Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
vaistinu, ja najvise volim pesme s prvog albuma....danez:Obrade su mu super, neke zvuce bolje od originala, a i njegove stvari su dobre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vaistinu, ja najvise volim pesme s prvog albuma....danez:Obrade su mu super, neke zvuce bolje od originala, a i njegove stvari su dobre.
MarilynManson:Uprawo tako...Ne znam kako onda mogu diskutowati o njemu na osnowu par obrada ( koje su, po meni, cesto bolje od originala ).Sweet Dreams, Tainted Love, Persona Jesus...Ah![]()
uprawo...a i personal jesus bolje zwuci kada su je obradili,mada i original nije los...o sweet dreams ne wredi rasprawljati,zna se da manson tu dobija poen wise...Sweet_Jane:ja volem i original, ne mogu se odluciti koja mi se vise svidja....npr tainted love je sto puta bolja od originala....

werujem ti...kako mrzim owo!!!!!!!!!!!!ali znam da ima da cmizdrim dok ga ne dobijemMarilynManson:Ahhhhh zao mi je
Putting Holes In Happiness je MNOOGOOO dobra pesma...!
...u transu sam...
!!!!!Da ponovim, za one koji nisu chuli- verujem da neko zeli da dodje...ancika:MARYLYN MANSON- 4. JUL, SOFIJA, STADION AKADEMIK!!!
PREDGRUPA- TYPE O' NEGATIVE!!!
Cene karata: 30- 50 leva, tj. 900- 2000 dinara!!!
Nema problema, nadam se da si uspela da je skines ?jaoo,najbolji si,hwala ti puuuuuuuno!!!
...nema weze,hwala ti anyway...