Марија Захарова: Да је Вучића заиста бринула тема Украјине, он би о њој разговарао са Лавровом на маргинама Генералне скупштине УН

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.760
...

Zaharova opet spustila Vucicu i stavila ga na mesto:

Марија Захарова: Да је Вучића заиста бринула тема Украјине, он би о њој разговарао са Лавровом на маргинама Генералне скупштине УН, када су се обојица налазила тамо
https://srbin.info/svet/zaharova-o-...r-trajati-10-god-da-ga-zaista-brine/?lang=lat

http://www.nspm.rs/hronika/marija-z...tine-un-kada-su-se-obojica-nalazila-tamo.html

@Jugoslav Čvarak sad znamo kako Putin gleda AVtihrista...
Al svidja mi se sto ga redovno na mesto stavlja zgodna Zaharova 🥰

...

Poslednja izmena od moderatora:
...

Марија Захарова: Да је Вучића заиста бринула тема Украјине, он би о њој разговарао са Лавровом на маргинама Генералне скупштине УН, када су се обојица налазила тамо
http://www.nspm.rs/hronika/marija-z...tine-un-kada-su-se-obojica-nalazila-tamo.html

...
to je opšte poznato da je Srbija na strani Ukrajine. šalje oružje, šalje pomoć. Zelenski se javno zahvalio Vučiću, Makron se isto zahvalio... nije to nikakva tajna...

Eh, prošla su vremena kad je gospodin Predsednik Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić prenosio svom narodu kako ima prisan odnos sa Imperatorom: "I kad sam ja bio kod njega kući, ja mu kažem, slušaj Vladimire, to oko Ukrajine..."

to je opšte poznato da je Srbija na strani Ukrajine. šalje oružje, šalje pomoć. Zelenski se javno zahvalio Vučiću, Makron se isto zahvalio... nije to nikakva tajna...

Zato je Putin preventivno i davio onog jazavicara pred Vucicem...jer je kao iskusan KGB-ovac video ljigu ispred sebe...

...

...

...
I treba, čovek ume da se zaboravi.

Veruješ ili bi želeo da je tako?

Сад се позивате на Захарову, а кад вас она опљуне и подржи Председника Вучића тада вам не ваља, она је оваква, она је онаква. :D

Сад се позивате на Захарову, а кад вас она опљуне и подржи Председника Вучића тада вам не ваља, она је оваква, она је онаква. :D
Ona uvek valja, sudeći po krstaričinim sladokuscima, u koje, naravno, spadaš i ti...;) 😎 :per:

Ona uvek valja, sudeći po krstaričinim sladokuscima, u koje, naravno, spadaš i ti...;) 😎 :per:
Па није ништа специјално рекла, нити је осудила Србију и Предсеника Вучића да би сад дизали толику галаму.

Па није ништа специјално рекла, нити је осудила Србију и Предсеника Вучића да би сад дизали толику галаму.
Nije, samo ga rebnula u prolazu...:cool:

Nije, samo ga rebnula u prolazu...:cool:
Његове противнике у Србији је тако ребнула милион пута. И то не у пролазу, него директно. Зато и мрзе ту жену и налазе неке њене интимне слике да би је обрлатили.

Његове противнике у Србији је тако ребнула милион пута. И то не у пролазу, него директно. Зато и мрзе ту жену и налазе неке њене интимне слике да би је обрлатили.
Opet glumiš nekog drvenog advokata... i sam u prolazu. 😎 :mrgreen: :lol:

Zaharova je uvek dobra 🥰

...

Јесте. Посебно кад каже да сви противници Председника Вучића раде за запад.

Ja sam protivnik i ne radim za Zapad :thumbdown:
I nisam dobar sa Hilom, a Vucic jeste...:whistling:

...

Opet će Mara kada izbiju protesti oko litijuma reći da je to Majdan. Voli ona da igra toplo hladno sa Vučićem. :mrgreen:

Он нашега Вучка свак радо саучешће прима. То се мора признати.

Додуше, и Вучко вазда поклоне носи, где год да иде, и то је познато.

Кад је добро Србије у питању, не прави дискриминацију ни на Исток, ни на Запад, на Север, ни Југ.

Без њега се врти све у круг.

Back