Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to držanje za vlast ima cenu. U Utisku nedelje video sam da se žali da su mu roditelji fizički propali i oronuli zbog protesta. Iako mu se ništa ne može verovati, to mu verujem.Ja ne znam kako ga vise nije sramota, cela zemlja ustala, ustala mesta koja ni za peti oktobar nisu ustala, koja ni protiv dahija nisu ustala, a on i dalje ne kapira da treba da beži?!?
Šta li je u tim lobanjama diktatorskim, kad ne vide da im je stigao kraj, i da je vreme za bežaniju?
Šta, misli da je ono juče u Bogatiću, izolovani slučaj?
Studenti su probudili građane!
I ovo je najvažnije:
Prvo će beogradski studenti da ispoštuju svoje kolege širom Srbije, a onda će kolege, zajedno sa narodom, da svi dođu u Beograd, na jedan milionski skup - i da stave tačku na ovu zločinačku vlast!
I to držanje za vlast ima cenu. U Utisku nedelje video sam da se žali da su mu roditelji fizički propali i oronuli zbog protesta. Iako mu se ništa ne može verovati, to mi verujem.
Taj skup na Gazimestanu je direktno organizovala Sluzba 89-e.![]()
jako je teško naći kvalitetnu sliku jer jedni je prave crno belom a drugi je umanjuju na 320X240
Slobodna Europa, USAID, HR i sl.
Mitrovica.Kako je otkrila Nova.rs, u igri za veliki Vučićev kontramiting oko Sretenja su Sremska Mitrovica ili Sremski Karlovci.