zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
Nisam ni mislio da mi tu nešto diramo.Samo samo objašnjavao ovom izTuzle da se planeta okreće i da se stvari menjaju.Ne postoji statu quo
slažem se...ali Srbi trenutno se nalaze u silaznoj putanji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni mislio da mi tu nešto diramo.Samo samo objašnjavao ovom izTuzle da se planeta okreće i da se stvari menjaju.Ne postoji statu quo
Nisam ni mislio da mi tu nešto diramo.Samo samo objašnjavao ovom izTuzle da se planeta okreće i da se stvari menjaju.Ne postoji status quo
američki vojni budžet za 2018g...preko 700 milijardi dolara
pola od toga ide na pelene i papir za bulju , nešto za qurave i to je to .......valda je i tebi jasno da su propali kada pored 700 milijardi budžeta BEGAJU iz afganistana ......iz Hondurasa su pobegli odavno .
Izlazak na more je najveci fail srpske politike. Potroseni su toliki resursi ( ljudski i finansijski) za neka brda i planine po Bosni a sve to ne vredi 2 dinara.
Da se ulozila tolika energija za prodor ka moru danas bi bilo 2 miliona Srba samo na primorju dole u onome sto zovu CG
kako bi onda opisao naše stanje, ako su oni propali
Ta Zaharova je jedno veliko niko i nista, portparolka pa jos u ruskom SIP-u, ali je u Srbiji svako dete u osnovnoj
skoli poznaje. Da li neko uopste zna kako je ime coveka/zena koja portparprolise kod ministra ( istih poslova) u USA, Nemackoj,
UK, Francuskoj,Kini, Indiji, a narocito u Srbiji? Jok , bre, ali je nekakva Zaharova neki vazan lik
Postala je najpoznatija kada su ona i Dačić imali neko muvanje koje je prikazao tabloid Alo. Nešto preko društvenih mreža gde su neke poklone delili.
Ta Zaharova je jedno veliko niko i nista, portparolka pa jos u ruskom SIP-u, ali je u Srbiji svako dete u osnovnoj
skoli poznaje. Da li neko uopste zna kako je ime coveka/zena koja portparprolise kod ministra ( istih poslova) u USA, Nemackoj,
UK, Francuskoj,Kini, Indiji, a narocito u Srbiji? Jok , bre, ali je nekakva Zaharova neki vazan lik