mario80
Legenda
- Poruka
- 72.817
Baba se ra stojkov, iz rusije se svi vraćaju kao milijarderi
a iz eu i usa - nogama napred.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte ne postoji taj fanomen. Tvoja rusija je zaglavljena u Časiv Jaru 5 godina i samoubila se.ljudi pričaju kako emigriraju zbog stanja u zapadnoj Evropi. Ne žele da žive u strahu od rata sa Rusijom.
Može dvoboj.Uopšte ne postoji taj fanomen. Tvoja rusija je zaglavljena u Časiv Jaru 5 godina i samoubila se.
Uostalom što bi bio rat u Zapadnoj Evropi kad ste vi Rusi pričali da vam je Ukrajina jedini target agresije? Sad si se izlajao o zlim namerama Krmelja zar ne.
U svakom slučaju mi Evropljani smo jači od vas Rusa, i izazivamo vas na dvoboj.
u rubljama?Ali isplatilo se je - Donbas vredi trilione ...
Razumela sam poruku, Stojkov, sve okProlazim danas pored Ruskaje Ambasadaje, njih petnaestak se trti oko zatvorene kapije na ladnoći, valjda vežbaju
Ja prodjem pored njih kažem: "Jao nemojte za Majku Rusiju, bolje idite za Njemačku - posle 6 meseci možeš na socijalno pa se vratiš ko čovek i častiš sve u kafanici i pričaš kako se kod Švabe radi bajo moj, kelner donesi još jednu turu, nema kod Švabe ko ovde što se radi. A u Rusiju posle 6 meseci samo batine možeš da dobiješ pa i ranije ako vide da si krivinaš"
Crkli od smeha
Jelde sam im lepo objasnio?
Šta će odrasloj deci Majka?
@bird again
Da be u Berlinu već postavljaju ćirilične table.https://www.mondo.rs/Info/Svet/amp/...se-novca-ili-da-pocnu-da-uce-ruski-jezik.html
Dakle, ovde smo. Prešli smo sa AHHAHAHAHA KIJEV ZA TRI DANA na "Evropa za 5 godina".
Autorska.
Alternativa je da budu rusko roblje.Znaci narod da zivi gore da bi zapadna elita preko njihovih ledja ratovala a
van zem se izlajao o zlim namerama kremlja?Uopšte ne postoji taj fanomen. Tvoja rusija je zaglavljena u Časiv Jaru 5 godina i samoubila se.
Uostalom što bi bio rat u Zapadnoj Evropi kad ste vi Rusi pričali da vam je Ukrajina jedini target agresije? Sad si se izlajao o zlim namerama Krmelja zar ne.
U svakom slučaju mi Evropljani smo jači od vas Rusa, i izazivamo vas na dvoboj.
Programeri nisu dezerteri, klinjoZnaci volimo ruske dezertere jer popravljaju srpsku ekonomiju?
E ali imate i vi tajno oruđe, a to je Glupost Rusоguzije.svako ko misli da rusija moze vojno da pokori celu evropu taj nije normalan.svako ko misli da rusija ima tu nameru je debil
Rusija će sa svojim tenkovima da pogazi Evropu i izađe u Lisabon . Eto imamo i potvrdu kako je ceo ratni potencijal SAD uštrojen.svako ko misli da rusija moze vojno da pokori celu evropu taj nije normalan.svako ko misli da rusija ima tu nameru je debil
2016 i 2020 je bilo opasnije, sad ste senka sebe.Rusija će sa svojim tenkovima da pogazi Evropu i izađe u Lisabon . Eto imamo i potvrdu kako je ceo ratni potencijal SAD uštrojen.
Lišće će prekriti Lisabon kako veli jedna romansa.
Rusija će sa svojim tenkovima da pogazi Evropu i izađe u Lisabon . Eto imamo i potvrdu kako je ceo ratni potencijal SAD uštrojen.
Lišće će prekriti Lisabon kako veli jedna romansa.
Ipak je gospodin Vandalski, Knez Novgorodski delotvorniji čak i od Takera. Jerbo danas u Pokrovsku sutra u Parizu.2016 i 2020 je bilo opasnije, sad ste senka sebe.
Ali hoću da kažem da je vaš najveći adut stupidnost osoba kao što su Oliver Ston, Taker Glupson i drugi, koji sa entuzijazmom kažu: "Hoću u gulag!"
To je delotvornije od bilo kog BUK i S-100 sistema.
A mogu da stopiram samo ja, svojim Neverovatnim Postovima.
Sta lupas?Programeri nisu dezerteri, klinjo
Zasto su pobegli bukvalno i sada se ne vracaju kada nisu dezerteri? Eto naprasno bas dosli u Srbiju kad se zaratilo?
Jer rade za western companies for big dollarZ. Od čega imaju da beže kada nije proglašena generalna mobilizacija niti su bili na frontu jedan dan da bi bili "dezerteri"?Zasto su pobegli bukvalno i sada se ne vracaju kada nisu dezerteri
Prc....Mark Rute: Ako Evropa ne poveća budžet za odbranu moraće za 4-5 godina da uči ruski jezik
Autorska.
Kako da ne. Bas za vreme rata invazija ruskih programera, i samo programeri kao dosli u Srbiju....Jer rade za western companies for big dollarZ. Od čega imaju da beže kada nije proglašena generalna mobilizacija niti su bili na frontu jedan dan da bi bili "dezerteri"?