Kliknite za proširenje... Sve manje Siptara Na svakoj desetoj kuci se pusi odzak. Na 2 od 3 kuce su roletne spustene do kraja sto znaci da tu niko ne zivi. Na Kosovu nema 500-600.000 ljudi. A mogu da pisu da ih ima i 5 miliona papir trpi sve.
ZabranjeniLegenda: Sve manje *Srba mislis... Kliknite za proširenje... Sve manje Siptara Na svakoj desetoj kuci se pusi odzak. Na 2 od 3 kuce su roletne spustene do kraja sto znaci da tu niko ne zivi. Na Kosovu nema 500-600.000 ljudi. A mogu da pisu da ih ima i 5 miliona papir trpi sve.
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.198 24.12.2024. u 11:16 - Mask potvrdio da je Starlink aktivan na Kosovu, šta to znači? #29 Тихи: Sve manje Siptara Na svakoj desetoj kuci se pusi odzak. Na 2 od 3 kuce su roletne spustene do kraja sto znaci da tu niko ne zivi. Na Kosovu nema 500-600.000 ljudi. A mogu da pisu da ih ima i 5 miliona papir trpi sve. Kliknite za proširenje... Kako god uvijek ce bit 10x vise njih no srbah....
Тихи: Sve manje Siptara Na svakoj desetoj kuci se pusi odzak. Na 2 od 3 kuce su roletne spustene do kraja sto znaci da tu niko ne zivi. Na Kosovu nema 500-600.000 ljudi. A mogu da pisu da ih ima i 5 miliona papir trpi sve. Kliknite za proširenje... Kako god uvijek ce bit 10x vise njih no srbah....
Тихи Starosedelac Poruka 174.634 24.12.2024. u 14:20 - Mask potvrdio da je Starlink aktivan na Kosovu, šta to znači? #30 ZabranjeniLegenda: Kako god uvijek ce bit 10x vise njih no srbah.... Kliknite za proširenje... nece atvari ce promeniti u nasu korist cim NATO prdne u cabar
ZabranjeniLegenda: Kako god uvijek ce bit 10x vise njih no srbah.... Kliknite za proširenje... nece atvari ce promeniti u nasu korist cim NATO prdne u cabar