Mask i Tramp protiv Džordža Soroša

Тихи

Starosedelac
Poruka
174.326
Ne znam jel pratite vesti ali trenutno je aktuelan rat americkih suverenista na celu sa Trampom i Maskom i globalista duboke drzave na celu sa Dzordzom i Aleksom Sorosem.

Sorosi stoje iza svih masovnih migracija u Evropu i Ameriku to je Mask jasno rekao cilj projekta je promena strukture stanovnistva

Ilon Mask zeli da unisti Dzordza Sorosa i njegov projekat promene strukture stanovnistva Evrope i Amerike - Da li ce uspeti?

Sa druge strane Bajden daje medalje Sorosima i Klintonima koji sprovode ovu globalisticku agendu duboke drzave.

Autorska tema.

Пре Шороша, пада његов посилни Вучић.
,
757z468_Tan2018-7-27_135314360_0.jpg
tan2018-4-20-103223220-0-216292.jpeg
images

Ne znam jel pratite vesti ali trenutno je aktuelan rat americkih suverenista na celu sa Trampom i Maskom i globalista duboke drzave na celu sa Dzordzom i Aleksom Sorosem.

Sorosi stoje iza svih masovnih migracija u Evropu i Ameriku to je Mask jasno rekao cilj projekta je promena strukture stanovnistva

Ilon Mask zeli da unisti Dzordza Sorosa i njegov projekat promene strukture stanovnistva Evrope i Amerike - Da li ce uspeti?

Sa druge strane Bajden daje medalje Sorosima i Klintonima koji sprovode ovu globalisticku agendu duboke drzave.

Autorska tema.
Ne zele

pazi sta kaze Mask za Sorosa - da je mrzitelj ljudskoga roda

Kako mozes biti na strani takvog coveka?

jesu li se sad setili trump i mask da postoji soros koji tisuce milijardi narodnohg novca trosi da bi ubio celo covecanstvo
Trump je bio na celu SAD kad je soros vrsio najjace zlocine putem 5G mreze, zaprasivanja iz aviona, vulkanima, zemljotresima i napadima ajkula po svetskim plazama
mogo je da naredi avijaciji amerike da ga ubiju kad god je hteo
Ali nije sto znaci da soros i tramp su drugovi i prijatelji

jesu li se sad setili trump i mask da postoji soros koji tisuce milijardi narodnohg novca trosi da bi ubio celo covecanstvo
Trump je bio na celu SAD kad je soros vrsio najjace zlocine putem 5G mreze, zaprasivanja iz aviona, vulkanima, zemljotresima i napadima ajkula po svetskim plazama
mogo je da naredi avijaciji amerike da ga ubiju kad god je hteo
Ali nije sto znaci da soros i tramp su drugovi i prijatelji

Videcemo sta ce biti

Ovaj sukob unutar americke elite je po nas dobar

Autorska tema.
Ako tema na politici počinje sa "ne znam jel' pratite vesti", daj link na te vesti.

I probaj da bude neki reputabilan izvor. To nije autorska tema.

Inače će morati katanac.

Autorska tema.
Mema od toga ništa.
Plan ako postoji, on će se realizovati
Sa povremenim tramp-mask koĉenjima ili bez

Ne stoje nikakvi Soroši iza migracija, to je opet trolovanje... već su sistemi tih država bili tako ustrojeni.

Amerika i počiva na migracijama a Evropa je imala liberalne zakone gde su se privlačili ljudi iz celog sveta. Nije migracija da ti dolaze samo ljudi iz srednjeg istoka nego i razvijenih zemalja. I onda kad je krenula navala, nije bilo lako promeniti toliko liberalne propise... dok neki nisu ni hteli da ih menjaju jer su mislili da je sve to pozitivna stvar pa će imati jeftinu radnu snagu. I posle kad su videli da su ovi neradnici, jahači sistema i problematični ljudi, skapirali su kako su se zeznuli.

Tako da je problematika sa migrantima dosta složenije pitanje nego "soroš stoji iza svega". Imam utisak da stvari banalizuješ na nivo politike iz osnovne škole.

Back