Marihuana-varljivi prijatelj sa istoka

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joGooOOD:
d4ch4:
joGooOOD:
aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina
3.gif

pochisti :roll: ? :idea: Ti se devojko drogirash.... :wink:

mrsh bre... :twisted: kome cesh ti da se ja drogiram? :roll: ne...ali volim ironiju a i katasrofe ove rase...ako zaista legalizuju marihuanu(koje je pitanje ovog posta ako nisi procitao)upravo bi se ovo desilo... :roll: :roll: just citaj kako pise 8)

PA i ja sam protiv te legalizacije. Neki ljudi bi ostali bez posla, a samim tim bez dovoljno para.

Bliznakinja:
joGooOOD:
oh ma nemoj :roll: sto me onda poredish sa oloshem koji to radi(drogirati se? :roll: )

Не примај то лично...он то свима прича.По њему ја сам наркоманка прве класе... :roll: :roll: :roll: :roll:
Себе ни не гледа... :P

A ti ocjesh da kazesh kao da se ne drogirash, a? Ja sam te lichno video kako se bodesh u venu....Ajde zaqni se u natashu da nisi narkomanka, ajde. [ 8) ]

d4ch4:
Bliznakinja:
joGooOOD:
oh ma nemoj :roll: sto me onda poredish sa oloshem koji to radi(drogirati se? :roll: )

Не примај то лично...он то свима прича.По њему ја сам наркоманка прве класе... :roll: :roll: :roll: :roll:
Себе ни не гледа... :P

A ti ocjesh da kazesh kao da se ne drogirash, a? Ja sam te lichno video kako se bodesh u venu....Ajde zaqni se u natashu da nisi narkomanka, ajde. [ 8) ]

Ја могу да набројим на прсте кад смо се све видели... :roll:
Зато не причај глупости! :!:

Bliznakinja:
joGooOOD:
:lol: ko je natasa?

ma bliznakinjo...ne brini se za mene,samo me to pomalo nervira :?

То је глупа фора ,једног његовог друга...и од тада су је сви усвојили.. :roll:

Само искулирај :wink: Такве људе само треба кулирати... :wink:

otkud ti to znash...ajde nemoj da lupash gluposti...Natashe ti. [ 8) ]

d4ch4:
Anonymous:

Nikako...neki ljudi cje ostati bez posla :) .
Xaxaxa zanimljivo glediste!!! :lol:
Ja nisam za legalizaciju jer neke stvari nisu zanimljive kada su dozvoljene!!!
Ovako je bolje...
I na kraju postoji opasnost da svi krenu da duvaju kao manijaci,a sumnjam da bi to ispalo na dobro!!! :roll:

Shinoda is back, and he is stronger than ever!!!

Back