ма шта се ви рбати уопште петљате у српска посла хбт имате постова овде као да је земљотрес код вас
није ваљда толико страшно
није ваљда толико страшно
1986. restoran "Pri Majolki" na Novom Beogradu, ja naručio pjesmu "Marš na Drinu" i svirci je odsvirali bez ikakvih problema.
I još mi violina i 'armonika svirale "na uvce".![]()
Jeste.
Zayeb je bio u tome što sam ih ja slao na Drinu sa zapada, a oni mislili da kreću sa istoka.![]()
Pri Majolki na Novom Beogradu?
Harmonika na uvce?
aaaaaaamogu zamisliti, a oni se jadni obradovali, uzivjeli se u svirku
![]()
Nego Don, uvodni ti je smarajuce dug, istrosih baterije na svom starom dobrom Logitechu skrolajuci bzvz.
Macvi?Tesko da su moji bili tamo, ali moze bit' svasta.. cak i da jesu, Sarajlijo, zaboravljas da su i tvoji bili sa ove strane
![]()
Da.
Što?Jel čudno nešto?
Kako tako ružno povedaš o tateku,A dobro, to je vec bila sesta godina Nove Ere (doba prije i poslije bravarovog odapnuca), tad su se vec i memorandumi pisali![]()
Ne zajebavaj čovjeka.
Don je Hercegovac iz Ljubuškog.![]()
Macvi?Tesko da su moji bili tamo, ali moze bit' svasta.. cak i da jesu, Sarajlijo, zaboravljas da su i tvoji bili sa ove strane
![]()
Ljubuski? Uh ybt, pa njegovi su onda bili elitna jedinica te fckn Austrije![]()
Dokle ide ludilo u ovom narodu
Film sniman 1964 za vreme TITA i prikazivan ko zna koliko puta na TV-u za vreme istog tog tita.
Pogrešno te je Ljubo informisao. Moj ćale, Gedža iz Uba, je u inat oženio 'Ercegovku iz Ljubuškog, i time se podsmevao ustašama kako 'rvatice rađaju Srbe.
To sto je tvoja keva nepismena ( a i ti sa njom) ne znaci da su sveDokle ide nepismenost u ovom narodu?
Lepo napisano, nije zabranjivano, ali nije ni dozvoljavano da se ta muzika interpretira bilo gde i bilo kada. A, tema je, inače, još jednom da naglasim za one koji slabije kapiraju, da se nije znalo, jer je neko sprečavao da se zna, da je ta melodija bila izuzetno popularna i iinterpretirana po belom svetu, čak i od onih muzičara koji su i ovde bili popularni, kao što su Shadows, ali niko nikada nie pustio tu njihovu numeru.
Znaš kako kažu, odatle si odakle ti je žena.![]()
To sto je tvoja keva nepismena ( a i ti sa njom) ne znaci da su sve
![]()
5 PESMA NA ALBUMU MARS NA DRINU!!!!!!!!!!!! JUGOTON 1977
LAZOVI ,JADNI STE JADNI
Aha... Pa, po tom rezonu su trebali da se sklone u Ljubuški, a ne u Beograd.
Ybt, dokle je doslo na ovom forumu, lik se sprda na racun vlastite matereOdlazim odavde...
Nema veze, bitno da ste imali "Drugarice, posadimo cvijece" unplugged verziju.Onako tiho, na uvce.
Gde si lazovuNe podsmevam se. Moja mater nije imala ništa protiv da rađa Srbe, isto kao što ni moja žena (Mađarica) nije imala ništa protiv da rađa Srbe. Hbg, druže, iz nekog razloga nas vole katolkinje, i da nam rađaju decu, a ti dokuči zašto.
Pa vjerujem da imaš rođake u Ljubuškom.
Jel bilo kakvih problema da se sklone tamo?