Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.408
Za vreme sankcija je došlo 500,000 i ostalo 11,000.Kako da ne. Bas za vreme rata invazija ruskih programera, i samo programeri kao dosli u Srbiju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za vreme sankcija je došlo 500,000 i ostalo 11,000.Kako da ne. Bas za vreme rata invazija ruskih programera, i samo programeri kao dosli u Srbiju....
Samo ti maštaj, jedino vam to ostajeA možemo i ovako da postavimo stvar. Zamislimo da Putin objavi da se povlači nazad u Rusiju, i da je gotova era agresije.
Šta bi bilo s cenama u EU? Pale bi. Znači identifikovali smo uzrok lošeg žitija, i on je Rusija.
Šta je nejasno ovde?Да би остали безбедни у наредним годинама, савезници треба да троше знатно више од тога. Ако то не учинимо, кроз четири, пет година мораћемо да идемо на часове руског језика или да одемо на Нови Зеланд“, рекао је шеф НАТО-а током обраћања у Европском парламенту у Бриселу.
https://www.politika.rs/scc/clanak/655084/rute-vise-novca-za-nato-ili-pocnite-da-ucite-ruski
https://www.ad.nl/video/productie/r...leren-of-vertrekken-naar-nieuw-zeeland-106331
Kako sad odjedared rusi ispadose sila jaca od nata
A, pa to je meni važno da priznaš da vi Rusi želite porobiti svet.Kad su mogli da nauce engleski sto ne bi i ruski, lakse je nego da izdvajaju (bacaju) pare.
A, pa to je meni važno da priznaš da vi Rusi želite porobiti svet.
Naravno preslabi ste, ali bitno mi je da si se izlajao za motivaciju.
Da znamo da jedete Pokret za državu i narod kad baljezgate o biolaboratorijama
Ucenje jezika nije porobljavanje nego kosmopolitizam, nekad se govorilo koliko jezika znas toliko vredis. Porobljeni su ako im je dovoljan samo jedan. Cilj ideologije multipolarnosti je upravo da ih oslobodi i ucini gradjanima sveta.A, pa to je meni važno da priznaš da vi Rusi želite porobiti svet.
Naravno preslabi ste, ali bitno mi je da si se izlajao za motivaciju.
Da znamo da jedete Pokret za državu i narod kad baljezgate o biolaboratorijama