Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ti sto te vodi san :)
imas heart-shaped glasses :)
ja po jedno 10.put slusam putting holes in happiness i obozavam je sve vise i vise posto imam jedino tu i onu 1. a ta mi se nije bas dopala, mansone racunam na tebe :mrgreen: odgovorila sam ti na myspace-u....
"At least my death wish will come true.
You taste like Valentine's and
we cry,
you're like a birthday. "
aaaaaaaaaaaaa put your lighters on.....aaaaaaaaaaaa
:mrgreen:

Sta mogu da kazem? Moglo je mnogo vise da mi se svidi. Ne privlaci me toliko stil ovog novog albuma. Prvi put kad nesto preslusavam uglavnom je lepo ako mi onako... prija usima, bude lepo i privlacno. A ovako sa soloima i njegovim glasom koji, nazalost, nije u potpunosti prirodan, mi je proslo samo kao jedno 'meh'. Pa sam pogledao lyrics, lepo je sve to, ali mi ni ljubav trenutno nije privlacna kao tema.. pre vladine zavere. Tako da mi se Eat Me Drink Me ne svidja toliko koliko nekim drugim ljudima. Toliko od mene.

ma skinucu ja te pesme,makar pesmu po pesmu,ali imacu taj album!!!
sto se owe pesme koju imam tice..nije lose,ali je moglo bolje...
za sada wodi pesma if i was your vampire...mada sam samo te dwe i cula...
sweet...ma kod mene pise owko kako sam otkucala:lol:..ma nepismeni owi danasnji ljudozderi,zar ne???dakle...IMACU TAJ ALBUM!!!!!waljda:roll:
kakwa sam,ako ostanem bez albuma...

Evo, po treci put preslusavam album i mogu reci da sam odusevljena...pogotovo prvom polovinom albuma :mrgreen:...mada mi se idalje nesvidja prva -_-....dopada mi se i heart-shaped glasses :D... jedino mi se prva ne dopada.... btw videla sam da si stavio i od spooky kidsa, to cu kasnije da preslusam, hvaaaala ti puuuuno nash kako si me obradovao....:mrgreen:

Back