Марија Захарова на питање о нередима у Скупштини Србије: Мени је занимљивије питање да ли је Србија повукла своје гласање за антируске резолуције

verovatno si u pravu...nego Rusi nemaju nijednu drugu opciju u Srbiji koja ih bezrezervno podržava...ako ne računamo Vulinove povremene izjave lojalnosti...ali tetka mu nije iz Rusije...
ja na Nestorovića gledam kao na raketu nosač koja je u orbitu ispalila Jelenu Pavlović a ona ako skupi dobru ekipu oko sebe može daleko da dogura...jer je iskrena, hrabra, vredna i pametna..samo ne mislim da je ona toliko privržena Rusima...nju zanima uređenje Srbije a Rusija joj je deseta rupa na svirali
Вулин&СПС у ствари фингирају проруску опцију. Лова је све што их занима као и остатак српских "политичара". Онај Бајатовић је тек срамота.

Jak odgovor :worth:

Ekipa sa Foruma 1/1

2-II-1-2025-Dopis-Ruskoj-Federaciji-zbog-antiruske-deklaracije-u-UN_page-0001.jpg

Вулин&СПС у ствари фингирају проруску опцију. Лова је све што их занима као и остатак српских "политичара". Онај Бајатовић је тек срамота.
znam zato i naglašavam da mu tetka koja mu je kao dala pare za stan nije iz Rusije nego iz Kanade

znam zato i naglašavam da mu tetka koja mu je kao dala pare za stan nije iz Rusije nego iz Kanade
Циљам да му се тетка зове Александар "Србин" или Андреј, Звонко, Папић или онај преЦедников кум, или неки кримос нижег ранга. :namcor:

Циљам да му се тетка зове Александар "Србин" или Андреј, Звонко, Папић или онај преЦедников кум, или неки кримос нижег ранга. :namcor:
ko zna možda se zove i CIA...sankcijama su mu gradili ugled kod Rusa...a ne bi ni mogao za direktora službe da ga neko spolja jak nije podržao..verovatno je da CIA drži službu bar od vremena Jovice Stanišića

ne znam koji su to udbaši
ima ga po internetu taj Dunđer..bukvalno bivši udbaš...priča o nekom Undroit sporazumu po kome je Srbija korporacija a mi smo smo roblje najniže kategorije...slušao sam par puta delove njegovog izlaganja i deluje da zna mnogo ali ne ume lepo da objasni..kao da podrazumeva da ljudi gledaju sve intervjue koje je ikad imao ...

...

Marija Maki, Maca Zaharova postavlja prosto logicno pitanje Vucicevim kvislinzima :rtfm:

Марија Захарова на питање о нередима у Скупштини Србије: Искрено, мени је занимљивије питање да ли је Србија повукла своје гласање за антируске резолуције у УН. Још нисам видела саопштења о томе
https://rt.rs/rusija/132709-zaharova-glasanje-o-antiruskoj-rezoluciji/

http://www.nspm.rs/hronika/marija-z...u-un.-jos-nisam-videla-saopstenja-o-tome.html

...

Isteruje kvislinga Vučića na čistinu !
Hvala Zaharovoj !

res_339650_1.jpg

Rusija isteruje Vučića na čistinu !
Zaharova postavlja pitanje Vučiću zašto ne povlači glas u UN protiv Rusije.
Procedura je da se u UN glas može opozvati pismom, i Vučić to nije uradio, i Rusija ga sada pita zašto nije ?!

Rusija isteruje Vučića na čistinu !
Zaharova postavlja pitanje Vučiću zašto ne povlači glas u UN protiv Rusije.
Procedura je da se u UN glas može opozvati pismom, i Vučić to nije uradio, i Rusija ga sada pita zašto nije ?!

nije jer greske nema, slagao je, glasalo se upravo po nalogu eu koju aljek slepo slusa, i od koje mu zavisi opstanak na vlasti

...

Marija Maki, Maca Zaharova postavlja prosto logicno pitanje Vucicevim kvislinzima :rtfm:

Марија Захарова на питање о нередима у Скупштини Србије: Искрено, мени је занимљивије питање да ли је Србија повукла своје гласање за антируске резолуције у УН. Још нисам видела саопштења о томе
https://rt.rs/rusija/132709-zaharova-glasanje-o-antiruskoj-rezoluciji/

http://www.nspm.rs/hronika/marija-z...u-un.-jos-nisam-videla-saopstenja-o-tome.html

...

Toooo, Maroooo, SRPKINJOOOO, qarraj Vucica i ne vadi!!! :worth:

ma jok tetka je maruana, marijana, zivi u jovanjici

kad se ovako AV i njegova ekipa, ponasaju prema Putinu i Rusiji, sta onda Putin da ocekuje od Trampa,,,realno, Putin nema snage ili ga ne interesuje Srbija...samo neka se zanose ovi nasi putinofili

Poslednja izmena:

Back