Марија Захарова о изјави Дачића...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.152
:whistling:

Марија Захарова о изјави Дачића да је "разграничење званична позиција Београда у дијалогу са Приштином": Москва није променила став када је реч о КиМ
http://91.222.7.144/hronika/marija-...va-nije-promenila-stav-kada-je-rec-o-kim.html
Председник Русије Владимир Путин је на заједничкој конференцији за новинаре са српским колегом Александром Вучићем након разговора у јануару у Београду изјавио да се Москва залаже за постизање споразума између Београда и Пртиштине "на основу резолуције 1244 Савета безбедности УН".

"Што се тиче Косова, руска позиција је добро позната. Ми се залажемо да између Београда и Приштине буде постигнуто решење које ће функционисати и бити узајамно прихватљиво, на основу Резолуције 1244 Савета безбедности УН".

Ej...
Rusi ne daju Kosovo van Srbije, a ove jajare Dacic i Vucic vagaju da li da daju Kursumiliju ili Presevo za Leposavic ili sta vec...:roll:
Halo idioti granica je na KOŠARAMA !!!
Mi ne da smo dotakli DNO...mi smo probili dno i idemo i ispod dna sa ovom nametnutom ekipom kolaboracionista...:rtfm:

...

Марија Захарова о изјави Дачића да је "разграничење званична позиција Београда у дијалогу са Приштином": Москва није променила став када је реч о КиМ
http://91.222.7.144/hronika/marija-...va-nije-promenila-stav-kada-je-rec-o-kim.html

Ej...
Rusi ne daju Kosovo van Srbije, a ove jajare Dacic i Vucic vagaju da li da daju Kursumiliju ili Presevo za Leposavic ili sta vec...:roll:
Mi ne da smo dotakli DNO...mi smo probili dno i idemo i ispod dna sa ovom nametnutom ekipom kolaboracionista...:rtfm:

...

To je zato što se plaše za vlastite pozicije na političkoj sceni u Srbiji. Zapravo, Dačić i AV, se ne plaše naroda i narodne volje, već EU i SAD, veorvatno su ih oni postavili na vlast a ne narod Srbije.

To je zato što se plaše za vlastite pozicije na političkoj sceni u Srbiji. Zapravo, Dačić i AV, se ne plaše naroda i narodne volje, već EU i SAD, veorvatno su ih oni postavili na vlast a ne narod Srbije.

Ma jok ljudi, oni se plase DEW (directed energy weapons). Sigurno su ih gnjavili sa time vise puta, i garant im prete familijama sa time.

Informisite se hitno o tim stvarima (DEW, electronic harrasment, targeted individuals), pa ce vam postati jasno.

Ova ekipa na vlasti je ocigledno jako pogodjena ovim stvarima i ne mogu da se izvuku jer su garant i cipovani (citaj: i da pobegnu, uhvate ih opet). Trebamo nove ljude koji ce biti zasticeni od ovakvih uticaja..

P.S. Ovo ne vazi samo za nase, nego i vecinu aktuelnih svetskih politicara koji su stvoreni i pusteni u javnost (ubrojte Trampa tu takodje), pre negoli se masovno saznalo kako se radi mind-control ovakvih ljudi.

Ma jok ljudi, oni se plase DEW (directed energy weapons). Sigurno su ih gnjavili sa time vise puta, i garant im prete familijama sa time.

Informisite se hitno o tim stvarima (DEW, electronic harrasment, targeted individuals), pa ce vam postati jasno.

Ova ekipa na vlasti je ocigledno jako pogodjena ovim stvarima i ne mogu da se izvuku jer su garant i cipovani (citaj: i da pobegnu, uhvate ih opet). Trebamo nove ljude koji ce biti zasticeni od ovakvih uticaja..

P.S. Ovo ne vazi samo za nase, nego i vecinu aktuelnih svetskih politicara koji su stvoreni i pusteni u javnost (ubrojte Trampa tu takodje), pre negoli se masovno saznalo kako se radi mind-control ovakvih ljudi.

Ako postoji aktivator, postoji i neutralizator.

Rusi su na polju kvanta uvek bili napredniji od Amerike i politicari ako su bili ugrozeni, oni ili clanovi njihovih porodica, trebali su se obratiti nasim tradicionalnim saveznicima i objasniti problem. Rusi su nam otvoreno rekli da ako trazimo pomoc i savet da ce nam izaci u susret.

Nema opravdanja za ovakve izjave jer se zna da volja velike vecine srpskog naroda nije nikakva podela vec postovanje rezolucije 1244.

jednom kada uđeš u igru...nema nazad...sumnjam da bi ih Kremlj zaštitio

Није тај источњачко-лажљиви Кремљ заштитио ни Милошевића; напротив, 6. октобра ујутро га је посетио Козирјев и рекао му да призна пораз. А пре тога су га навукли да зарати са НАТО да би изазвао анти-американизам у Србији где га никада није било - то је био прави и жељени згодитак Москве који њихова пропаганда и данас експлоатише, а Милошевића ко` ебе. Руси сматрају да су довољно урадили што су дали гостопримство Баба Јули и Малом Марку.

Није тај источњачко-лажљиви Кремљ заштитио ни Милошевића; напротив, 6. октобра ујутро га је посетио Козирјев и рекао му да призна пораз. А пре тога су га навукли да зарати са НАТО да би изазвао анти-американизам у Србији где га никада није било - то је био прави и жељени згодитак Москве који њихова пропаганда и данас експлоатише, а Милошевића ко` ебе. Руси сматрају да су довољно урадили што су дали гостопримство Баба Јули и Малом Марку.

Komšo...pre bih rekao, da je milošević bio američki igrač

Ma jok - odakle ti to?
Nikad ne bih rekao...

- - - - - - - - - -

.

pre negoli se masovno saznalo kako se radi mind-control ovakvih ljudi.

Za majnd-kontrol treba imati majnd.
Mislim da su ovi naši bezbedni po tom pitanju.

qEAqWScS_4I.jpg

Milošević je bio Britanski agent, Mason i *********.
A baba Jula i Karići su sav novac izneli u Rusiju - i zato ih štite.
Kao što bi i Srbija trebala da štiti svakog - ko mazne lovu od zapadnjaka i uloži u privredu Srbije.

Председник Русије Владимир Путин је на заједничкој конференцији за новинаре са српским колегом Александром Вучићем након разговора у јануару у Београду изјавио да се Москва залаже за постизање споразума између Београда и Пртиштине "на основу резолуције 1244 Савета безбедности УН".

"Што се тиче Косова, руска позиција је добро позната. Ми се залажемо да између Београда и Приштине буде постигнуто решење које ће функционисати и бити узајамно прихватљиво, на основу Резолуције 1244 Савета безбедности УН".

...

:klap:

Sad ce Dacic da vidi svoje.

Захарова је у доброј форми .... :kpozdrav:

:whistling: .... dan nakon izjave Dačić daje pojašnjenje

Dan nakon ove izjave, na konferenciji za novinare posle sastanka sa svojim kolegom iz Burundija, Ivica Dačić na pitanje ko je i kada utvrdio da je razgraničenje zvanična pozicija Srbije u pregovorima sa Kosovom, kaže:

"Ja nisam nikada rekao da je to zvaničan predlog koji je poslat u ime Srbije, nego je zvanično izneta kao jedna od ideja. Ako ste dobro pročitali ono što sam rekao N1 - da je to jedan od predloga koji je iznet i da smo otvoreni za druge predloge. Osim, naravno, naše osnovne platforme da je Kosovo pokrajina u Srbiji".

http://rs.n1info.com/Vesti/a462077/Dacic-pojasnjava-izjavu-o-razgranicenju.html

Poslednja izmena:

Ej...
Mi ne da smo dotakli DNO...mi smo probili dno i idemo i ispod dna sa ovom nametnutom ekipom kolaboracionista...:rtfm:...

Dacic je jos jedan pored Brnapicke jos jedan ovog puta siptarski Hrvat bivsa ********* i titov pionir koji vodi Srbiju u propast.
Tako ti je to kad ti vladaju Ustase, Pederiii, Lezbejke i bivse udbaske komunjare.

Tako ti je to svuda, ne samo ovde. Sexless lobi u zaletu.. oce da naplacuju pravljenje dece u epruvetama, u cemu bi ih omelo ako bi ljudi imali prosperitet i mir da ih prave u toplom krevetu.

Obrati paznju na ove "slučajnosti":

1)
Dva, tri dana se pričalo o smeni Dr Stojkovića...te jeste smenjen te nije smenjen...pa i sad nije jasno...A ZNAMO OBLAST DELANJA TJ ONO U ČEMU SE VEĆ DOKAZAO PA I U SRBIJI = VANTELESNA OPLODNJA

2)
Kad...odmah potom...dan posle...eto vesti o .... ROĐENJU DETETA KOJE JE PRIPISANO PREMIJERKI I DEVOJCI JOJ...A KOJE JE KAO "DOBIJENO" = VANTELESNOM OPLODNJOM

:whistling::whistling::whistling:

...

uf sto ste konspirativni

najsmesnije ce biti na kraju jer nam Kina Rusi i Spanci NECE DATI DA DAMO Kosovo

i onda mi mozemo da kazemo
eto hteli smo da vam damo ali nam ne daju:rtfm:

mada

lako je mudrovati kad si van Srbije i kad ne moras da zivis s Albancima

a biti na celu drzave Srbije i loziti ljude ratom znamo kako je proslo

tako su i Slobu spakovali u Hag (Srbi) kad se igrao velikog Srbina

a vi svi sto mudrujete da ste na celu Srbije biste isto to radili

kad u naciji imas masu svakojakih klosara koji bi klali muslimane i ALbance nisi bas spreman da sa takvima kreces u ratove pa da te spakuju jedinog posle u Hag

nije lud Vucic da glumi neku hrabrost

sad je taktika

mi smo zrtve koliko mogu da primetim

to su igrali Muslimani, Kro i Siptari a sad igraju nasi politicari

i na kraju jedino mi nije jasno kog djavola mi njima jos nudimo neke dodatne teritorije u Srbiji
mi smo debili ponekad ali stvarno

Poslednja izmena:

Naivno razmisljanje. Vucic i Dacic su samo predstavnici naroda. To nam govori da vecinu Srba zaboli za Kosovo i zele da se sto pre rese tog "balasta". Da je suprotno narod bi vec smenio Vucica i Dacica.

Ova tandem ima osluh za ono sto zeli narod i rade po tom sablonu

Back