Khun Buca
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
Nisam bas razumio pitanje, a nisam se ni trudio jer trenutno pijem
Evo ti njihov model pa leti od Japana do Njujorka
Pogledajte prilog 1665214
Leti leti leti bijeli golube iznad moje Podgorice.
Aaaaaaaaaoooooooo![]()
To je “njihov” model?!!

Lično dosta letim avionima zadnjih 40 godina i leteo sam baš svašta, izmedju ostalog i “oko sveta”, ono podješ na istok, pa predješ datumsku liniju, pa se vratiš sa zapada ali dobro ajde, možda su me piloti vozali u krug, koji naravno mora da su uključeni u prejebotinu, jer valjda oni znaju da se vrte u krug(?)….na stranu i to što na svakom letu već preko 10km visine možeš videti kako se zemlja zaobljava ali zašto verovati svojim očima kada su optičke varke moguće, ono što bih voleo da znam, a vidim da si upućen u “njihove dokaze”, kako po ovom modelu objašnjavaju najduže avionske letove? Znači trenutno je najduži let izmedju Nju Jorka i Singapura i on traje oko 18 sati, već ove ili iduće godine taj rekord će biti oboren direktnim letom iz Sidneja do Londona koji će trajati 20 sati. Po ovoj karti to je tek pola puta do dole kraja južne Amerike, gde bi onda let do Santjaga trebao da traje barem brat bratu 40 sati. Medjutim let iz Sidneja do Santjaga traje samo nekih pišljivih 12 sati, kao recimo iz Pariza do LA-ja. Na koji fazon nas tu piloti zavlače? Koja je prečica?
Poslednja izmena: