Маринa Абрамовић подржава педофилију!!!

Poruka
9.287
http://www.politika.rs/scc/clanak/452774/Juric-optuzio-Marinu-Abramovic-da-podrzava-pedofiliju

Јурић оптужио Марину Абрамовић да подржава педофилију
„Новцем грађана смо платили милионе жени која отворено подржава и промовише педофилију”, написао је Игор Јурић
среда, 22.04.2020. у 20:25
Igor-Juric-Marina-Abranovi--a.v--epa.jpg

Игор Јурић и Марина Абрамович (фото А.В. - ЕПА ЕФЕ)
Оснивач фондације „Тијана Јурић” Игор Јурић објавио је пре два дана на Твитеру фотографију Марине Абрамович из 2007. која током „перформанса” држи голо дете, а данас је објаснио да је није директно оптужио за педофилију, али да сматра да својим чињењем подржава педофилију.
„Новцем грађана смо платили милионе жени која отворено подржава и промовише педофилију”, написао је Јурић у опису те фотографије.

Јурић је изјавио да је објављивање такве фотографије једнако промовисању педофилије.
„Моја порука је она коју свакодневно шаљем родитељима, а то је да ширењем такве фотографије промовишеш педофилију. Морате бити свесни када објавите такву фотографију, поготово када су познате особе у питању, да то утиче на људе да они себи могу да дозволе много тога када су у питању деца”, рекао је за ТВ Прва Јурић.

Он негира да ју је директно оптужио за педофилију.

„Нисам је директно оптужио. Јесам рекао да она својим чињењем подржава педофилију. Жао ми је што неки медији то сензационалистички приказали, рекао је Јурић, преноси Танјуг.
Он је истакао да ће сваки доказ који има, а да може да послужи хапшењу било ког човека када је реч о злоупотреби деце, однети где треба и да ће ти људи ће бити ухапшени.

„Пуно људи, ту мислим на утицајне људе, знају за педофиле у виђенијим круговима и о томе се ћути. Желео бих да завршим са овим. Игор Јурић када стекне довољно доказа он ће изаћи са тим и ти људи ће бити ухапшени. Данас да причамо о томе шта ће бити, када ће бити, ја не могу о томе да причам”, додао је Јурић.

Изгледа да Јурић има амбиције да постане судија Дред. Тужилац, судија и егзекутор. Једноставно пријави Марину тужиоцу и готово.
Јурић има амбиције да спречи педофилију , да подстакне систем да се бори против те болештине. Ова сатанисткиња је до грла умешана са педофилским круговима у Америци, она је тамо БИТАН шраф. Ова жена је чисто зло, а овде је била гост, натрпали су је парама и изводила је неке перформансе. Чији је гост била?

Постоји педофилски лоби у политичкој елити.
Normalno... Zato će, čim LGBT zajednici daju prava koja ovi traže (počevši od legalizacije bračnih zajednica, pa do promocije LGBT načina života deci...), nekome pasti na pamet da kaže:
"Aha, pa, ako se ljudi rađaju kao gejevi i lezbejke, onda se i pedofili rađaju kao takvi i samim tim je to prirodno i treba ga tretirati kao normalno."

Zasigurno će tako biti, jer jedno naprosto povlači drugo.

Normalno... Zato će, čim LGBT zajednici daju prava koja ovi traže (počevši od legalizacije bračnih zajednica, pa do promocije LGBT načina života deci...), nekome pasti na pamet da kaže:
"Aha, pa, ako se ljudi rađaju kao gejevi i lezbejke, onda se i pedofili rađaju kao takvi i samim tim je to prirodno i treba ga tretirati kao normalno."

Zasigurno će tako biti, jer jedno naprosto povlači drugo.
на нашу велику срећу Трамп је одлучио да им почисти централу тамо, а ови наши су везани за њих те ће сви заједно да нестану. Пре пар месеци био у БГ онај Кевин Спејси , глумац који је оптужен за педофилију, била ова вештица, и сигуран сам да су овде дошли да нађу нове жртве.
У том свету је све повезано са социјалним службама које су код нас добиле законска права да отимају децу.А знамо да та пракса траје деценијама. Па та Марина је производ Титине Југославије. ОНДА ИМАМО ПРОДАЈУ БЕБА.Читаш вести са немачких портала где људи причају како су их увели у собу са новорођенима и рекли им "бирај". Е против тога се овај човек бори.

@daco9633 E ljubi te Vučić, za portparola da te stavi.

Kasmo kod Marine Kuroljupke Epic Balkan i sl.
Inače za TOR su svi ĉuli kao "strašno mesto gde ima droga i pedofilija"
Ja te .onion linkove nisam našao valjda treba da se loguješ na neki forum pa da ti neko pošalje na pp a 80% sajtova kreirala CIA i Interpol
Pa agenti glume mutave forumaše pa okruglo na ćoše nije nego Srbina si našo farbaš

Kao prvo internet je ukraden Teslin Patent bežičnog slanja podataka
Tobože mornarica iznajmila taj internet penzionisanom mornaru da malo zarade pare pošto hladnog rata neće biti.
Kao što je Tesla i rekao ali ga nisu slušali - tehnologija će toliko napredovati da je niko neće moći kontrolisati iako to nije namera vojske.
I sad umesto cenzurisanih vesti (e-mail su cenzurisali na par servera posle obaranja Bliznakinja) imamo ponude sa svih strana.
Možda na TOR-u ima tih .onion adresa kojima nas tobože plaše, ali isto tako svako sa gram mozga zna da privatni server mora biti dostupan a oni ih uklĵučuju/isključuju po potrebi plus ubacuju plugin-ove u ojadjenu verziju Firefoxa koja je po instalaciji čista a da bi lakše odstranili nepoželjne.
Nikakve tu mudrosti nema.
Zato i opalo interesovanje.
Jer ako je TOR zabranjen u Turskoj (moguć zatvor) ili Kini (obavezan zatvor ili moguća egzekucija) onda odakle tamo veza sa istima?
Pa u Američkim ambasadama...

Marina Abramovic je unuka jednog od najvecih srpskih patrijarha Varnave. Znaci to sa satanistima obrisite macku o rep. A ovaj Juric u svima vidi krivce za smrt svoje cerke.
Meni je te devojcice zao , ali stvarno je ovaj covek vise dojadio. Pop u mojoj parohiji tukao zenu 7 godina 3X dnevno i zlostavljao decu. Zivim prekoputa njega. Razveli su se, on je i dalje pop, nikome nije jasno kako.
Ubica i pedofil moze biti i lokalni dobrocinitelj, omiljena licnost u kvartu, uvek brizan i nasmejan, dok smrknuti metalac masne kose koji nikome me kaze dobar dan i crta pentagrame po skolskom dvoristu mote biti najposteniji covek na svetu. Niti branim nekoga, nit kudim, samo mislim da nije uvek sve bas onako kako izgleda...

Marina Abramovic je unuka jednog od najvecih srpskih patrijarha Varnave. Znaci to sa satanistima obrisite macku o rep. A ovaj Juric u svima vidi krivce za smrt svoje cerke.
Није ваљда, сада и педофиле браниш? Још чудније је што нисам изненађен ни мало.

Back