Марко МИЛОШЕВИЋ oтказао пуномоћје адвокату Зденку Томановићу

Poruka
20.095
МАРКО МИЛОШЕВИЋ МЕЊА АДВОКАТА: Отказао пуномоћје Зденку Томановићу

20190217080256_5c691407b789684e9f0bdcdfjpeg.jpeg

Марко Милошевић, син некадашњег председника Србије Слободана Милошевића, отказао је пуномоћје адвокату Зденку Томановићу, сазнаје Курир.

Милошевић је отказао заступништво у случају "Блануша", а како наводи наш извор, веома вероватно и за остале предмете.

Томановић је, подсетимо, био бранилац Слободана Милошевића у Хашком трибуналу, током процеса који није завршен због смрти бившег председника Србије.

Нови заступник Марка Милошевића је, како сазнајемо, адвокат Драгољуб Томашевић.

Ко ли га је на ово наговорио:eek::dash::eek:
Па овај адвокат, који ће га сада заступати,

Fiko-1.jpg

Филарет и адвокат Драгољуб Томашевић

је и Епископа Филарета изгледа баш "добро" заступао:dash:. Од како је Томашевић постао Филаретов адвокат,....одеееееееееееееееее Филарет из Милешевске епархије, и свашта му багра "напакова",....а онда:ljutko:
И председника Слободана Милошевића је баш, баш добро "бранио" овај Драгољуб. Исто к`о и Дачић:tajna:

Е,
ко ли то наведе Марка на овај "танак лед":?:
Надам се да овај адвокат неће, НА КРАЈУ, још "помоћи" да се Марко "срећно" појави у Србији,....а онда,
зна се шта би се десило...........проће Марко горе и од Филарета па и од оца :(
Ма, ни тај Зденко Томановић ми се ич није допадао. Не зна се која је гора солуција, он или овај Драгољуб. Не могу да верујем, да Марко не може да пронађе неког бољег адвоката. Зар је могуће да га нико у Русији није "усмерио" на бољи потез!!! Шта ли је са Маријом? Зашто она ћути:?:

uvek može da startuje sa gajbicama kako je i startovao, te postao veliki bizmismen.
ko ga ebe..
treba poseban gulag otvoriti za nadrhanu decu ,,političke elite"
Ja imam teoriju gde se pominje Slavija i bandere.
Ali ne smem ovde o tome,zabranjeno je pozivanje na nasilje...
Ovaj jadan covek,i njegova majka sazidali kucu u naselju koje je elitnije od Dedinja za tricavih nekoliko desetina miliona $,od gajbica mu ostalo,zaboravio da izvadi iz zimske jakne...
Goli otok je banja za ono sta bih ja radio sa takvima,nebitno koja stranka ih vodi,kojeg su pola i boje koze.

Back