Mark Rute: Ako Evropa ne poveća budžet za odbranu moraće za 4-5 godina da uči ruski jezik

То ти је у складу са захтевом Председника слободног света Господина Доналда Трампа да све НАТО чланице повећају војни буџет на 5 %.

Evo i još jedan ugao gledanja. U slučaju vrućeg rata u Evropi, tj. zapadnoj Evropi, milioni ljudi će premestiti svoj imetak u SAD, migrirace i oni sami, možda do 200 miliona ljudi. Taj scenario odgovara Amerikancima, jer nemaju nikakve šanse protiv Kine u narednom veku.
Šta bi posle toga ostalonod pokojne Evrope, boga pitaj. Verovatno bi je zauzeli braća nesvrstani.

Какав ти је то фикциони сценарио у коме у Европи имаш рат (???), а да се Европи у рату не прикључи САД?

Претходно нам одговори на питање - откуд рат у западној Европи?

Migriraće samo bogati iz straha a od rata neće biti ništa jer će rusi u sst vremena da razlupaju sve nato baze.
Ne znam koliko pratiš, ali to se već dešava. Ima mnogo videa na YouTubeu gde ljudi pričaju kako emigriraju za Kanadu i SAD zbog stanja u zapadnoj Evropi. Ne žele da žive u strahu od rata sa Rusijom.

Rat uvek kreće tamo gde fale RESURSI!
Da, prirodni, ekonomski, ljudski,...
Ako se oni plaše ruskih proizvodnih kapaciteta, što imaju pravo, jer su videli ruske robotizovane proizvodne linije koje rade 24 sata dnevno, šta onda misle o Kini?
Za Kinu milion dronova mesečno nije ništa, npr.

Evropa bi jos danas pregovarala sa Rusima (osim Engleza) da se sve vrati na normalu ali ne vredi kada su 1946' godine potpisali bezpogovornu lojalnost Americi.
Jel, znači ono kad besnite kako ćete "spaliti baltičke pekinezere," to je u stvari izraz ljubavi prema Evropi a mržnje prema Austin Texasu

Evo i još jedan ugao gledanja. U slučaju vrućeg rata u Evropi, tj. zapadnoj Evropi, milioni ljudi će premestiti svoj imetak u SAD, migrirace i oni sami, možda do 200 miliona ljudi. Taj scenario odgovara Amerikancima, jer nemaju nikakve šanse protiv Kine u narednom veku.
Šta bi posle toga ostalonod pokojne Evrope, boga pitaj. Verovatno bi je zauzeli braća nesvrstani.
Sve što imaš uložio si na Putina.

Posle 20 godina botovanja, Rusija ti je krahirala.

Jel, znači ono kad besnite kako ćete "spaliti baltičke pekinezere," to je u stvari izraz ljubavi prema Evropi a mržnje prema Austin Texasu
Izgleda da si ti ovde jedini koji besni. Ako i ne daj Boze ikada i dodje do spaljivanja vrlo je moguce da ce goreti i veliki psi. Ovaj deo o ljubavi...ne bih o tome.

kako to da 500 miliona Evropljana nije napalo Rusiju nego su potureni Ukrajinci da ratuju za njih.
Kad tako postaviš pitanje: "Kojom brzinom se Sunce vrti oko Zemlje?" onda jeste zamršeno

Ali kad shvatiš da nije Ukrajina napala vas Ruse već obratno, sve ti se iskristalizuje

Moras da rasclanis mi i ti. Zasto bih mrzeo Evropu? Koji razlog? Samo pisem ono sto sam cuo od ljudi iz Evrope.
Pa stalno nešto pričate: "Ukleti Poljaci," "bedni Letonci," "Lisabon će biti naš," "doći će Rus tenkom do Berlina nikakav problem,"

"Naravno da je Norveška digla avione, zort i prpa od Rusa xexexe"

A za Amere čak pozitivno pričate, da je Panama američki grad.

Istina to nije tako 100% vremena, nego nekad i obrnete pa pričate da je Nemačka vrhunska a Dallas sranje.

A vaš jedini cilj je da posvađate te saveznike, kako biste lakše porobili čovečanstvo.

Kad tako postaviš pitanje: "Kojom brzinom se Sunce vrti oko Zemlje?" onda jeste zamršeno

Ali kad shvatiš da nije Ukrajina napala vas Ruse već obratno, sve ti se iskristalizuje
E upravo je to problem (hajde da budem kao ti) "vas" koji zaboravljaju dogadjaje od 2014. Pitanje za tebe...zasto je Rusija napala Ukrajinu?

Pa stalno nešto pričate: "Ukleti Poljaci," "bedni Letonci," "Lisabon će biti naš," "doći će Rus tenkom do Berlina nikakav problem,"

"Naravno da je Norveška digla avione, zort i prpa od Rusa xexexe"

A za Amere čak pozitivno pričate, da je Panama američki grad.

Istina to nije tako 100% vremena, nego nekad i obrnete pa pričate da je Nemačka vrhunska a Dallas sranje.

A vaš jedini cilj je da posvađate te saveznike, kako biste lakše porobili čovečanstvo.
Opet ti...mi. Koji to mi? Ja ne mrzim nikoga, cak naprotiv. Drage volje bih se upoznao sa Poljacima, Letoncima i sa svim ostalim dobrim ljudima.

Back