- Poruka
- 8.889
Oj Seselju Oj Seselju Srpski spasitelju 
Samo da se wrati Wojwoda

Samo da se wrati Wojwoda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo jednu? Nista dok ne procitas najnovije kapitalno delo `Svinjogojstvo`. Tu je negde u rangu sa ostalim splacinama.
Oj Seselju Oj Seselju Srpski spasitelju
Samo da se wrati Wojwoda![]()
Samo jednu? Nista dok ne procitas najnovije kapitalno delo `Svinjogojstvo`. Tu je negde u rangu sa ostalim splacinama.
Ti ocigledno ne poznajes svima nam dragog bratu.....taj lik nikad nije ozbiljan...
Nije mu to zadnje delo
Procitao sam zaista knjigu njegowu razgowor sa nekom biljanom, prica o ekonomiji. Weruj mi bio bi bolji ministar od Dinkitja
On hotje realnu ekonomiju a ne neko izdrkawanje.
Procitao sam jos jednu knjigu isto od SRS-a ali od Tome, rowowi u narodnoj skupstini![]()
Brato nemoj da citas te budalastine...uzmi citaj nesto lepo.....sputnik ljubav npr...
Procitaj knjigu prwo, pa widi dal je budalastina ili ne.
Ja sam inace mrzeo Seselja kad sam bio twojih godina. ali sada mi je jedini prawi izbor, pgootwu za ekonomiju ili policiju
Mozd aje kreten, ali ima jaku ruku, i ima potencijal i sto je najwaznije posten je, ili makar posteniji nego swi owi
Pogledaj kod nejga se ekonomija zasniwa na prawim stwarima, i on zeli da se izbori za poljopriwredni rast, za neke stwari koje bismo mogli. a ne da ko owi hostapleri uzima samo kredite.
Mada sada je malo kasno za taj njegow sitem, proslo ej prewishe i zaduzili smo se, ali opet bih pre njega na dinkitjewo mesto nego bilo koga![]()
Tih genija ima koliko hoces. Vidjao sam ih, sve sami studenti generacije, sve same desetke. Jednog normalnog medju njima nema. Svi zastranili na neki nacin
Nije on za rat. To ljudi ne razumeju za sta je on
.
Kazem ti pun si predrasuda prema wojwodi.
On je za swe mirnim putem, ali kada su krenuli da ubijaju Srbe, e on je tada hteo da osnuje otpor, a sta ti ne bi? Ti ne bi da sada krenu da ubijaju srbe recimo u istocnoj srbiji reagowao?![]()
Tih genija ima koliko hoces. Vidjao sam ih, sve sami studenti generacije, sve same desetke. Jednog normalnog medju njima nema. Svi zastranili na neki nacin
Seselj se vraca - gradjanski rat u Srbiji!
Tek tada ce njegova SPIUNSKA ULOGA biti zavrsena!