Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Psihologue:Nisam to doziveo.
Pa po nicku bih rekao da se razumes u tematikugeisha:bogami psihologue, ne znas sta propustas. Ja bas uzivam kad masiram decku kitu s mojim grudima, a i on kaze da mu je lepo. ko ce ga znati? valjda ne laze.![]()
Psihologue:@ GEISHA
Tako mlada pa vetj iskusna...ISKUSTVO SA SPORTSKIH TERENA?
Psihologue:Ok za igrache .Kakva si ti to osoba a gledalishte ostavish na cedilu?
Gryphon:Pa po nicku bih rekao da se razumes u tematiku![]()
Mislish da to zavisi od velichine sisa?geisha:ma kako se ne bi razumela u tematiku. u skolu za geishe su me bas ucili da je jedno od retkih zadovoljstava koje mozes da pruzis muskarcu da mu masiras kitu sa sisama. i polozila sam ispit.![]()
geisha:****** utrne mi ud i usta kad predjem preko celog tima, tako da mogu s celom publikom. ali vezbam se.....![]()
istrazivach:Mislish da to zavisi od velichine sisa?
Nudista:@ GEISHA
Uposlio sam neke crnkinje ovdi u Ameriku aajd i ti.Davam 300euri.
sinnke:A jel prelazis sisama preko ledja kad ga bole?
geisha:pa sinke zavisi kako kad. ako ga stvarno bole ledja, i zamoli me lepo, ili mi naredi, ja ga narvno poslusam i izmasiram mu ledja. ma ja sam ti poslusna geisha. :wink:
sinnke:A jel te pali to kad vrhom bradavica diras njegova ledja?
geisha:hehe sinke ti kao da mi poznajes dusu. pa naravno da me pali kad vrhom bradavica diram njegova ledja. i posle toga mu samo cucnem i on moze da me guzi......![]()
Sto nisam fudbaler stoooooo :sad: :sad: :sad: :sad:geisha:tako je, najvise volim kad imam grupnjak sa fudbalskim timom. Puno igraca, taman da me zadovolje i da mi daju vise iskustva :wink:
sinnke:Zene da li ste nekad sisama masirali muskarca? I kakav vam je filing?