Marko, Marko zar i ti sine u Otporu?

sorosevci

vucic je integrisao da bi se umilio dubokoj drzavj, bajdenu, sorosu, klintonovima

Zato @Dе Sisti mrzi Vucica jer je integrisao Djurica a ne njega kao starog otporasa

On izvisio
Tихи, да ли си ти одувек волео вучића, па се тек сад открио?
Или си га нагло заволео кад се народ побунио?
Кад почиње та грешност?

Tихи, да ли си ти одувек волео вучића, па се тек сад открио?
Или си га нагло заволео кад се народ побунио?
Кад почиње та грешност?

ne vucic je za mene izdajnik od 2012 kada je vapustio SRS i postao evrotaliban

Do rada sam glasao za SRS

Prestao sam da glasam SRS kad se Seselj slizao sa njim

Od tada glasam Dveri

Dok si ti glasac zutih lopova otkad znam za sebe

Ja ne volim Vucica jer je izdao SRS, patriotski blok i postao evrotaliban

Ti ga sa druge strane ne volis, jer te ispalio za funkciju, i jer nije hardcore evrotaliban tj odbija da nas de fakto uclani u NATO i uvede sve sankcije Rusiji

Jeli tako?

ne vucic je za mene izdajnik od 2012 kada je vapustio SRS i postao evrotaliban

Do rada sam glasao za SRS

Prestao sam da glasam SRS kad se Seselj slizao sa njim

Od tada glasam Dveri

Dok si ti glasac zutih lopova otkad znam za sebe

Ja ne volim Vucica jer je izdao SRS, patriotski blok i postao evrotaliban
"Не волиш" Вучића, али га браниш.
И то САДА
Ti ga sa druge strane ne volis, jer te ispalio za funkciju, i jer nije hardcore evrotaliban tj odbija da nas de fakto uclani u NATO i uvede sve sankcije Rusiji
Jeli tako?
Није тако.
Жвалољубље води у друге грехе. Лаж, рецимо.

Poslednja izmena:
Sećam se priče kako je jedan policajac dok je dočekao penziji promenio tri države. Bio je žandar za vreme Kraljevine Jugoslavije, pa za vreme NDH je bio u oružništvu (tako se zvala žandarmerija), a posle rata je bio u narodnoj miliciji - milicioner, milicajac. Uspeo je dočekati i propast SFRJ a njegov komentar je bio da je samo menjao kape (šapke). Tako i sad da se promeni vlast, opet ostaju isti ljudi u državnoj službi. Treba menjati mentalitet ljudi. Božiji zakoni i poštenje treba da budu vodič u radu.

Da se malo pogleda ko su aljekovi pouzdani kadrovi:

A259B05F-2D2B-473B-BD6C-77E7048E2C9E.jpeg

Sećam se priče kako je jedan policajac dok je dočekao penziji promenio tri države. Bio je žandar za vreme Kraljevine Jugoslavije, pa za vreme NDH je bio u oružništvu (tako se zvala žandarmerija), a posle rata je bio u narodnoj miliciji - milicioner, milicajac. Uspeo je dočekati i propast SFRJ a njegov komentar je bio da je samo menjao kape (šapke). Tako i sad da se promeni vlast, opet ostaju isti ljudi u državnoj službi. Treba menjati mentalitet ljudi. Božiji zakoni i poštenje treba da budu vodič u radu.
utopija, bolest najmilija :aha:

"Не волиш" Вучића, али га браниш.
И то САДА

Није тако.

ne branim ga uopste zelim da vucic ode ali da ga zamene BOLJI tj POKS DVERI DSS - a ne Dinko Gruhonjic, ti, Stasa Zajovic, Marinika Tepic i Dragan Djilas.

Vama ne verujem nista jer zelite da uvedete sankcije Rusiji i da Srbiju ugurate protivno volji naroda silom u NATO pakt.

ne branim ga uopste zelim da vucic ode
И зато отвараш милион тема у скретање приче или Вучић одбрану.
Ниси отворио ниједну тему о акцијама тог истог Милоша Јовановића који је блокирао аутопут.

А ево ти шта Двери, које "подржаваш".

Лажеш и није те срамота.

И зато отвараш милион тема у скретање приче или Вучић одбрану.
Ниси отворио ниједну тему о акцијама тог истог Милоша Јовановића који је блокирао аутопут.

А ево ти шта Двери, које "подржаваш".

Лажеш и није те срамота.
narod je mahom obezbozen, oboleo, i onda im se av uvukao pod kozu, ti to moras da shvatas s'obzirom da si bio moderator religije, upucen si u tu materiju, bar vise od mnogih, i zasto sns uopste nazvasmo sektom, aludirajuci na zastranjenost za koju tek sada vide mnogi dokle je dogurala [gazenje i bejzbolke kao politicka borba do eliminacije umesto suceljavanja misljenja, programa itd]

Back