Maрија Захарова уз Национално окупљање (двери и заветнике)

Значајан сусрет.. Легендарна Мариха Захарова из рзског министарства спољних послова. Верујем да се овим прави јасан однос према пробриселској власит и пробриселској опозицији и јасна опзиција код одрбане Косова и Метохије.
Kako ce to da utice na zivotni standard i samim tim porast nataliteta?
 
Лукашенко, Захарова, Лавров ... исток полако окреће леђа Вучићу, а он сме да пљује само по западу, зато што се тако договорио са њима, да овде замлаћује крезубе сендвичаре који још увек верују да гласају за стару СРС, а да испуњава налоге запада.
 
Лидери Националног окупљања, Милица Ђурђевић Стаменковски и Бошко Обрадовић, одржали су на маргинама заседања ОЕБС-а у Скопљу састанак са високом функционерком Министарства спољних послова Русије, Маријом Захаровом.

Nacionalno_okupkhanje_Yaharova2.jpg


Они су том приликом изразили захвалност Руској Федерацији због њене доследне подршке суверенитету и територијалном интегритету Србије на КиМ. Председник Двери, Бошко Обрадовић, упознао је представницу руског министарства са одлуком самопроглашеног Куртијевог режима да Србима у покрајини забрани гласање на предстојећим парламентарним изборима у Србији. Он је позвао Русију да својим ауторитетом утиче на представнике међународних мисија на КиМ, пре свега УНМИК и ОЕБС, да испоштују Резолуцију 1244 и српском народу омогуће да гласају на Косову и Метохији.
Председница Заветника нагласила је да је Русија најважнији стратешки савезник Србије у очувању КиМ и спречавању да лажна држава постане део међународног поретка. Ђурђевић је оценила потпуно неприхватљивим захтев амбасадора САД у Београду Кристофера Хила да Србија прекине сваку сарадњу са Русијом, оценивши да се ради и о директном покушају мешања у политику Републике Србије.


Обе стране су се сагласиле да је очување традиционално пријатељских српско-руских односа у стратешком интересу обе земље и истакли спремност да наставе са још интензивнијим политичким деловањем у том правцу.


https://pravda.rs/2023/12/1/marija-zaharova-uz-nacionalno-okupljanje/

Значајан сусрет.. Легендарна Мариха Захарова из рзског министарства спољних послова. Верујем да се овим прави јасан однос према пробриселској власит и пробриселској опозицији и јасна опзиција код одрбане Косова и Метохије.
jel ju je nagno bosko?
 

Back
Top