Marketinski trikovi

flm (25).gif

Gloomim bonda:lol:
My name is Bond.....James Bond....aaaaaaaahhhh :D

:roll:
To mi nikada nije bilo jasno.

Da ti pojasnim. Ako imas decka npr, ti mozes sa njim da se ebes jer ti je to duznost ili da zaista zelis, zavisi od mnogo faktora. e fakat je da zene varaju partnere baram bar kao i muskarci. E ribe sklone prevari se ODVLACE u krevet raznoraznim trikovima. Odvlace se i one koje su mame naucile da im je p.izdurina od zezenog zlata i to odvlacenje je ustvari jedini nacin da ih povalis.

Ako ona hoće sa tobom da se kresne nisi je odvukao, već je ona tako htela. Taj način gledanja na stvari (žene se trikovima odvlače u krevet i majke ih uče da im je p.izdurina od žeženog zlata) je jednak onom kada kažu dala mu je.
Žene, osim kada su silovane, imaju seks kada same to žele i sa kim to žele. A to što vi mislite da ste ih nekako odvukli u krevet, ulovili ili šta već to je vaša zabluda i problem.

Ako ona hoće sa tobom da se kresne nisi je odvukao, već je ona tako htela. Taj način gledanja na stvari (žene se trikovima odvlače u krevet i majke ih uče da im je p.izdurina od žeženog zlata) je jednak onom kada kažu dala mu je.
Žene, osim kada su silovane, imaju seks kada same to žele i sa kim to žele. A to što vi mislite da ste ih nekako odvukli u krevet, ulovili ili šta već to je vaša zabluda i problem.
Treba ti sex..kakav god..imam ortaka koji ne bira..a ni njega ne biraju vec su ocajnice.

Nisi u pravu. Ja sam ebo gomilu njih koje su u dugim iscrpljujucim vezama gde je sex los i ebu se iako ne zele. Moraju. Veruj mi.

Back