Marko i Mira

Da li treba usloviti prodaju NIS-a Rusima izrucenjem Marka i Mire

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
Ne znam, rodjena sam ''77 pa racunaj sta sam ja to mogla da izgubim, ali, VI STE Srbiju dokrajcili.
Vi ste dali ono najdragocenije sto smo imali- KOSOVO!
Srbija je zbog Kosova bombardovana, to je sad jasno kao dan, i da skinu MIlosevica, da "demokrate" dovedu na vlast, i uspelo je i njima i vama:rolleyes:

Шта се захебаваш?

како шта си изгубила?
Спалила си скупштину, отела Милошевића, инсталирала криминалце у власти, отпустила си милион радника, продала шећеране за 1 Долар а фабрике са 2 Долара, растурила си Војску, поклонила Косово и још питаш шта си урадила!?

И још се усуђујеш да кривиш лепе нам и миле демократе и Европејце!?!?

А фоке!? А то што Канађани убијају фоке!?

(из беса и јада сам се сетио сцене пре годину дана, долази Дорис Пак у Београд да тражи изручења у Хаг, а 20-ак активиста "Орке" се скупило са транспарентима "Не убијајте фоке"!!!!!!!!!!!)

Шта се захебаваш?

како шта си изгубила?
Спалила си скупштину, отела Милошевића, инсталирала криминалце у власти, отпустила си милион радника, продала шећеране за 1 Долар а фабрике са 2 Долара, растурила си Војску, поклонила Косово и још питаш шта си урадила!?

И још се усуђујеш да кривиш лепе нам и миле демократе и Европејце!?!?

А фоке!? А то што Канађани убијају фоке!?

(из беса и јада сам се сетио сцене пре годину дана, долази Дорис Пак у Београд да тражи изручења у Хаг, а 20-ак активиста "Орке" се скупило са транспарентима "Не убијајте фоке"!!!!!!!!!!!)

O, da, neka mi Bog oprosti, kriva sam...:cry:

Ko gresi od nas dvoje, kome je gresna dusa, neka proceni neko visi i od tebe i mene.
Zasto bismo se nas dvoje mrzeli, svadjali, kleli, zaklinjali...?!
"Neko to odgore vidi sve...sve vide oci sudbine" ili tako nesto.
Laku noc!

Извини, имам календар на зиду. Сада ћу да проверим:
неее, неее... не бих рекао...

Najbolje je da se vas dvoje vencate kad ste vec tako slozni!:lol::lol::lol:
Ajde vec jednom!

Ma bre tema je da li Mira i Marko treba da vise a trebaju a ne ko je dao Kosovo.Rusi mora da izruce ta dva skota Srbiji.
A sto se Slobe tice njegovo pokajanje u Hagu me ne zanima s obzirom da je pre toga izdao Srbiju kako niko nije.Mislim da bi u buduce za izdajnika trebali da koristimo ne Vuka Brankovica vec Slobodana Milosevica. Predao je ustasama Krajinu,Srbi u BiH su imali srece sto im je i ovo sto sada imaju ostalo pored tog smrada a o KiM da i ne govorim. Mada treba reci da problem KiM nije stvorio Milosevic vec je on stvoren davno.Evo danas se pod demokratama stvara problem u juznoj Srbiji sa siptarima i za jedno 50 godina ce to biti novo Kosovo i taj koji tada bude vladao bice okrivljivan za situaciju tamo.

I ti si izgubio kalendar:oops:

Ај' бре прекините више са лупетањима - каква су то "кривична дела" због којих их јуре... па хиљадоструко веће лопуже се по овом Бг слободно шетају - али важно да су у ДС-у или у Г17* или у ЛДП.у... како вас бре није срамота... какве они више везе имају са Србијом, осим да по вашем старом смрдљивом демонократском рецепту ОКРЕНЕТЕ ЛАВИНУ БЕСА И НЕЗАДОВОЉСТВА НАРОДА НА САСВИМ ДРУГУ СТРАНУ... али то вам овог пута неће помоћи, неће вам ни "кожне гаће" помоћи...
само се ви играјте са стрпљењем народа...

...и теби ће одмах сванути... :dontunderstand:
Možda neće da svane.
Ali, ako bi se ove dve lopurde, narodne derikože i mentalne sileđžije deportovale i ovde bile procesuirane i kažnjene adekvatnom zatvorskom kaznom, sigurno bi smo dobili makar duševnu satisfakciju za sve muke koje nam je ovaj ološ priredio.

Ај' бре прекините више са лупетањима - каква су то "кривична дела" због којих их јуре... па хиљадоструко веће лопуже се по овом Бг слободно шетају - али важно да су у ДС-у или у Г17* или у ЛДП.у... како вас бре није срамота... какве они више везе имају са Србијом, осим да по вашем старом смрдљивом демонократском рецепту ОКРЕНЕТЕ ЛАВИНУ БЕСА И НЕЗАДОВОЉСТВА НАРОДА НА САСВИМ ДРУГУ СТРАНУ... али то вам овог пута неће помоћи, неће вам ни "кожне гаће" помоћи...
само се ви играјте са стрпљењем народа...
Slatko si me nasmejao skoro vise gluposti nisam procitao, btw ako se neko igra sa strpljenjem naroda to je tvoja sovuljaga. Ako tebi ne znaci nista ubistvo Slavka curuvije i Ivana Stambolica i jos mnogih ljudi u koje je umesana mm to je tvoj problem.

Kada je Mira Markovic napustila Srbiju?
Kada je Marko Milosevic napustio Srbiju?
Rusija je posle 5 (i slovima pet) godina dala azil clanovima porodice Milosevic ! Zasto niko nije trazio izrucenje pre dobijanja azila? Koliko je placeno neizrucivanje i cutanje pojedinaca , koliko kosta to netalasanje? I sta nam znaci u tom slucaju sto su dobili azil? Nista. Nula. Zero.
Samo bih voleo da se jednom oglase i da kazu ko je i za koliko para "zacutao" 8-)

Slatko si me nasmejao skoro vise gluposti nisam procitao, btw ako se neko igra sa strpljenjem naroda to je tvoja sovuljaga. Ako tebi ne znaci nista ubistvo Slavka curuvije i Ivana Stambolica i jos mnogih ljudi u koje je umesana mm to je tvoj problem.
Izvini, samo da pojasnimo, je l` to onaj gospodin Stambolic koji je lansirao SM (a samim tim i zenu mu MM) ? 8-)

Kada je Mira Markovic napustila Srbiju?
Kada je Marko Milosevic napustio Srbiju?
Rusija je posle 5 (i slovima pet) godina dala azil clanovima porodice Milosevic ! Zasto niko nije trazio izrucenje pre dobijanja azila? Koliko je placeno neizrucivanje i cutanje pojedinaca , koliko kosta to netalasanje? I sta nam znaci u tom slucaju sto su dobili azil? Nista. Nula. Zero.
Samo bih voleo da se jednom oglase i da kazu ko je i za koliko para "zacutao" 8-)
Košta puno, mnogo. I plaćeno je opljačkanim narodnim parama.
Koliko su platili sps i jul lopurde posle 5-og oktobra...i kome....da im dlaka ne hfali s glave? A platili su novoj 'demokratskoj' vlasti, njenoj vrhuški.
Pa se čudimo odkud Čedoidu tolike pare za kuće, vile, đžipove, brdo telohranitelja, preskupe poklone ženi..... A čovek bio student kad je postao podpredsednik Vlade i u njoj bio 2-3 godine. Kolika li mu je bila ''plata''?

А видиш ти мене уопште ниси насмејао, напротив, слоши ми се увек од таквих ликова. Ви сте ЖУТИ са све својим менторима на власти у овој земљи КАДА ЈЕ САМО НА КиМ НЕСТАЛО ТЈ. УБИЈЕНО 2 000 ЉУДИ - па зар мислиш да је живот И.Стамболића или Ћурувије ВАЖНИЈИ ОД БИЛО КОГ ДРУГОГ ЖИВОТА - поготово што и један и други нису били ни мало наивни у стварању хаоса у овој држави. А Срби са КиМ СУ ЈЕДИНО КРИВИ ЗАТО ШТО СУ СРБИ. Шта сте ви жути учинили за ових 8 година за преко 200 000 ПРОТЕРАНИХ И ПОБИЈЕНИХ СРБА И РСК??? Ништа!Кога сте ухапсили??? Кога сте осудили??? Кога сте ставили НА ПОТЕРНИЦУ??? Још је ишао наша брука и срамота БТ да се извињава усрашама и да се састаје са осуђеним злочинцем Тачијем!!! Па како то мислите? Да је злочин САМО ако буде ликвидирана нека ваша комуњара - за хиљаде осталих НЕМА ВЕЗЕ. Море марш, бре!:twisted::twisted::twisted:

Back