Meni je neverovatno, iako znam da se salis, da ne mozes da shvatis, tacniej skoro niko, da ljudi vole Vucica, i da ne "botuju" svi. Sta mislis, odakle mu tolika popularnost? Nije mogao da krade iz izbora u izbore ili ne toliko i sa to razlikom. Znaci bar pola ljudi koji glasaju ga vole, neka je polovina iz koristoljublja tu.
Ne mogu jedno samo da verujem , da neko odrastao tako kaze, pa cekaj jel politika treba da se zasniva samo na interesu, pa je sve botovanje? Jel' ti botujes?
Ako ti ne volis nikog od politicara, ne verujes nikome ili ga ne smatras bliskim, ima ljudi koji tako dozivljavaju politicare, iskljucivo emotivno, sa poverenjem.
Nemoj polaziti od sebe kad drugima pretis, a i to je posebno ruzno, jer samo prilepite etiketu nekome da je bot, bez ikakvog dokaza.
Mislim, moze Vucic da ne bude u pravu, da je korumpiran, ali ovo sto vi ovamo olako radite je fasizam, "preki sud", komunizam. Sramota bre za nekog ko imalo svojom glavom razmislja i nije zver.
I jos se ti "kunes" u kraljevinu i antikomunizam...? Pa sta bre izigravate poneki vise?