Obrenovčani napravili „sačekušu“ opštinarima: Pomoćnik predsednika dobio više jaja u glavu

Jel ti se desilo da si se recimo javno ogradio od necega jer je drustveno prihvatljivo a da si u dubini duse uzivao dok si gledao
E tako je dozivelo 99% normalnih ljudi koji su gledali ove snimke
Konačno malo sreće u tvom životu?

Mene više brine kako su svi oni koji su juče pisali naučne disertacije da im loše od zamišljenog zvučnog topa?
Valjda nisu pisali po staranačkoj pripadnosti?
To bi bilo baš ono slepački što se kaže :D

Mene više brine kako su svi oni kojisu juče pisali naučne disertacije da im loše od zvučnog topa?
To bi bilo baš slepački :D

Da, okrenuo se tocak
Koliko ste se radovali, radovali ste se
Sad je vreme da se drugi malo raduju

Da, okrenuo se tocak
Sta ste se radovali, radovali ste se
Sad je vreme da se drugi malo raduju
Kakvog meni dobra ako ovi odu a dodju isti?

Naime primetio sam da kukate samo oko projekata u kojima ne učestvujete

Ne mogu da te podržim u ekonomskoj nameri tog tipa - tebi da bude lepo a meni isto.

Jače od mene, jbg :D

Obrenovac danas 17.03. Zbor građana prevaspitava Sns-ovca

Ovo je Tema gde se mogu kačitiu Video snimci sa sličnih dešavanja, jer Zborovi građana kako su rekli Studenti imaju njihovu podršku protiv sistema, ali sami Studenti ne organizuju to nego pružaju podršku za samoinicijativu Zborovima građana koji deluju u svojim opštinama.

Jasno je da nezadovoljsto građana dovodi da se sa svih strana Pumpa sve više

Obrenovac danas 17.03. Zbor građana prevaspitava Sns-ovca

Ovo je Tema gde se mogu kačitiu Video snimci sa sličnih dešavanja, jer Zborovi građana kako su rekli Studenti imaju njihovu podršku protiv sistema, ali sami Studenti ne organizuju to nego pružaju podršku za samoinicijativu Zborovima građana koji deluju u svojim opštinama.

Jasno je da nezadovoljsto građana dovodi da se sa svih strana Pumpa sve više
Šta je sa videom?

najveci olos drustva se skupio da brani najljigavijeg diktatora svih vremena!
ma jok bre
demokratija nudi različite načine zarade za razliku od socijalizma gde moralo da se rmbači

radi se o "akcijama za pare"
pa ko hoće koju akciju i za čije babe zdravlje

ono što je najbitnije - sve je na dobrovoljnoj bazi

ne pričamo o kvalitetu samo o principu funkcionisanja
:D

Došao je trenutak kada naprednjaci nigde ne mogu da se pojave javno bez zaštite kordona policije. To se, gospodo, zove karma.
Kako ste trovali kroz medije, kreirali atmosferu progona i linča, podsticali nasilje u društvu, tako ste i dobili, samo je sada sve to usmereno ka vama.

Došao je trenutak kada naprednjaci nigde ne mogu da se pojave javno bez zaštite kordona policije. To se, gospodo, zove karma.
Kako ste trovali kroz medije, kreirali atmosferu progona i linča, podsticali nasilje u društvu, tako ste i dobili, samo je sada sve to usmereno ka vama.
Došao je trenutak i da pumpaju.
Gume.
Najcrnje je to što dosta tih ljudi koji su iznajmili traktor nisu ni blizu sekte.
Pola ih je ucenjeno, pola podmićeno.

To su budući svedoci saradnici.

Kakvog meni dobra ako ovi odu a dodju isti?

Naime primetio sam da kukate samo oko projekata u kojima ne učestvujete

Ne mogu da te podržim u ekonomskoj nameri tog tipa - tebi da bude lepo a meni isto.

Jače od mene, jbg :D

Брт, потрчи за Обреновац, биће и неко јаје за тебе. Имаћеш за вечеру, да не останеш СНСгладан.

Брт, потрчи за Обреновац, биће и неко јаје за тебе. Имаћеш за вечеру, да не останеш СНСгладан.

Knjige, knjige a ne jaja i vuvuzele

1742213940350.jpeg

Mene više brine kako su svi oni koji su juče pisali naučne disertacije da im loše od zamišljenog zvučnog topa?
To bi bilo baš ono slepački što se kaže :D

Шта ви мислите, друже Стојков,

какав је то звук био којим је атаковано на мирне протестанте?

Back