VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
Sta mislite o toj latino amercickoj seriji i dal je gledate???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VictorySun:Sta mislite o toj latino amercickoj seriji i dal je gledate???
pa da vidiim ima li istomisljenikaLola_bgd:A sto bi postavljao topic o seriji koja ti je glupa? :?
VictorySun:eh meni nije tolko losa
sweet_A:VictorySun:eh meni nije tolko losa
hm....ja je gledam 8)
VictorySun:meni se svidja Marsija zao mi je sto su joj unakazili lik
absonic:pa da vidiim ima li istomisljenikaLola_bgd:A sto bi postavljao topic o seriji koja ti je glupa? :?
VictorySun:ja volim marsiju jer je najjaca. zao mi je sto je ubila ignasija.
absonic, nista licno, ali ako je glupa sto je gledas i znas sve sta se desava... no fance???
non taken...VictorySun:ja volim marsiju jer je najjaca. zao mi je sto je ubila ignasija.
absonic, nista licno, ali ako je glupa sto je gledas i znas sve sta se desava... no fance???
absonic:zna li neko kako se zvala ona serija, isla je pre nekoliko godina na pinku oko 17.00 h likovi su bili Marko Duran i Marija Del Sjelo koju je glumila Gabrijela Spanic
Lola_bgd:absonic:zna li neko kako se zvala ona serija, isla je pre nekoliko godina na pinku oko 17.00 h likovi su bili Marko Duran i Marija Del Sjelo koju je glumila Gabrijela Spanic
Da nije Por Tu Amor??? ... ili tako nesto
Taj tip je dobro izgledao...[/quote]
da... 8) e to je bila dobra serija :wink:
nego, mislim da će Ivan ubiti Marsiju (valjda će hteti da ubije Atilija pa će Marsija stati ispred njega)
absonic:p.s
a tesko je skontati... marsija ce da odapne ili ce je uhapsiti, a marijana i ignasio ce se vencati...
serija je gotova do sledece nedelje! tuzni?
Neopisivo mi je drago što se završava!![]()
I pogodio si sve šta će se desiti na kraju(mada to i nije tako teško predvideti).
:wink:
sweet_A:Lola_bgd:absonic:zna li neko kako se zvala ona serija, isla je pre nekoliko godina na pinku oko 17.00 h likovi su bili Marko Duran i Marija Del Sjelo koju je glumila Gabrijela Spanic
Da nije Por Tu Amor??? ... ili tako nesto
Taj tip je dobro izgledao...[/quote]
da... 8) e to je bila dobra serija :wink:
nego, mislim da će Ivan ubiti Marsiju (valjda će hteti da ubije Atilija pa će Marsija stati ispred njega)
Atilio ce ubiti Marsiju
MaLa_pLaVa:E ovako,Atilio ce pasti u rijeku kad se pokaci sa Ignasiom,i poginuce.Onda ide NEKOLIKE GODINE KASNIJE i Marijana i Ignasio se vjencavaju ispod drveta dje su se upoznali.I to bi uglavnom bilo to.A i vec je malo dosadila,samo placu...
absonic:I dijalozi su im uzasni tipa,
Moj sin je nestao i ja patim, jer mi je on sin a ja sam mu majka, a majka sam mu zato sto sam ga rodila.
A i onaj komandir je alkos zesci...
Poz![]()