Marti strahuje da izveštaj neće imati efekta

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.317
1870_2.jpg
 
Izvestaj Dika Martija , je zapravo jedan udarac jednog entra moci , zadat drugom . Naime , Na KiM , traje tihi rat izmedju Nemacke i SAD . Ne treba zaboraviti da je isto taj Dik Marti prvi objavio da Amerika otima razne ljude i da ih zatim transportuje u razne tajne zatvore , bez ikakve optuznice .
Prvo su svi bili zgranuti , pa su negorali , pa su onda ameri priznali da to postoji . Onda su ugalsili vecinu tih tajnih zatvoa , sem jednog .. Bonstil ,,koji je i bio najveci u Evropi i koji i dan danas radi .
Njegov izvestaj jeste samar stejt departmetu , al je takodje strasan samar i nasoj Vladi i drzavnom rukovodstvu . Docekali su taj izvestaj , ko da ih je neko uhvatio iznenada u svaleraciji kod komsinice , bez gaca , a komsinica ima opasnog muza .

Jos bi mogo neko da ih natera da se preispitaju predhodni ministri . Njihovo najbolji saradnici .
Naime , organi nase drzave su pazljivo pratili , belezili , vodili evidenciju i pratili sve sto se desavalo tamo i notirale svaki zlocin i svako pokret zlocinaca od 99 pa na dalje.
Onda je tadasnji ministar spoljnih poslova Goran Svilanovic zabraniio taj rad 2001 godine . Bukvalno zabranio . Ukinuo ih jednostavno . Niko to nije ni objavio , jer vec tad nismo imali svoje medije ,niti ikog ko bi reagovao . Oni koji bi reaagovali , oni nisu za to mogli znati .

A pazi ovo

Citat :

Biće posebno zanimljivo istraživanje uloge Bernara Kušnera jer je za njegovo vreme šefova administracijom Ujedinjenih nacija (UNIMK) temeljno instalirana kriminalna ekipa bivše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) na čijem čelu je bio Hašim Tači. To je i bila Kušnerova uloga. Najviše odgovora na neprijatna pitanja može da da Bernar Kušner. Ali, suština je u kompletnoj politici Zapada. Na primer, prva administracija Ujedinjenih nacija koja je preuzela Kosovo juna 1999. Godine je imala samo osam službenika. Oni ne samo da nisu fizički mogli bilo šta da urade nego ni sami nisu znali gde su se našli. To je i bio cilj jer je to bio izgovor da se u takvim okolnostima Zapad kompletno osloni na OVK i Tačija koji su u tom periodu uspostavili suštinsku vlast. Kušner bi trebalo da pruži odgovore ne samo o trgovini ljudskim organima, koja na Kosovu traje do dan danas, nego i o nekim svojim savetnicima koji su pripadali kanibalističkim sektama koje ritualno jedu ljudske organe. Do sada je poznato da su ti savetnici te rituale na Kosovu izvodili na najmanje tri čoveka, sva trojica sa područja Djakovice. Kada je priča o tome krenula u zatvorenim krugovima zapadnih diplomata onda su ti savetnici smenjeni ali Kušner, koji ih je sa sobom doveo, nije odgovarao.

http://www.srbijanet.rs/kolumne/71242-kosovsko-licemerje.html
 
U sustini , kad bolje razmislim , svima osim Martiju, to jest centru moci koji je iza njega , (a to je Nemcka ), odgvaralo da tog izvestaja nije bilo . I da propadne . Ono stoje zalosno je i to , sto tako nesto zeli i nasa Vlada .
Pa zato sto je kontrolisana od tih istih centara moci, a pojedinci i od strane siptarske mafije i ustaskog lobija.
 
U sustini , kad bolje razmislim , svima osim Martiju, to jest centru moci koji je iza njega , (a to je Nemcka ), odgvaralo da tog izvestaja nije bilo . I da propadne . Ono stoje zalosno je i to , sto tako nesto zeli i nasa Vlada .

Једини који су искрено пожелели да се мартијев извештај никад не појави су Тачи и Тадић.
Тадићу се то никако не уклапа у бунцање о братству и јединству,помирењу и преговорима са албанским терористима и монструмима.
 

Back
Top