Masakr u crkvi Jehovinih svedoka

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.310
Najmanje šest osoba ubijeno je večeras u pucnjavi koja se dogodila u crkvi u Hamburgu.
Prema prvim informacijama, sedam osoba je teško povređeno i 18 njih je zadobilo lakše povrede.

Smrtonosni hici ispaljeni su oko 21 čas. Prema pisanju nemačkih medija, do krvoprolića je došlo u centru Jehovinih svedoka u ulici Delboge.
Počinilica iil više njih, pobegli su sa mesta zločina.
U ovom gradu vlada opsadno stanje, jer napadači se i dalje nalaze u bekstvu

Blic

Болесних, залуђених и ненормалних има свугдје, шта друго рећи за неког ко нападне и пуца на ненаоружане људе који се мирно окупљају, на скуповима ЈС углавном буде и дјеце што овај злочин чини још горим. То су те "западне либералне" вриједности које нам се пропагирају и које су код њих свакодневница.

Ма ок је то да се ја рецимо не слажем са њиховим виђењем и учењима, али то не даје за право ни мени ни било коме другом да узима на себе право да суди, јер је то искључиво у Божијим рукама.

Poslednja izmena od moderatora:
Ма ок је то да се ја рецимо не слажем са њиховим виђењем и учењима, али то не даје за право ни мени ни било коме другом да узима на себе право да суди, јер је то искључиво у Божијим рукама.
Ja ne sudim...ja prezirem...

Kakvu li će priču vodeće telo da pŕiča nakon ovoga. Zar nisu govorili da će Jehovine zgrade biti netaknute čak i u slučaju armagedona.
Ta im je priča trebala da bi se donacije skupljale i da bi se gradilo.

Žao mi je ljudi koji su stradali, naravno. Kakve god da su okolnosti bile.

Žao mi je što je ova tema prebačena na Hroniku, jer se na njoj imalo šta reći i iz ugla religije i duhovnosti.

Možeš ti da budeš miran i nenaoružan, ali ako gidinama mislima prizivaš uništenje nekakvih zlih i ako veruješ da su ti svi van organizacije neprijatelji koji ti žele zlo, onda ćeš to zlo i prizvati.
Za porodice stradalih ovo je totalna katastrofa, ali za organizaciju je tek samo opomena koju bi trebali ozbiljno da shvate.

Back