NE-ZGODAN
Poznat
- Poruka
- 7.555
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...:+Jagodina+neće+imati+komunalnu+policiju.html
Ma koliko me ovaj covek iritirao ,nemogu a da se ne slozim sa neki m njegovim potezima,kao sto je protivljenje pederskom balu ,i ovaj gest...
Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da taj grad neće uvesti komunalnu policiju i da će novac koji bi se izdvajao za plate komunalnih policajaca, dobiti porodice sa troje i više dece
"Po broju stanovnika, Jagodina bi trebalo da zaposli 25 komunalnih policajaca, što bi mesečno iznosilo trošak od oko milion ipo dinara za plate. Te pare koje bi smo uložili u njih, daćemo porodicama koje imaju troje i više dece", kazao je gradonačelnik Jagodine na konferenciji za novinare.
"To je stav Gradske skupštine i moj", rekao je Marković.
"Imamo dobru omladinu, ne lome, ne ruše i dok sam ja gradonacelnik u ovom gradu nema potrebe za rad komunalne policije", kazao je Marković i dodao da "smatra da za to nije povoljan ekonomski trenutak".
Prema njegovim rečima, u Srbiji je potrebno obezbediti više radnih mesta, dobru socijalnu pomoć, a ne izigravati moć i silu preko komunalne policije.
Marković je na konferenciji govorio i o sutrašnjem odlasku privredno političke delegacije od 115 članova u Minhen u organizaciji grada Jagodine.
Ma koliko me ovaj covek iritirao ,nemogu a da se ne slozim sa neki m njegovim potezima,kao sto je protivljenje pederskom balu ,i ovaj gest...