Meni je te devojcice zao , ali stvarno je ovaj covek vise dojadio. Pop u mojoj parohiji tukao zenu 7 godina 3X dnevno i zlostavljao decu. Zivim prekoputa njega. Razveli su se, on je i dalje pop, nikome nije jasno kako.
Ubica i pedofil moze biti i lokalni dobrocinitelj, omiljena licnost u kvartu, uvek brizan i nasmejan, dok smrknuti metalac masne kose koji nikome me kaze dobar dan i crta pentagrame po skolskom dvoristu mote biti najposteniji covek na svetu. Niti branim nekoga, nit kudim, samo mislim da nije uvek sve bas onako kako izgleda...
Pogledajte klipove Pad Kabale, postavio covek link, ima 10 delova. Ima na nekoj kragujevackoj TV svih 10 klipova, youtube brise klip broj 5.
Toliko je bolesno da se coveku stvarno smuci.
Inace vec duze vreme, ko zeli i prati, moze da se nadje da u svetu nestaje ogroman broj dece, i sto je najgore mislim da se tu cak i ne racunaju deca iz sirotista i ovi nesrecnici iz treceg sveta tipa Haiti, migrantska deca, vec samo ona koja su kidnapovana. Znamo da je i kod nas bilo slicno, ne znam kako je danas, mislim da je veca frka sada jer ljudi su se osvestili i organizovali.
Svejedno, pogledajte klipove pa cete videti koliko je sve povezano i koliko je novi svetski poredak globalista bolestan.
Ja sam svojevremeno pisao, sa namerom da malo otreznim ljude, da ce uskoro da nam vade organe kako kome hoce, i to im je verovatno i plan. A decu ce da nam siluju i jedu. Pogledajte klipove da ne ispadne da ja izmisljam. Sve se na kraju svodi na drogu, sex, moc i novac, samo sto su neke stvari nama neprihvatljive jer su toliko bolesne da ih zdrav razum u prvom trenutku odbija kao nerealne.
Zato se sav sljam planete udruzio pod tim globalistima - pedofili, kanibali, ****** i lezbejke, narkosi, perverti raznih sorti, povezali su se i vode kolo, a mi kao budale gledamo kako nam nebuloze namecu kao pravila ponasanja.
Nadam se da ce stvarno cistka da usledi cim prije.
A mi treba da pocistimo sopstveno dvoriste, tj. za pocetak da sklonimo ovu izdajnicku i lopovsku vlast a onda da se pohapse svi lopovi i izdajnici od 1990 do danas, a mi da uvedemo direktnu demokratiju koju zastupa Branko Dragas i ekipa i da eliminisemo politicare iz nasih zivota za sva vremena. Pa da politika postane ono sto i treba da bude - planiranje sta i kako bi moglo da bude, pa se to predlozi i predstavi narodu a onda mi biramo da li smo i za sta smo, uz prethodnu diskusiju. Ali diskutujemo i biramo MI, a ne neki tamo lopovski politicari poslanici za koje ne znas ni ko su ni sta su.
Sve je, dragi moji, povezano. A od svega gore pomenutog zavisi i to koliko ce novca da vam ostane u novcaniku svakog meseca (naravno vise ako drzava manje krade), kakav ce nam biti grad i drzava (cisti i uredjeni, jer imamo para za to, ili ovakvi kakvi su sada jer se krade na sve strane) itd. Da ne spominjem da mozemo dosta lako da se izborimo da nema GMO hrane u Srbiji, da nas ne truju ko zna cim u vidu vakcina (znaci da iste budu proverene), i da nam niko ni ne pomislja da krade, siluje, muci i JEDE decu!
Mislite o tome.