Marković: Jagodina neće imati komunalnu policiju

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...:+Jagodina+neće+imati+komunalnu+policiju.html

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da taj grad neće uvesti komunalnu policiju i da će novac koji bi se izdvajao za plate komunalnih policajaca, dobiti porodice sa troje i više dece
"Po broju stanovnika, Jagodina bi trebalo da zaposli 25 komunalnih policajaca, što bi mesečno iznosilo trošak od oko milion ipo dinara za plate. Te pare koje bi smo uložili u njih, daćemo porodicama koje imaju troje i više dece", kazao je gradonačelnik Jagodine na konferenciji za novinare.
"To je stav Gradske skupštine i moj", rekao je Marković.
"Imamo dobru omladinu, ne lome, ne ruše i dok sam ja gradonacelnik u ovom gradu nema potrebe za rad komunalne policije", kazao je Marković i dodao da "smatra da za to nije povoljan ekonomski trenutak".
Prema njegovim rečima, u Srbiji je potrebno obezbediti više radnih mesta, dobru socijalnu pomoć, a ne izigravati moć i silu preko komunalne policije.
Marković je na konferenciji govorio i o sutrašnjem odlasku privredno političke delegacije od 115 članova u Minhen u organizaciji grada Jagodine.

Ma koliko me ovaj covek iritirao ,nemogu a da se ne slozim sa neki m njegovim potezima,kao sto je protivljenje pederskom balu ,i ovaj gest...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...:+Jagodina+neće+imati+komunalnu+policiju.html

Ma koliko me ovaj covek iritirao ,nemogu a da se ne slozim sa neki m njegovim potezima,kao sto je protivljenje pederskom balu ,i ovaj gest...

ma da on zaista stoji iza svojih reci-oborio bi vladu jos kod pedera...ne znam na sta vise lici ovaj cirkus.."ja sam protiv svega sto vlada insistira ali necu da je oborim jer mi je lepo da vladam"....to se valjda zove licemerje a ne lep gest...

ma da on zaista stoji iza svojih reci-oborio bi vladu jos kod pedera...ne znam na sta vise lici ovaj cirkus.."ja sam protiv svega sto vlada insistira ali necu da je oborim jer mi je lepo da vladam"....to se valjda zove licemerje a ne lep gest...
Браво, неписмени балван слуша Бетовена уживо, прикупља политичке поене и обмањује наивчине. А поред свега, добро наплаћује то што је језичак на ваги у влади, како од Републике, тако и од страних креатора ове владе и њеног програма разбијања земље.

Uopšte ne pozdravljam ovo, kao vid uštede para. Ovoj zemlji i narodu je potrebna komunalna policija kako bi prestali da žive kao svinje, i da grad pretvaraju u svinjac, i ne samo gradove, nego i prirodu. Ja kada odem na pecanje muka me uhvati. Obale i priobalje su pune najlonskih kesa i plastičnih flaša. Nikada neću razumeti pecaroša koji baca smeće, posebno ono nerazgradivo u vodu. Pa, **** te, i sledeće nedelje će valjda izići na tu istu vodu da peca, i da nosi te ribe kući svojoj deci da ih jedu. E, da se ne bi mi trudili njih da razumemo, jer to pametan čovek ne može da razume, oni će razumeti opaljivanje po džepu.

A, što se tiče plata za komunalne policajce, pa neka smanje broj armije bespotrebnih činovnika, neka smanje broj saobraćajaca, koji ništa drugo ne rade sem što iskaču na put kao drumski razbojnici i mere ti da li ti je šara na gumi 3.9 ili 4.1 mm, i da li si upalio svetla po sunčanom danu na letnjih +35°C, a kada na nekoj prometnoj raskrsnici dođe do kvara semafora i nastane haos, nigde ih nema da regulišu saobraćaj. Koji će nam onda ******? Za šta služe? Za skupljanje harača? Đavo da ih nosi!

Dakle, slažem se sa Palmom da treba uštedeti pare, i usmeriti ih na građane, ali se ne slažem da nam ne treba komunalna policija.

Uopšte ne pozdravljam ovo, kao vid uštede para. Ovoj zemlji i narodu je potrebna komunalna policija kako bi prestali da žive kao svinje, i da grad pretvaraju u svinjac, i ne samo gradove, nego i prirodu. Ja kada odem na pecanje muka me uhvati. Obale i priobalje su pune najlonskih kesa i plastičnih flaša. Nikada neću razumeti pecaroša koji baca smeće, posebno ono nerazgradivo u vodu. Pa, **** te, i sledeće nedelje će valjda izići na tu istu vodu da peca, i da nosi te ribe kući svojoj deci da ih jedu. E, da se ne bi mi trudili njih da razumemo, jer to pametan čovek ne može da razume, oni će razumeti opaljivanje po džepu.

A, što se tiče plata za komunalne policajce, pa neka smanje broj armije bespotrebnih činovnika, neka smanje broj saobraćajaca, koji ništa drugo ne rade sem što iskaču na put kao drumski razbojnici i mere ti da li ti je šara na gumi 3.9 ili 4.1 mm, i da li si upalio svetla po sunčanom danu na letnjih +35°C, a kada na nekoj prometnoj raskrsnici dođe do kvara semafora i nastane haos, nigde ih nema da regulišu saobraćaj. Koji će nam onda ******? Za šta služe? Za skupljanje harača? Đavo da ih nosi!

Dakle, slažem se sa Palmom da treba uštedeti pare, i usmeriti ih na građane, ali se ne slažem da nam ne treba komunalna policija.

sto se tice kaznjavanja za bacanje djubret,to sam naravno za...kad vidim nekog kretena kad baci kroz prozor djubre na ulicu-odlepim..ali bojim se da je ovo samo jos jedan nacin da se narod natera na poslusnost vladi...videcemo kako ce to funkcionisati...jer i "zakon o bezbednosti saobracaja" super zvuci u teoriji dok je njegovo primenjivanje nista drugo nego namicanje para haracem od vec ionako osiromasenog naroda...

Pa uveden je zakon da ne mozes da krecis ako nemas projekat krecenja potvrdjen od strane opstine u tri primerka. Pa mora sad neko i to da proveri. Bilo bi bolje da su umesto komunalne policije zaposlili jos ljudi da skuplja otpad i da pokupi te kese i plasticne flase po rekama i brdima, ali ko sto bi u crnoj gori svi radije bili sefovi, ovde bi svi radije bili policija, makar i komunalna. :/

PRAVI DOMACIN SRBIJE!

naravno...ali vidis da ga ovi akademski gradjani smatraju seljakom...seljakom smatraju i ilica...podsmevaju se jesicu...svi ovi sto su u zivotu ista uradili pre politike su seljaci i nepismeni za veliko-akademske obrazovane jajare koji nisu zaradili u zivotu za burek i jogurt pre bavljenja politikom...i dadose takvima da vode ekonomiju i finansije....veruju jednom dinkicu koji tacno sve mozda zna o betovenu..covek cak i komponuje kao betoven...ALI NEMA POJMA O PRIVREDI I EKONOMIJI I NEKO GA NAMERNO NEPREKIDNO FORSIRA DA NAS UPROPASCUJE....da vidimo u praksi sta je postigao iko od ovih eksperata na vlasti...

naravno...ali vidis da ga ovi akademski gradjani smatraju seljakom...seljakom smatraju i ilica...podsmevaju se jesicu...svi ovi sto su u zivotu ista uradili pre politike su seljaci i nepismeni za veliko-akademske obrazovane jajare koji nisu zaradili u zivotu za burek i jogurt pre bavljenja politikom...i dadose takvima da vode ekonomiju i finansije....veruju jednom dinkicu koji tacno sve mozda zna o betovenu..covek cak i komponuje kao betoven...ALI NEMA POJMA O PRIVREDI I EKONOMIJI I NEKO GA NAMERNO NEPREKIDNO FORSIRA DA NAS UPROPASCUJE....da vidimo u praksi sta je postigao iko od ovih eksperata na vlasti...

dok su u Jagodini bili obrazovani i eksperti mrtav grad......od kako je ova neopevana seljacina gradi se ,radi se......

palma je zaveo red u jagodini pre daleko pre...njemu ne treba sigurno komunalna policija jer ce sigurno da naredi komunalnim inspektorima ili vec nekom od zaposlenih da preuzmu i taj deo posla....jel se secas kad je bidza zabranio svojevremeno da republicka trzisna inspekcija za vreme slobe ulazi u svilanjac..?? lepo covek rekao vldi ---kazite koliko para svilanjac treba da da drzavi i dobice...a u mom svilanjcu ja odgovaram za sve i ja sam inspekcija.....pa dozvolio narodu da radi i nije mu smeo niko nista...ceo grad bio za njega...nije imao nezaposlenih...takvi ljudi su preko potrebni srbiji...nije palma lud...sve je ucinio da jagodina postane turisticka atrakcija---sigurno nece da dozvoli da postane prljava...

palma je zaveo red u jagodini pre daleko pre...njemu ne treba sigurno komunalna policija jer ce sigurno da naredi komunalnim inspektorima ili vec nekom od zaposlenih da preuzmu i taj deo posla....jel se secas kad je bidza zabranio svojevremeno da republicka trzisna inspekcija za vreme slobe ulazi u svilanjac..?? lepo covek rekao vldi ---kazite koliko para svilanjac treba da da drzavi i dobice...a u mom svilanjcu ja odgovaram za sve i ja sam inspekcija.....pa dozvolio narodu da radi i nije mu smeo niko nista...ceo grad bio za njega...nije imao nezaposlenih...takvi ljudi su preko potrebni srbiji...nije palma lud...sve je ucinio da jagodina postane turisticka atrakcija---sigurno nece da dozvoli da postane prljava...

sto se tice grada celog dana komunalci ciste grad,peru ulice ,sade cvece.......nikada do niko nije kosio trevu pored puta prema fabrici i autoputu a od kako je palma gradonacelnik jednom u dva,tri meseca se kosi....sto se tice JAGODINE SKIDAM MU KAPU....

Poslednja izmena:
dok su u Jagodini bili obrazovani i eksperti mrtav grad......od kako je ova neopevana seljacina gradi se ,radi se......

odavno kazem da bi ovu zemlju daleko uspesnije vodio polupismeni seljak---domacin koji je radom i domacinskim poslovanjem stvorio domacinstvo za primer...koji je svoju dedovinu ne samo sacuvao vec je unapredio i prosirio...ali nama su drazi ovi slatkorecivi...ovi sto nisu uspeli u nicemu..

sto se tice grada celog dana komunalci ciste grad,peru ulice ,sade cvece.......nikada do niko nije kosio trevu pored puta prema fabrici i autoputu a od kako je palma gradonacelnik dva,tri meseca se kosi....sto se tice JAGODINE SKIDAM MU KAPU....

sto se mene tice...ja samo za takve ljude mogu da glasam na izborima...ove druge jajare ocima ne mogu da vidim...pre bih glasao i za miskovica---covek je barem napravio imperiju kako tako...nego za sve ove sad na politickoj sceni srbije...kad vidim onog cedu,vucica,dacica---pa i oni su sa fakulteta zajasali na drzavu...nisu bre imali radnu knjizicu a malo su manja sirotinja od miskovica...i oni ce da vode srbiju---njenu privredu i ekonomiju....kako je vode tako nam i jeste..

Back