Масивна нова студија спроведена на 20.000 одраслих показује шта се дешава када почнете рано да идете у кревет.

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
99.012
Нисам још прочитао шта студија каже, али ја ако одем раније у кревет онда се чешће будим током ноћи и плус се наспавам пре него сване а глупо ми да устајем по мраку...

Све у свему, тешка глупост.

А ви?

Naslov ništa ne otkriva, a nema link od studije. Ne znam šta bih komentarisao?
Каква су твоја искуства аки си икада пробао да идеш на спавање раније него ноирмално

Naslov ništa ne otkriva, a nema link od studije. Ne znam šta bih komentarisao?
Одрасли који су обично били у кревету до 21 час имали су око 30 минута више физичке активности следећег дана од оних који су ишли у кревет у 1 час ујутру.

Они који су ишли у кревет у 21 час такође су надмашили одрасле који су обично ишли у кревет у 23 часа, имајући око 15 минута више физичке активности од својих вршњака који су склонији ноћном дружењу.

Студија

Нисам још прочитао шта студија каже, али ја ако одем раније у кревет онда се чешће будим током ноћи и плус се наспавам пре него сване а глупо ми да устајем по мраку...

Све у свему, тешка глупост.

А ви?
Ne volim rano lezanje i rano ustajanje,pa cak ni leti kada rano svane.Lezem kasno oko pola 2 do 2 nocu,a ustajem oko pola 9,15 do 9.I mislim da to nije kasno ustajanje.Dzabe je ono sto pricaju da je zdravije leci pre 12 casova uvece.Meni licno ne odgovara.

Каква су твоја искуства аки си икада пробао да идеш на спавање раније него ноирмално
Šta je normalno, a šta ne? Ko to definiše? :think:
Meni je svejedno. Kad god da legnem, uvek sam umoran.

E ovako. Znači ležem rano i ustajem rano. A tokom noći se budim nekoliko puta, ali ne svojom krivicom. Imam mačku, jelte. I nemam mesta na krevetu od nje jer se raširi i kreten spava popreko a ne uzduž. I onda ja nju guram ali ona mene odguruje. A onda kad se naspava, skoči na mene pa ode da jede, a skoči da se javi da je otišla. Pa se onda vrati. I onda kad se probudim poslednji put ujutru, ležim kao čvarak i budem kao šlogiran karanfil. :D ...ali super je legati i ustajati rano, imate više vremena tokom dana da završite obaveze.

Ležem kasno. U poslednje vreme baš preterujem. Nekad i u 3h. A ustajem u zavisnosti od obaveza. Od 5:30-6h ako radim prvu smenu. A kad nemam obaveze, volim dugo da odmaram
Odlučila sam da regulišem ove godine to leganje. Da bude najkasnije do ponoći ili 1h.
Znam da nije zdravo :roll:

E ovako. Znači ležem rano i ustajem rano. A tokom noći se budim nekoliko puta, ali ne svojom krivicom. Imam mačku, jelte. I nemam mesta na krevetu od nje jer se raširi i kreten spava popreko a ne uzduž. I onda ja nju guram ali ona mene odguruje. A onda kad se naspava, skoči na mene pa ode da jede, a skoči da se javi da je otišla. Pa se onda vrati. I onda kad se probudim poslednji put ujutru, ležim kao čvarak i budem kao šlogiran karanfil. :D ...ali super je legati i ustajati rano, imate više vremena tokom dana da završite obaveze.
Spavas sa machkom :bljak:

Hvala Bogu ne sa tobom :bljak:
Machka njake u one kamencice i onda sapama zatrpa gomwance i ucmeka ga i onda ti to donese u krevet broo !
Isto je i sa ovima sto ih lizu kerovi po ustima a 3 min pre toga taj isti ker lizao svoj rch :D
A sto se tice spavanja sa mnom to mora prvo da prestanes da spavas sa mackom
onda karantin 3 meseca pa tek onda :D

Ja volkam sve zhotnje i mazuljkam ih stalno ali u krevet mjau da mi dodje... saje nema moi ti !

Machka njake u one kamencice i onda sapama zatrpa gomwance i ucmeka ga i onda ti to donese u krevet broo !
Isto je i sa ovima sto ih lizu kerovi po ustima a 3 min pre toga taj isti ker lizao svoj rch :D
A sto se tice spavanja sa mnom to mora prvo da prestanes da spavas sa mackom
onda karantin 3 meseca pa tek onda :D

Ja volkam sve zhotnje i mazuljkam ih stalno ali u krevet mjau da mi dodje... saje nema moi ti !
Ne brini, ne bih spavala sa tobom ni za šta na svetu. A moja mačka je kućna i šape joj se pre dolaska u spavaću sobu obavezno brišu posebnim maramicama predviđenim za mačke. Pored toga se češlja svaki dan kako ne bi bilo mnogo dlaka. Ona je negovana od kad je imala 2 meseca. Radije bih 100 mačaka poput nje u krevet nego tebe jednog. Čistija je od tebe.

Ne brini, ne bih spavala sa tobom ni za šta na svetu. A moja mačka je kućna i šape joj se pre dolaska u spavaću sobu obavezno brišu posebnim maramicama predviđenim za mačke. Pored toga se češlja svaki dan kako ne bi bilo mnogo dlaka. Ona je negovana od kad je imala 2 meseca. Radije bih 100 mačaka poput nje u krevet nego tebe jednog. Čistija je od tebe.
Ne budem lenj i izguglam machije maramice i uvidim po deklaraciji da to nisu maramice za totalnu dezinfekciju..
hlorheksidin
Znaci machija kaka je i dalje u opticaju u tvom krevetu !
btw 3x me stavljas u relaciju sa spavanjem u tvom krevetu :O

Ne budem lenj i izguglam machije maramice i uvidim po deklaraciji da to nisu maramice za totalnu dezinfekciju..
hlorheksidin
Znaci machija kaka je i dalje u opticaju u tvom krevetu !
btw 3x me stavljas u relaciju sa spavanjem u tvom krevetu :O
Izvini doktor nauka, zaboravila sam koliko znanje imaš vezano za mačke i dezinfekciju.

Izvini doktor nauka, zaboravila sam koliko znanje imaš vezano za mačke i dezinfekciju.
Znas sta !
Sram bilo i tebe i tvoju macku negovanu kooja se ceslja svaki dan da ne bi imala puno dlaka
Ja ovde dobronamerno dajem savet a dozivljavam ovakav tretman..:roll:
Uostalom kakva vlasnica takva i machkica :rtfm:

Znas sta !
Sram bilo i tebe i tvoju macku negovanu kooja se ceslja svaki dan da ne bi imala puno dlaka
Ja ovde dobronamerno dajem savet a dozivljavam ovakav tretman..:roll:
Uostalom kakva vlasnica takva i machkica :rtfm:
Savet? A šta je tvoj savet doktore? Izbaci mačku napolje jel? Mani me tih priča...

Savet? A šta je tvoj savet doktore? Izbaci mačku napolje jel? Mani me tih priča...
Macku redovno trljati unutra ! nikako ne napolje jer je hladno..<3
Za trljanje koristiti maramice ph neutralne !
I nauciti macku da kaki iz daleka tako da ne gazi tamo gde kaki jer jelte to je nehigijenski ..

Probaj čaj od matičnjaka

Probaću. Nisam nikada pila taj čaj.

Mislim da je kod mene problem što mi je ostala navika da odspavam popodne.

Jedino leti nemam nesanicu i volim da ustanem ranije. I ranije idem u krevet.

Back