ima u C neka f-ja da vraca vrednost char-a. tj kod chara
i obrnuto
tipa chr(10)= 'a' i str('a')=10
znaci tako neka..ima li i koja je.
neki dodaci:
e sad sam ja malo pametna ovo kao nesto za skolu..
k-CV:
(k iteracija, valjda trening set se podeli na k manjih skupova, pa je uvek jedan test a ostali trening).
i sta onda, videcu svaki put koliko mi je odstupanje, te parametre..znaci imam recimo 5, pa 5 odstupanja. sta onda?
valjda se podesava ta nasa probna f-ja?
ali sta ako je f-ja bez parametara mislim da je to ovaj NN nacin (najblizi sused)
onda iz 5 pokusaj auzmem jedan rezultat kao najbolji?
i sad svaki put se tu zabeleze rezultati, a nasla sam da kad se to zavrsi da se opet propusti kroz ceo skup
// mislim da je meni tu ponesto i jasno : ))
samo sad to treba isprogramirati aaa to ne umem...eehhe mada i ne moram ja ali ako neko oce...? ; )))) trebao bi mi parser mada mogu da pitam i kolege oni su dobri daju za dzh.
parser to je ovaj sto vadi reci.
i obrnuto
tipa chr(10)= 'a' i str('a')=10
znaci tako neka..ima li i koja je.
neki dodaci:
e sad sam ja malo pametna ovo kao nesto za skolu..
k-CV:
(k iteracija, valjda trening set se podeli na k manjih skupova, pa je uvek jedan test a ostali trening).
i sta onda, videcu svaki put koliko mi je odstupanje, te parametre..znaci imam recimo 5, pa 5 odstupanja. sta onda?
valjda se podesava ta nasa probna f-ja?
ali sta ako je f-ja bez parametara mislim da je to ovaj NN nacin (najblizi sused)
onda iz 5 pokusaj auzmem jedan rezultat kao najbolji?
i sad svaki put se tu zabeleze rezultati, a nasla sam da kad se to zavrsi da se opet propusti kroz ceo skup
// mislim da je meni tu ponesto i jasno : ))
samo sad to treba isprogramirati aaa to ne umem...eehhe mada i ne moram ja ali ako neko oce...? ; )))) trebao bi mi parser mada mogu da pitam i kolege oni su dobri daju za dzh.
parser to je ovaj sto vadi reci.