Bili The Kid
Buduća legenda
- Poruka
- 25.317
Marko Djuric is arranging permission to enter KIM
Khm... Koljeza, KIM nije Aljbanija, niti je Tirana glavni grad KIMa (zasada). A Markan bio u Tirani. Go figure...Marko Djuric is arranging permission to enter KIM
I know, but it's best to sort things out on neutral ground, ie Tirana.Khm... Koljeza, KIM je na Kosovu, A Mrkan bio u Tirani. Go figure...
Flaša na slici liči flaši albanskog piva ...
I jeste.Flaša na slici liči flaši albanskog piva ...
MARKO GJURIC
![]()
Па јбт ЈАВНО ЈЕ ОБЈАВЉЕНО ДА ЋЕ МАРКО ЂУРИЋ РАЗГОВАРАТИ СА СВИМА У ТИРАНИ........ о, Боже како се само лудаци удружују на оваквим темама........U redu, da kazemo da Bosokova imovina raste, i ti si to pravilno prokomentarisao i treba ispitati.. Ali to nema veze sa ovom slikom. Prokomentarisi sliku, to je tema.. Sta vidis na njoj ?
priča se. da je otimao torbice ženama...pa su onda jurile za njim...a priča se i da su ga jurili muškarci
Ja sam... Ja, ja ja!Да ли је неко приметио колико је Ђурић нагло омршао и колико лоше и болесно изгледа?
Па јбт ЈАВНО ЈЕ ОБЈАВЉЕНО ДА ЋЕ МАРКО ЂУРИЋ РАЗГОВАРАТИ СА СВИМА У ТИРАНИ........ о, Боже како се само лудаци удружују на оваквим темама........
pa podoj ga ako ti ga je toliko zao...nek crkne bolesnikДа ли је неко приметио колико је Ђурић нагло омршао и колико лоше и болесно изгледа?
KOMSO voli ljoticevca BOSKA.https://srbin.info/politika/nova-iz...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push
НОВА ИЗДАЈА? Марко Ђурић усликан у Тирани са Куртијевим људима (ФОТО)
Док Александар Вучић у својим медијима прави циркус, јуначи се и свађа са будућим премијером лажне државе Косово Аљбином Куртијем, у исто време режим у Београду, по свему судећи, поново уговара некаква дружења на јахти са албанским политичарима.
Pogledajte prilog 621368
23:18 07.12.2019.
На то је указао и документовао лидер Двери Бошко Обрадовић, објавом на свом „Твитер“ налогу.
– Да није ово Марко Ђурић лично на преговорима са Куртијевим људима управо у Тирани? Док се Вучић медијски јуначи – његов човек преговара о уласку СНС Српске листе у сепаратистичку власт у Приштини, и ко зна шта још. Као што су подржали и Харадинајеву владу. Све би издали за власт! – нагласио је Обрадовић.
Члан председништва покрета Самоопредељење (ПС) и посланик новог сазива тзв. Скупштине Косова Џељаљ Свецла састао се у Тирани са директором канцеларије за Косово и Метохију у Влади Србије Марком Ђурићем.
Портал „газетаеxпресс.цом“ пише да је састанак одржан у петак, 6. децембра, у хотелу Тирана Интернешенел, преноси Коссев. Фотографије су снимљене у Тирани, на ономе што је познато као „15. спрат“, пише Коссев.
Портал је објавио две фотографије на којима се виде Ђурић и Свецла и на којима су и посланик Демократског савеза Косова Арбан Абраши и градоначелник Ђаковице Ардиан Ђини из Алијансе за будућност Косова.
Портал је током данашњег дана неколико пута позвао Свецлу, Абрашија и Ђинија да их упита о састанку и темама о којима се разговарало, али се они нису јављали на телефонске позиве.
БРАВО КУРТИ!![]()
tuzi ga ako ne placa porez. kako ti to znas?Imovinska karta Boška Obradovića raste li raste.
https://imovinapoliticara.krik.rs/display/disp3/profil.php?disp_id=46
nije ti krsta da bi neko diskutovao i komentarisao neke ne/dokaze, svaki post na krsti izlazi na licno, familijarno, partijsko vredjanje. i to nije dovoljno, nego nam se nakalace domoljubci,komse, siptari da SRBE posavetuju kako i koga moraju voleti i raditi. odavno ovde nema dobre diskusijeU redu, da kazemo da Bosokova imovina raste, i ti si to pravilno prokomentarisao i treba ispitati.. Ali to nema veze sa ovom slikom. Prokomentarisi sliku, to je tema.. Sta vidis na njoj ?
Tužio bih ga da sud nije korumpiran.tuzi ga ako ne placa porez. kako ti to znas?
Treba te u bukagije, da robijas 20 godina. U kamenolomu. Da "progledas" kroz vaspitno popravnu meru rudarenja 25T kamenja svaki dan.
Da i ja kazem neku.![]()