Мариника Тепић скупља политичке поене на мртвој деци

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Мариника Тепић скупља политичке поене на мртвој деци​

Мариника Тепић, најближа сарадница Драгана Ђиласа лидера ССП, користи трагедију која се догодила у Новом Саду и скупља политичке поене на мртвој деци.
Наиме, док цела Србија тугује, Мариника користи трагедију за скупљање политичких поена, а о чему сведочи њена најновија објава на друштвеној мрежи Икс
„Није несрећа. Убиство је. Није до ‘уграђене кесе са цементом’ већ до уграђене корупције и криминала! И ниједне оставке после 14 смрти! 60 година ни на кога ту није пао ни каменчић, сада је пао цео њихов “систем”. Свалиће на пројекат, извођаче?! По својој матрици - преузми кривицу, одлежи мало?! Не смемо одустати од притиска јавности да сви криви и одговорни буду кажњени“.
https://www.politika.rs/scc/clanak/641804/Marinika-Tepic-skuplja-politicke-poene-na-mrtvoj-deci
Ko sto kaze Dragan J Vucicevic Bokan je bio vizionar ?
:think:

Bokan optužio Mariniku Tepić da je „rumunski nepijatelj“​

Јавност тражи одговоре.

Политичари се баве јавним политикама. Сасвим је нормално да и политичари постављају питања која цела јавност поставља.

Јавност тражи одговоре!

Јучерашња, незапамћена, трагедија је показатељ да смо сви угрожени на јавним површинама и у јавним зградама.

Jede bre go... idiot
da marinika cuti on bi **** kako opoziciju nije briga i cuti
A sve da bi relativizovao dogadjaj i zastitio krivce
Stoka
Umesto da trazi ko je odgovoran i da kaze da ce se boriti da bude KAZNJEN onaj ko je kriv.

Ako marinika skuplja poene tako sto kaze da je pranje para i korupcija, , sta ja radim ako kazem da je samo nesretan slucaj, ljudi nisu imali srece pa se nasli u nezgodno vreme na nezgodnom mestu i to je to....gubim poene...politicke jel da...

A moje je tacnije...jer uz ovoliki obim pranja para, glupo je reci da je ovo slucaj pranja para kad se to radi svuda i sa svakim...
Ovo je samo nesto sto se srusilo , a korupcija je vecna, tj srecna tj htedoh reci opsta...

Dakle ne dobijaju se poeni tako sto se ide protiv naroda, nevezano sta je istina, ko ebe istinu ...Tako da ne dobija Tepicka poene sto ukazuje na kriminal sad kad se desilo nego gubi poene, samo jos ne zna to...
Kad se ovako nesto desi , treba tesiti narod da je to slucajnost, da treba biti spreman na sledece slucajnosti , desava se to ....
Tako da ne dobija Tepic nikakve poene ako je sad rekla da je bila korupcija, svi mi znamo da je to nacin zivota u Srbiji , pa sta je Rio Tinto nego pozamasna korupcija koja nije po volji mnogih pa zato neces kopati....ali samo zato , ali BG na vodi i EXPO su korupcija po volji vecine pa ces zato graditi i svasta raditi , cak i da premesti stadione zvezde i partizana i ofk, i to bi proslo...fudbalski kompleks Surcin...

U normalnoj državi bi pala vlada mometalno i bilo bi uhapšteno 50 ljudi.

U Srbiji opušteno slažu da nije rađena rekontrukcija nadstrešnice i posle botovski ološ to ponavlja do imbecilnosti.

CEO NOVI SAD JE PROLAZIO POSLEDNJE TRI GODINE PORED SKELA POSTAVLJENIH UZ NADSTREŠNICU. DA LI STE JE..NO NORMALNI DA MISLITE DA ĆE TO DA VAM PROĐE?

Na netu postoje desetine snimaka koje potvrđuju da je rađena rekontrukcija ne jednom nego dva puta za poslednje tri godine.

Još nešto: da nije juče štrajkovala većina škola, bilo bi 5 puta više mrtvih.

Dolazi nam na naplatu postavljanje šofera, konduktera i fuksi sa kupljenim diplomama na odgovorne funkcije u društvu.

I da : ovo je čisto ubistvo a postavljač teme nek se stidi guzice kad obraza nema.

U pravu je Bokan.Ponavlja se ista priča kao sa masakrom u školi na Vračaru.Sama opozicija je očajna.Očajni su i simpatizeri opozicije tačanije dela opozicije.Čak i ne kriju zadovoljstvo što je došlo do ove i drugih tragedija.
Ubicu iz Dubone si slucajno zaboravio?

Ajde Marinika skuplja političke poene a Vučić to kao ne radi...

Vučićevo obraćanje javnosti je bilo čista manipulacija i imao je 5 tačaka

1. nadstrešnica je sagrađena 1964. i nije rekonstruisana krivi su projektanti
2. treba da vidimo šta ćemo sa mostovima
3. treba da se ujedinimo oko tragedije
4. neću večeras da pričam o tome da su neki već počeli da stiču poene na ovoj tragediji
5. video sam da su spasioci imali suze u očima kad su spasili ženi ruku..takav smo mi narod osećajan

idemo sad redom da raskrinkamao manipulaciju

1. dakle krivi su dobri inženjeri iz SFRJ a ne ovi tutubani što su rekonstruisali...ne daj Bože da mister savršenstvo i njegovi ljudi budu odgovorni za nešto

2. pošto na osnovu tačke 1. inženjeri iz vremena SFRJ nisu imali pojma onda treba da porušimo sve mostove koje su gradili i sagradimo nove da bi On i ekipa mogli da se opet ugrađuju i trpaju sebi u džepove novac a kredite nek vraćaju neke buduće generacije..bespotrebno rušenje Savskog mosta i građenje novog je samo prvi most u nizu sa kojim će to biti urađeno

3. trebaju svi da podrže Vučića i njegove stavove

4. tipična Vučićevska finta tipa neću da govorim da su moji politički protivnici govna

5. čista izmišljotina ..vešt manipulator zna da se ljudi pecaju na emocije a ne na racionalna objašnjenja..dakle izmislio je priču da uzburlka emocije i egoizam (takvi smo mi posebni)...realno on je u Novom Sadu bio par sati posle obrušavanja a ne par minuta posle nesreće...da su spasioci čekali da on dođe na lice mesta da joj spasu ruku žena bi bila mrtva....

U normalnoj državi bi pala vlada mometalno i bilo bi uhapšteno 50 ljudi.

U Srbiji opušteno slažu da nije rađena rekontrukcija nadstrešnice i posle botovski ološ to ponavlja do imbecilnosti.

CEO NOVI SAD JE PROLAZIO POSLEDNJE TRI GODINE PORED SKELA POSTAVLJENIH UZ NADSTREŠNICU. DA LI STE JE..NO NORMALNI DA MISLITE DA ĆE TO DA VAM PROĐE?

Na netu postoje desetine snimaka koje potvrđuju da je rađena rekontrukcija ne jednom nego dva puta za poslednje tri godine.

Još nešto: da nije juče štrajkovala većina škola, bilo bi 5 puta više mrtvih.

Dolazi nam na naplatu postavljanje šofera, konduktera i fuksi sa kupljenim diplomama na odgovorne funkcije u društvu.

I da : ovo je čisto ubistvo a postavljač teme nek se stidi guzice kad obraza nema.
Koliko je samo puta Bajden trebalo da podnese ostavku zbog pucnjava u školama…

4. neću večeras da pričam o tome da su neki već počeli da stiču poene na ovoj tragediji
5. video sam da su spasioci imali suze u očima kad su spasili ženi ruku..takav smo mi narod osećajan

1. dakle krivi su dobri inženjeri iz SFRJ a ne ovi tutubani što su rekonstruisali...ne daj Bože da mister savršenstvo i njegovi ljudi budu odgovorni za nešto

2. pošto na osnovu tačke 1. inženjeri iz vremena SFRJ nisu imali pojma onda treba da porušimo sve mostove koje su gradili i sagradimo nove da bi On i ekipa mogli da se opet ugrađuju i trpaju sebi u džepove novac a kredite nek vraćaju neke buduće generacije..bespotrebno rušenje Savskog mosta i građenje novog je samo prvi most u nizu sa kojim će to biti urađeno

4. tipična Vučićevska finta tipa neću da govorim da su moji politički protivnici govna

5. čista izmišljotina ..vešt manipulator zna da se ljudi pecaju na emocije a ne na racionalna objašnjenja..dakle izmislio je priču da uzburlka emocije i egoizam (takvi smo mi posebni)...realno on je u Novom Sadu bio par sati posle obrušavanja a ne par minuta posle nesreće...da su spasioci čekali da on dođe na lice mesta da joj spasu ruku žena bi bila mrtva....
Oboje, njoj iz oka vire još jedni izbori, mada ni sama još nije baš sigurna da ih stvarno hoće, a njemu još koji poen. Svako od njh ih sakuplja tamo gde može, bilo kojim povodom.

Oboje, njoj iz oka vire jiš jedni izbori, mada ni sama još nije baš sigurna da ih stvarno hoće, a njemu još koji poen. Svako od njh ih sakuplja tamo gde može, bilo kojim povodom.
lešinari su oboje..s tim da je Vučić mnogo pogubniji jer ima apsolutnu vlast...

Ma nema baš apsolutnu, tj da je ima ne bi mogao da se ovako zahebava po forumima, u arapskim državama hapse iste večeri ako samo pisneš na nekom levom forumu koji tamo niko i ne čita.
on bi rado otišao u tom pravcu ali nema dovoljno samopouzdanja još uvek za takav korak a plaši se i šta će zapadne gazde misliti o njemu ako napravi takav potez

Što se tiče emocija, u politici je sve appeal to emotions i demagogija bez kraja.

ne mora da bude tako..ako je tako onda je komunizam bio bolji
I i komunizmu se baš sve svodilo na manipulisanje i cirkukarne argumente: kao i sada, npr kad neko izlupeta o “potrebi suočavanja s prošlošću” da bi se moglo “napred”, onda one Čedine “promene paradigme stvarnosti” i slično:

3856FB45-2BF9-4AB2-A205-CB7DB64C84A0.png

I i komunizmu se baš sve svodilo na manipulisanje i cirkukarne argumente: kao i sada, npr kad neko izlupeta o “potrebi suočavanja s prošlošću” da bi se moglo “napred”, onda one Čedine “promene paradigme stvarnosti” i slično:

Pogledajte prilog 1636032
nije bilo političkih partija pa nije bilo prepucavanja i demagogije i govora mržnje unutar političkog sistema...nije ni svako mogao da bude komunista tamo su učlanjivali samo najbolje đake ....u odnosu na ove sad dileje u politici to je bila kakva takva elita...

Back