Масакр над 9 ментално хандикапираних Срба у Двору, Дански УН само гледао и ништа предузели да спрече масакр

БелиВук

Primećen član
Poruka
830
The slate changes to "Nine disabled people-Croats and Serbs- were massacred just a few meters from the Danish UN camp."
The slate changes to "Danish soldiers witnessed the massacre as it happened. No one interfered."
https://www.tvo.org/transcript/119706X/15-minutes-the-dvor-massacre
Хрвати који су извршили масакр над 9 ментално хандикапираним Српским цивилима нису кажњени, Данци који су требали да их штите само су гледали и ништа нису урадили да спрече масакр. Ово је само један од многих зверства који су Хрвати починили над Српским цивилима 90их. Данци су у УН, УН који треба да штити цивиле баш од оваквих зверства, и од оваквих да очекујемо да ће нас штитити. Само гледали. Има много других сличних примера, али тема је о масакру у Двору и шта треба радити да се ово никад не понови? Бити део НАТО је лудост, аутоматски си постао непријатељ јединих који су уз Србе, Кина и Русија. НАТО би користио Србе на Балкану као топовско месо и зверско иживљавањее које сад Срби на Косову свакодневно пролазе кроз тај пакао УН и НАТО не спречавају сад нити би престали, зато молим да они који су за то да Србија буде у НАТО нека прво помисле на ове чињенице које сам написао па онда да одговоре.
 

White Guar

Zainteresovan član
Poruka
285
Игром случаја радио сам са једним Данцем, официром УН. Причао ми је како им је било најбоље 90-их у Босни и касније на Косову, да су се зезали и генерално добро проводили. Чак је упознао и Слобу.
На питање зашто нису штитили невине жртве и због чега су, уопште, њихове јединице тако неефикасне, одговорио је да нису смели користити силу осим ако су директно нападнути. И сам каже да је УН једна велика неефикасна машинерија са превише бирократије и да је воде незналице.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.