Malo bejzik istorije da znate ne možete da ne kupujete "cionističke proizvode".
Saberite se najlepše vas molim. Altria group je nastala početkom 2000. godine i vrlo brzo se podelila na deo koji se odnosi na duvan (ostalo Altria) i Kraft. Grupa pod Altria posluje nama najpoznatiji brend Filip Moris (pored Marlboroa imaju jedno 50ak drugih brendova ako ne i više), dok vam se u istim pantalonama, a u drugom džepu nalaze Milka, Toblerone, Filadelfija sir, gomila brendova hrane za pse, pića razna... svaki dan ne možete da pobegnete od njih. 34mlrd$
Sledeći brend je Coca Cola. Treba li da vas podsetim da je Rosa u njihovom vlasništvu?
Nestle - ogroman % svetske trgovine flaširanom vodom drže upravo oni (ni blizu kao Coca Cola ali mnoooogo). Za tu lepu čokoladu decenijama roditelji prodaju decu za par dolara da bi radila na plantažama kakaa u Maliju, da bi prehranili porodice. Nestle..Džin, Schweppes, Thomy majonez, Maggi supe, C zacin Itd.. Nestle je vlasnik Centroproizvoda.
Ali ok, ako ste se sad setili da ih bojkotujete, good for you.
Haha Jonson&Jonson poseduju pola sveta, baš da vidim taj plan za izbegavanje...
Revlon - ove godine promenio vlasnika da bi ih izvukli iz bankrota.
Mobil- vlasnik Exxon
L'Oreal - puno sreće u izbegavanju njihovih proizvoda, treba li da pišem zašto..
I da se vratim na početak - saberite se..
Kao što nemate mentalni kapacitet ni vlast u svojoj zemlji da promenite, nećete ni uticati na svetsku politiku ako ne kupite jednu flašicu vode. Bolje gledajte svoje bedno dvorište...
Ja ponekad uzmem Neskafu...
daj bre, finansiram Izrael jer pusim cigare i popijem ponekad ness...

Ljudi su prsli...
Ali budimo realni, generalno je teško izbeći njihove proizvode. Mislim na proizvode svih ovih kompanija. 

Nestle - ogroman % svetske trgovine flaširanom vodom drže upravo oni (ni blizu kao Coca Cola ali mnoooogo). Za tu lepu čokoladu decenijama roditelji prodaju decu za par dolara da bi radila na plantažama kakaa u Maliju, da bi prehranili porodice. Nestle..Džin, Schweppes, Thomy majonez, Maggi supe, C zacin Itd.. Nestle je vlasnik Centroproizvoda.
Ali ok, ako ste se sad setili da ih bojkotujete, good for you.

I da se vratim na početak - saberite se..

Ja ponekad uzmem Neskafu...

Ljudi su prsli...