Mark Rute: Ako Evropa ne poveća budžet za odbranu moraće za 4-5 godina da uči ruski jezik

ljudi pričaju kako emigriraju zbog stanja u zapadnoj Evropi. Ne žele da žive u strahu od rata sa Rusijom.
Uopšte ne postoji taj fanomen. Tvoja rusija je zaglavljena u Časiv Jaru 5 godina i samoubila se.

Uostalom što bi bio rat u Zapadnoj Evropi kad ste vi Rusi pričali da vam je Ukrajina jedini target agresije? Sad si se izlajao o zlim namerama Krmelja zar ne.

U svakom slučaju mi Evropljani smo jači od vas Rusa, i izazivamo vas na dvoboj.

Uopšte ne postoji taj fanomen. Tvoja rusija je zaglavljena u Časiv Jaru 5 godina i samoubila se.

Uostalom što bi bio rat u Zapadnoj Evropi kad ste vi Rusi pričali da vam je Ukrajina jedini target agresije? Sad si se izlajao o zlim namerama Krmelja zar ne.

Može dvoboj.
Čekamo te u Beogradu, Višegradska 26.

Prolazim danas pored Ruskaje Ambasadaje, njih petnaestak se trti oko zatvorene kapije na ladnoći, valjda vežbaju
Ja prodjem pored njih kažem: "Jao nemojte za Majku Rusiju, bolje idite za Njemačku - posle 6 meseci možeš na socijalno pa se vratiš ko čovek i častiš sve u kafanici i pričaš kako se kod Švabe radi bajo moj, kelner donesi još jednu turu, nema kod Švabe ko ovde što se radi. A u Rusiju posle 6 meseci samo batine možeš da dobiješ pa i ranije ako vide da si krivinaš"
Crkli od smeha :lol:
Jelde sam im lepo objasnio? :D
Šta će odrasloj deci Majka?

@bird again
Razumela sam poruku, Stojkov, sve ok :heart: .
Nego, nema me jedno pre podne i vec ti falim da se prepires :lol: @Stojkov Menidjer

van zem se izlajao o zlim namerama kremlja?:hahaha:
zeme brate drzi jezik za zubima, ne moraju svi da znaju sta mi pricamo sa putinom i lavrovom

svako ko misli da rusija moze vojno da pokori celu evropu taj nije normalan.svako ko misli da rusija ima tu nameru je debil
E ali imate i vi tajno oruđe, a to je Glupost Rusоguzije.

Recimo 2016. jedan narod glasa za Drampfa i to praktično uštrojava ceo ratni potencijal SAD u borbi protiv PutIera.

svako ko misli da rusija moze vojno da pokori celu evropu taj nije normalan.svako ko misli da rusija ima tu nameru je debil
Rusija će sa svojim tenkovima da pogazi Evropu i izađe u Lisabon . Eto imamo i potvrdu kako je ceo ratni potencijal SAD uštrojen.

Lišće će prekriti Lisabon kako veli jedna romansa.

Rusija će sa svojim tenkovima da pogazi Evropu i izađe u Lisabon . Eto imamo i potvrdu kako je ceo ratni potencijal SAD uštrojen.

Lišće će prekriti Lisabon kako veli jedna romansa.
2016 i 2020 je bilo opasnije, sad ste senka sebe.

Ali hoću da kažem da je vaš najveći adut stupidnost osoba kao što su Oliver Ston, Taker Glupson i drugi, koji sa entuzijazmom kažu: "Hoću u gulag!"

To je delotvornije od bilo kog BUK i S-100 sistema.

A mogu da stopiram samo ja, svojim Neverovatnim Postovima.

2016 i 2020 je bilo opasnije, sad ste senka sebe.

Ali hoću da kažem da je vaš najveći adut stupidnost osoba kao što su Oliver Ston, Taker Glupson i drugi, koji sa entuzijazmom kažu: "Hoću u gulag!"

To je delotvornije od bilo kog BUK i S-100 sistema.

A mogu da stopiram samo ja, svojim Neverovatnim Postovima.
Ipak je gospodin Vandalski, Knez Novgorodski delotvorniji čak i od Takera. Jerbo danas u Pokrovsku sutra u Parizu.

Back