skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
My name is Bond.....James Bond....aaaaaaaahhhh![]()
Gloomim bonda![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gloomim bonda![]()
Kojim se trikovima koristite da bi odvukli zenu u krevet? Evo na primer ja, s.erem da mi je 25cm i onda kad ona ustanovi da mi je 20 cm vec je kasno, daj sta das. Jeste da je ispod srpskog proseka ali da se ne baci.
pa kad su svi na jbnom okupljanju
ovako se parka teši kad joj je dosadno

.....aaaaaaa misliš na žvake...
To mi nikada nije bilo jasno.
nisam bila ovde u naznačeno vreme..Pa sto nisi otisla tamo? Kad ti je ocigledno neko bitan tamo...![]()
nisam bila ovde u naznačeno vreme..
al si izveo zaključak o nekom bitnom za deset =)
:-P
To mi nikada nije bilo jasno.
jeste... i ako dijenek prochita njegov post ima da se uobrazi odmah...:-P
...ma jel vidiš da je gorštak...nisam bila ovde u naznačeno vreme..
al si izveo zaključak o nekom bitnom za deset =)
Jel to onaj sto ga spopadaju zabludele blogerke po tramvajskim stanicama?

efendija, meni se ipak chini da njoj nije jasno ono drugo... zashto mushkarci imaju potrebu da takve zene "odvuku" u krevet, pa ne prezaju ni od raznoraznih trikova...
Treba ti sex..kakav god..imam ortaka koji ne bira..a ni njega ne biraju vec su ocajnice.Ako ona hoće sa tobom da se kresne nisi je odvukao, već je ona tako htela. Taj način gledanja na stvari (žene se trikovima odvlače u krevet i majke ih uče da im je p.izdurina od žeženog zlata) je jednak onom kada kažu dala mu je.
Žene, osim kada su silovane, imaju seks kada same to žele i sa kim to žele. A to što vi mislite da ste ih nekako odvukli u krevet, ulovili ili šta već to je vaša zabluda i problem.
Ako ona hoće sa tobom da se kresne nisi je odvukao, već je ona tako htela. Taj način gledanja na stvari (žene se trikovima odvlače u krevet i majke ih uče da im je p.izdurina od žeženog zlata) je jednak onom kada kažu dala mu je.
Žene, osim kada su silovane, imaju seks kada same to žele i sa kim to žele. A to što vi mislite da ste ih nekako odvukli u krevet, ulovili ili šta već to je vaša zabluda i problem.
Pa evo na primer ti. Ja bih te vrlo rado po.***** jer se mnogo kurcis. Kao ti samosvesna, razradjena koka sa urednim seksualnim zivotom bla, bla. Pa ko ne bi natakao takav dragulj?
ne dopada mi se ta rech... ležu ti same kad su grobovi i lake ženske... pffffffff..

sve ti je dobro do onog "sa urednim..." i koka ti je mama...ne dopada mi se ta rech...
![]()
Meni delujes kao koka_soka.
n pa dobro, ako bash insistirash nece mi biti problem...