Mark Rute: Ako Evropa ne poveća budžet za odbranu moraće za 4-5 godina da uči ruski jezik

Pa stalno nešto pričate: "Ukleti Poljaci," "bedni Letonci," "Lisabon će biti naš," "doći će Rus tenkom do Berlina nikakav problem,"

"Naravno da je Norveška digla avione, zort i prpa od Rusa xexexe"

A za Amere čak pozitivno pričate, da je Panama američki grad.

Istina to nije tako 100% vremena, nego nekad i obrnete pa pričate da je Nemačka vrhunska a Dallas sranje.

A vaš jedini cilj je da posvađate te saveznike, kako biste lakše porobili čovečanstvo.
Ako mozes da posvadjas saveznike onda to znaci da i nisu bili neki saveznici.

E upravo je to problem (hajde da budem kao ti) "vas" koji zaboravljaju dogadjaje od 2014. Pitanje za tebe...zasto je Rusija napala Ukrajinu?
Pa, smatrali ste da isključivo Rusija može da donosi odluke u ime ne samo Rusije nego i Ukrajine.

To neslaganje, gde Ukrajina veruje da ima pravo na slobodu, a vi Rusi ste suprotnog mišljenja (da nemaju) dovelo je do rata.

Cujem da su bahati i glasni.

Ne vole ih Srbi.
To je neka grozna sorta ja da ti kažem. Izrodi! Godinama imam poslovnu saradnju sa rusima, uvek dolaze sa nekim domaćim proizvodima i suvenirima (čokolade, bombone, čajevi koji su meni grozni ali je to od srca) a ovi ti ne kažu ni hvala! Više puta sam im pomagao oko boravka, ne umeju ni da se zahvale! Onda sam počeo da ih odjebavam.

Realno, u pravu je. Evropa decenijama nije ulagala u odbranu, previše se oslanjala na Ameriku. I sad mora da gleda u pasulj da li će Tramp odlučiti ovo ili ono kad je u pitanju Ukrajina. Ako Evropa želi da bude samostalna, a samostalan si samo ako si dovoljno jak, moraće da odreše kesu.
kesu koju nemaju

Realno, u pravu je. Evropa decenijama nije ulagala u odbranu, previše se oslanjala na Ameriku. I sad mora da gleda u pasulj da li će Tramp odlučiti ovo ili ono kad je u pitanju Ukrajina. Ako Evropa želi da bude samostalna, a samostalan si samo ako si dovoljno jak, moraće da odreše kesu.
To će sve braća rusi da reše ništa se ti ne sekiraj 🤗

1736855087392.png

gde je ovde ekonomija belgije i holandije

То ти је у складу са захтевом Председника слободног света Господина Доналда Трампа да све НАТО чланице повећају војни буџет на 5 %.
Nisu povećali prvi put neće ni drugi, jer su bankrot. Švorc. Broke. Bubkis. Pola ekonomije im ide ka servisiranju nedostataka u energetskom sektoru i servisiranju dugova.

Imaju UK i Poljsku jer Poljska bar ima vojsku. Rhymes. That's it.

Da ti pomognem, cela EU (što je relevantno jer vas EU mrzi) je desetinama puta industrijski veća od rusije.
Da ti pomognem, cela EU sa 449 miliona ljudi se jedva drži ispred ako nije iza (pošto niko to ne broji) Rusije kad dolazi do proizvodnje čelika.
1736855555164.png

Možeš da proizvedeš trilion mercedesa, ali ne možeš da ih pošalješ na front.

Da ti pomognem, cela EU sa 449 miliona ljudi se jedva drži ispred ako nije iza (pošto niko to ne broji) Rusije kad dolazi do proizvodnje čelika.
Pogledajte prilog 1671337
Možeš da proizvedeš trilion mercedesa, ali ne možeš da ih pošalješ na front.
Pa prebaciće se više ka ratnoj ekonomiji ako ustreba.

Šta je vaša priča, da je Rusija "iznenadila" Evropu ratom, nisu imali vremena da se pripreme zadnjih 100 godina.

Naravno da brojni stratezi belog čoveka već vekovima sede i crtaju planove šta, kako, kada. Nemačka preciznost

Pa čak i zadnje 4 godine kako šlajfuješ u blatu Pokrovska su dovoljno vremena da gospodin Rutte naredi likvidaciju Ruske Federacije.

Prolazim danas pored Ruskaje Ambasadaje, njih petnaestak se trti oko zatvorene kapije na ladnoći, valjda vežbaju
Ja prodjem pored njih kažem: "Jao nemojte za Majku Rusiju, bolje idite za Njemačku - posle 6 meseci možeš na socijalno pa se vratiš ko čovek i častiš sve u kafanici i pričaš kako se kod Švabe radi bajo moj, kelner donesi još jednu turu, nema kod Švabe ko ovde što se radi. A u Rusiju posle 6 meseci samo batine možeš da dobiješ pa i ranije ako vide da si krivinaš"
Crkli od smeha :lol:
Jelde sam im lepo objasnio? :D
Šta će odrasloj deci Majka?

@bird again

Prolazim danas pored Ruskaje Ambasadaje, njih petnaestak se trti oko zatvorene kapije na ladnoći, valjda vežbaju
Ja prodjem pored njih kažem: "Jao nemojte za Majku Rusiju, bolje idite za Njemačku - posle 6 meseci možeš na socijalno pa se vratiš ko čovek i častiš sve u kafanici i pričaš kako se kod Švabe radi bajo moj, kelner donesi još jednu turu, nema kod Švabe ko ovde što se radi. A u Rusiju posle 6 meseci samo batine možeš da dobiješ pa i ranije ako vide da si krivinaš"
Crkli od smeha :lol:
Jelde sam im lepo objasnio? :D
Šta će odrasloj deci Majka?

@bird again
Setnja je zdrava, i ti to znas.
Samo setas pogresnom ulicom, izgleda :)

Back